הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליניארית בחיטוב

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
בסד

אני חושב להחליף את החתירה למתח השאלה כמה זה כדאי תוך כדי תנועה(כבר 5 שבועות בתוכנית) עשיתי היום 107 ל5 כבר באמת קשה לשמור על תנועה נקייה מאמין שאפשר למשוך ל110 אבל כבר התנועה מלוכלכת מתח הייתי עושה עם 45L על 101משקל גוף ל5 ח׳ אם יש אפשרות אז מאיזה משקל להתחיל (היום אחרי חודש חיטוב שוקל 94). חושב על להתחיל קריאטין תוך כדי החיטוב כדי להמשיך לעלות המשקלי עבודה מה אתם חושבים? STICH עזרת לי בעבר אשמח לתגובתך

קודם כל כל הכבוד על המשקלים.

אפשר להחליף - אני בתוכנית שלי דווקא את החזרות היותר גבוהות מחליף במתח, כי אני לא סומך על עצמי לשמור על מנח נכון בחזרה החמישית, השישית וכו' בחתירה. יש עם זה בעיה כי סולם המשקלים שונה לגמרי במתח - גם כי משקל הגוף משתנה (בחיטוב או מסה), וגם כי משקל הגוף הוא חלק נכבד ממה שאתה מרים: כשאתה שוקל 94 ומרים איתך 20 קילו, זה סה"כ 114 - אין לך אפשרות טכנית לעשות מתח עם 60-70 אחוז מהמשקל (אלא אם תעבוד בגרביטון, שזה לא בדיוק להיט).

לדעתי המאוד אישית - אם אתה מחליף חתירה במתח בתוכנית הליניארית, תעשה 3x5 וזהו, בלי פירמידה, כשבאימון C תעשה 3x3 במשקל גבוה יותר.

מבחינת איזה משקל להתחיל - אם כבר סיימת את הריסט (שבוע 5), תנסה להתחיל ממשהו כמו 40 פאונד ל-3x5 ותראה איך ההרגשה, מקסימום תוריד או תוסיף תוך כדי האימון הראשון כדי להגיע למשקל יותר נכון.

• פותח/ת השרשור
קודם כל כל הכבוד על המשקלים.

אפשר להחליף - אני בתוכנית שלי דווקא את החזרות היותר גבוהות מחליף במתח, כי אני לא סומך על עצמי לשמור על מנח נכון בחזרה החמישית, השישית וכו' בחתירה. יש עם זה בעיה כי סולם המשקלים שונה לגמרי במתח - גם כי משקל הגוף משתנה (בחיטוב או מסה), וגם כי משקל הגוף הוא חלק נכבד ממה שאתה מרים: כשאתה שוקל 94 ומרים איתך 20 קילו, זה סה"כ 114 - אין לך אפשרות טכנית לעשות מתח עם 60-70 אחוז מהמשקל (אלא אם תעבוד בגרביטון, שזה לא בדיוק להיט).

לדעתי המאוד אישית - אם אתה מחליף חתירה במתח בתוכנית הליניארית, תעשה 3x5 וזהו, בלי פירמידה, כשבאימון C תעשה 3x3 במשקל גבוה יותר.

מבחינת איזה משקל להתחיל - אם כבר סיימת את הריסט (שבוע 5), תנסה להתחיל ממשהו כמו 40 פאונד ל-3x5 ותראה איך ההרגשה, מקסימום תוריד או תוסיף תוך כדי האימון הראשון כדי להגיע למשקל יותר נכון.
תודה על הזריזות.
באמת תכננתי להתחיל מה%80 היית ממליץ להשאר בחתירה? אחרי הסקוואט הגב תחתון תפוס!!
שנית מה דעתך על בקריאטין בחיטוב?

תחליף. חתירה במשקלים האלה לא נראית לי כמו רעיון טוב בחיטוב, אחרי סקוואטים כבדים.
ואין בעיה עם קריאטין, זה יעזור לך לשמור על המשקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית