הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ELITE VS MATRIX PROTIEN

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
בטעם שוקולד , אני שומע שגם זה טוב וגם זה טוב , מה דעתכם ?
מישהו פה התנסה בשניהם ?

אתה מדבר על Elite של Dymatize?
אם כן, אז קודם כל אתה צריך לבדוק אם אתה מעוניין באבקת חלבון מי גבינה או תשלובת חלבונים.
אחרי שתדע לענות על השאלה הזאת... התשובה לשאלה ששאלת כאן תהייה מיידית.

המטריקס של סיינטרקס חרא. חברה לא ידועה שמכניסה גלוטן (חלבון החיטה) כחלק מהחלבון במוצר.

אתה לא באמת קראת עכשיו ל syntrax חברה לא ידועה....
זה בערך כמו שתגיד שסטארבקס חברה לא ידועה וארומה חברה מוכרת.

ואני לא יודע על איזה חלבון חיטה אתה מדבר.. ומה זה בכלל חלבון חיטה... במטריקס יש 3 מרכיבי חלבון והם מפורטים בגלוי על האריזה.
כל הקונספט של האבקה היא שהיא אבקת תשלובת חלבונים.

ואני לא יודע על איזה חלבון חיטה אתה מדבר.. ומה זה בכלל חלבון חיטה... במטריקס יש 3 מרכיבי חלבון והם מפורטים בגלוי על האריזה.

קודם כל חשוב לי לציין כי אני משתמש במטריקס ושתבין שאני לא אנטי לאבקות שלהם בכלל אבל אני אגיב למה שאמרת בכך שמטריקס היא חברה פחות מוכרת בחול מאשר דימטייז אופטימום וכו'. אין אותה בכל רשתות התוספים ובחנויות שם לכן ההשוואה שנתת לא כלכך נכונה.
מטריקס מוכרת כלכך בארץ בגלל שישראלבו** מיתגו אותה פירסמו והשקיעו בה כי זול להם לייבא אותה ולמכור וזה כסף קל על הציבור בישראלי.
אני אישית אוהב את האבקה הזו והיא משרתת אותי למטרותיי. אך לא הייתי ממשיך להשתמש באבקה אם הייתי קונה אותה במחיר שוק הישראלי שמוכרים כיום.
לפותח הנושא: אני אהבתי את הדיימטייז שוקולד טעים ומתוק.
מטריקס הטעם המועדף עלי הוא חמאת בוטנים

היה לי את שתי האבקות בטעם שוקולד. התחברתי הרבה יותר לדיימטייז...
המטריקס היה די מגעיל.. כנראה בגלל החלבון ביצה שבתשלובת.

קודם כל חשוב לי לציין כי אני משתמש במטריקס ושתבין שאני לא אנטי לאבקות שלהם בכלל אבל אני אגיב למה שאמרת בכך שמטריקס היא חברה פחות מוכרת בחול מאשר דימטייז אופטימום וכו'. אין אותה בכל רשתות התוספים ובחנויות שם לכן ההשוואה שנתת לא כלכך נכונה.
מטריקס מוכרת כלכך בארץ בגלל שישראלבו** מיתגו אותה פירסמו והשקיעו בה כי זול להם לייבא אותה ולמכור וזה כסף קל על הציבור בישראלי.
אני אישית אוהב את האבקה הזו והיא משרתת אותי למטרותיי. אך לא הייתי ממשיך להשתמש באבקה אם הייתי קונה אותה במחיר שוק הישראלי שמוכרים כיום.
לפותח הנושא: אני אהבתי את הדיימטייז שוקולד טעים ומתוק.
מטריקס הטעם המועדף עלי הוא חמאת בוטנים

על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח.. עם זה אני יכול להסכים.
אבל מטריקס היא אבקה מאוד מוכרת והחברה המיצרת אותה היא בהחלט חברת ענק ומוכרת מאוד בעולם.
אתה צריך להבין שהימצאות של מוצר מסוים בכל נקודת מכירה לא מעידה על טיבו. אתה יכול למצוא את שמפו הוואי בכל סופר, מכולת, מינימרקט.. יש להוואי נתח שוק מהגדולים ביותר במוצרי השמפו בישראל. זה לא אומר שום דבר.
לפעמים גם נקודות מכירה מקבלות החלטה מודעת לעבוד רק עם ספקים מסוימים, כי הספקים האלה נותנים להם מחירים טובים בתמורה לכך שהם בלעדיים (למשל אולי מה שתיארת עם ישראלבודי, למרות שאין לי מושג מה הולך שם).

שורה תחתונה... שלוש החברות המדוברות: סינטרקס, ON, ודיימטיז מעולות והמוצרים שלהם מעולים.

על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח.. עם זה אני יכול להסכים.
אבל מטריקס היא אבקה מאוד מוכרת והחברה המיצרת אותה היא בהחלט חברת ענק ומוכרת מאוד בעולם.
אתה צריך להבין שהימצאות של מוצר מסוים בכל נקודת מכירה לא מעידה על טיבו. אתה יכול למצוא את שמפו הוואי בכל סופר, מכולת, מינימרקט.. יש להוואי נתח שוק מהגדולים ביותר במוצרי השמפו בישראל. זה לא אומר שום דבר.
לפעמים גם נקודות מכירה מקבלות החלטה מודעת לעבוד רק עם ספקים מסוימים, כי הספקים האלה נותנים להם מחירים טובים בתמורה לכך שהם בלעדיים (למשל אולי מה שתיארת עם ישראלבודי, למרות שאין לי מושג מה הולך שם).

שורה תחתונה... שלוש החברות המדוברות: סינטרקס, ON, ודיימטיז מעולות והמוצרים שלהם מעולים.
לשניה לא אמרתי שהיא לא טובה.
אני מסכים איתך גמרי ששלושת האבקות מעולות. הדבר היחיד שאמרתי שלא מוכן לשלם את המחיר שדורשים עליה בארץ ביחס לחול לכן יש דרך אחרת להביא...
האבקות מעולות ולכן אני מגוון ביניהן.
כל פעם בוחר לפי המטרה שלי ולרוב משלב מבין כל החברות

א

אתה מוזמן לקרוא את רשימת הרכיבים ולראות אילו חלבונים נמצאים בתערובת חלבון.

א

אתה מוזמן לקרוא את רשימת הרכיבים ולראות אילו חלבונים נמצאים בתערובת חלבון.

hydrolyzed wheat gluten בתערובת הוא משפר טעם. רשמו אותו תחת חלבון כי מפיקים אותו מחלבון.
זה מרכיב שולי מאוד באבקה כולה.

אתה מוזמן ליצור קשר עם היצרן ולשאול כמה גרם מהאבקה זה המרכיב הזה.
אתה תראה שזה זניח לחלוטין.

מטריקס לחלוטין לאנשים נראה שדיימטיז הכי טוב כי הם משקיעים מיליונים בשיווק וזה התוצאה כולם פאןבויז של דיימטיז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית