עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בימים של סקוואט ודדליפט (תמיד באותו יום) אצלי אותו סיפור, אולסטאר ונעלי הרמה בתיק ובא עם נעלי ספורט ובאמצע האימון מחליף וכאמור מפזר את ניחוח הגרביים שלי באזור.אני מביא למכון בימי חמישי 2 זוגות נעליים בתיק, אחד של מארק בל ואחד VS ובא בנעליים רגילות למכון/כפכפים ומחליף נעליים בתחילת האימון, אחרי הסקוואט ובסוף האימון.
האמת שזה די בעייתי, חגורה, שני זוגות נעליים, קופסת מגנזיום, מגבת, בגדים להחלפה... ואני עוד הולך בד"כ עם כל זה ברגל למכון, 1.5 ק"מ כל כיוון, לפחות זה טוב לחיטוב...מה כבר יש לך בתיק?
מה כבר יש לך בתיק?
האמת שזה די בעייתי, חגורה, שני זוגות נעליים, קופסת מגנזיום, מגבת, בגדים להחלפה... ואני עוד הולך בד"כ עם כל זה ברגל למכון, 1.5 ק"מ כל כיוון, לפחות זה טוב לחיטוב...
מזכיר לי ארון בגדים
לא קנית נעלי PL?
גם אולסטאר רגילות יקזזו לך את התוספת גובה של המשטחיםהיום משכתי עם נעלי הרמת משקולות היה נוח מאוד, גם הגובה של הנעליים מתקזז פחות או יותר עם משטחים שאני שם לפלטות בצדדים אז יצא לי טוב
בטוח שהם באותו גובה של ה powerlift 2? בכל מקרה אני לא רואה סיבה להשקיע עוד 100 שקל על נעליים ולהחליף באמצע האימון..גם אולסטאר רגילות יקזזו לך את התוספת גובה של המשטחים