הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סקוואט+דדליפט באותו אימון - איזה נעליים?

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
אני קורא בלא מעט מקומות שקשה לבצע דדליפט בטכניקה טובה כשנועלים נעלי הרמת משקולות עם עקב מוגבה. לאלו שמבצעים את השניים באותו היום - אתם מחליפים נעליים באמצע?

אני מביא למכון בימי חמישי 2 זוגות נעליים בתיק, אחד של מארק בל ואחד VS ובא בנעליים רגילות למכון/כפכפים ומחליף נעליים בתחילת האימון, אחרי הסקוואט ובסוף האימון.
בימים של סקוואט ודדליפט (תמיד באותו יום) אצלי אותו סיפור, אולסטאר ונעלי הרמה בתיק ובא עם נעלי ספורט ובאמצע האימון מחליף וכאמור מפזר את ניחוח הגרביים שלי באזור.
מה כבר יש לך בתיק?
האמת שזה די בעייתי, חגורה, שני זוגות נעליים, קופסת מגנזיום, מגבת, בגדים להחלפה... ואני עוד הולך בד"כ עם כל זה ברגל למכון, 1.5 ק"מ כל כיוון, לפחות זה טוב לחיטוב...

מה כבר יש לך בתיק?

האמת שזה די בעייתי, חגורה, שני זוגות נעליים, קופסת מגנזיום, מגבת, בגדים להחלפה... ואני עוד הולך בד"כ עם כל זה ברגל למכון, 1.5 ק"מ כל כיוון, לפחות זה טוב לחיטוב...

אני אותו דבר בדיוק....
מזכיר לי ארון בגדים

לא קנית נעלי PL?

קניתי... אה ושכחתי גם אולסטאר כדי שאוכל להחליף כדי שאחזור הביתה ולא אלך עם נעלי ה-PPL ואהרוס ת'סוליה חלילה.

נערך לאחרונה:
שהייתי עושה סומו דדליפט הייתי מחליף נעליים לפני התרגיל לנעליים שטוחות. עכשיו שחזרתי לקונבנציונאלי אני פשוט מרים עם גרביים.

היום משכתי עם נעלי הרמת משקולות היה נוח מאוד, גם הגובה של הנעליים מתקזז פחות או יותר עם משטחים שאני שם לפלטות בצדדים אז יצא לי טוב

היום משכתי עם נעלי הרמת משקולות היה נוח מאוד, גם הגובה של הנעליים מתקזז פחות או יותר עם משטחים שאני שם לפלטות בצדדים אז יצא לי טוב
גם אולסטאר רגילות יקזזו לך את התוספת גובה של המשטחים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית