נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תסתכל על רוב האנשים שהם בני 70-80
אמרת רוב האנשים בני 70-80, אני נתתי דוגמה של כמעט 150 אנשים בגיל יותר מבוגר שכמעט כולם ממש לא כמו שאתה מתאר. יש כאלה שכן אבל בגיל 90+יש ויש, לא אמרתי שכולם כאלה.
אז הגזמתי קצת, אני מודה.אמרת רוב האנשים בני 70-80, אני נתתי דוגמה של כמעט 150 אנשים בגיל יותר מבוגר שכמעט כולם ממש לא כמו שאתה מתאר. יש כאלה שכן אבל בגיל 90+
איך אתה יודע שהם שמחיםאתה טועה מאד. כשהם מצליחים לאכול בשר הם עושים את זה בשמחה.
וואלה אחי, אתה צודק, אין דבר כזה אבולוציהאדם הוא אוכל כל בדיוק כמו קופים, הם יכולים לאכול בשר אבל מעדיפים שלא...
בכלל אכילת בשר התפתחה בעבר בתקופה שלאדם הקדמון לא היה מספיק מזון והוא השתמש בבשר כמקור מזון עתיר קלוריות שהציל אותו ממוות ברעב...
הגבתי לזה למעלהאיך אתה יודע שהם שמחים
וואלה עחי זה שתרשום סתם דברים שלא אמרתי מוציא לי תחשק לענות לך ברצינותוואלה אחי, אתה צודק, אין דבר כזה אבולוציה
וואלה אחי, אתה צודק, לקופים יש מצפון מפותח ברמה כזו! הם גם ידועים בכך שהם משתמשים באש כדי לבשל, הם גילו את הגלגל ומסוגלים לתקשר אחד עם השני בשפה מפותחת!
http://www-bcf.usc.edu/~stanford/chimphunt.html
סתם שתדע לפי המחקר שימפנזות מעדיפות לצוד מאשר ללקט
אתה אומר שאנחנו זהים אבולוציונית למה שהיינו בזמן שההומו-ארקטוס\סאפינס הראשון בזה שאתה אומר שהוא עשה דברים מסויימים אז גם אנחנו ככה,לא? ואם לא אז למה התכוונת, כי קשה לי לחשוב על משהו אחרוואלה עחי זה שתרשום סתם דברים שלא אמרתי מוציא לי תחשק לענות לך ברצינות
אנחנו כן זהים להם אבולוציונית. צריך מליוני שנים כדי להתפתח ורק לפני 10 אלף שנים היינו מבחינת התקדמות ברמה של האדם הקדמון. אנחנו בDNA כמעט לגמרי זהים למה שהיינו אז.אתה אומר שאנחנו זהים אבולוציונית למה שהיינו בזמן שההומו-ארקטוס\סאפינס הראשון בזה שאתה אומר שהוא עשה דברים מסויימים אז גם אנחנו ככה,לא? ואם לא אז למה התכוונת, כי קשה לי לחשוב על משהו אחר
זה שאתה אומר שקופים מעדיפים לא לאכול חיות אומר שיש להם מצפון, לא? ואם לא למה הם מעדיפים לא?
אם מונעים מאנשים עם עיניים חומות להתרבות אז תוך דור אחד ייעלם הגן של עיניים חומות.אנחנו כן זהים להם אבולוציונית. צריך מליוני שנים כדי להתפתח ורק לפני 10 אלף שנים היינו מבחינת התקדמות ברמה של האדם הקדמון. אנחנו בDNA כמעט לגמרי זהים למה שהיינו אז.
לא סגור על זה ב100% אבל אני דיי בטוח שגן עיניים חומות לא קיים רק באנשים עם עיניים חומות הוא פשוט הגן הדומיננטי אצלהם ספציפית ויכול להיות זוג הורים עם עיניים כחולות שיוולד להם ילד עם עיניים חומות. לא יודע להגיד בוודעות אולי @יהושע60 יודע.אם מונעים מאנשים עם עיניים חומות להתרבות אז תוך דור אחד ייעלם הגן של עיניים חומות.
אבולוציה בדור אחד (שהוא טיפה פחות מ10,000 שנה)
http://www.thehumangenome.co.uk/THE_HUMAN_GENOME/Primer.htmlאנחנו בDNA כמעט לגמרי זהים למה שהיינו אז.
ייתכן שאני טועה (למרות שאני בטוח מאוד שלא) אבל גן דומיננטי אומר שלא משנה מה אם הורה מוריש אותו הוא מתבטאלא סגור על זה ב100% אבל אני דיי בטוח שגן עיניים חומות לא קיים רק באנשים עם עיניים חומות הוא פשוט הגן הדומיננטי אצלהם ספציפית ויכול להיות זוג הורים עם עיניים כחולות שיוולד להם ילד עם עיניים חומות. לא יודע להגיד בוודעות אולי @יהושע60 יודע.
לא, זה לא יכול להיות כי הגן לעניים כחולות הוא גן רצסיבי, כלומר אם לשני ההורים יש עיניים כחולות הילדים שלהם יהיו בעלי עיניים כחולות גם הם. מה שאמרת נכון דווקא לעיניים חומות, כי הורה בעל עיניים חומות יכול להיות בעל אלל אחד לחום ואחד לכחול, כך שאם זה המצב אצל שני ההורים הרי שרבע מהילדים שלהם יהיו בעלי עיניים כחולות.כול להיות זוג הורים עם עיניים כחולות שיוולד להם ילד עם עיניים חומות.
שאלתי אותם.איך אתה יודע שהם שמחים
אגב, אתה תמצא פה ושם ערעור על הקביעה הזאת, תוך טענה שהגן לעיניים כחולות הוא לא תמיד רצסיבי. הסיבה היא פוליטית: כשלשני הורים עם עיניים כחולות נולד תינוק עם עיניים חומות זה אומר חד משמעית שהוא ממזר (והאב האמיתי שלו הוא בעל עיניים חומות), ואת זה מנסים לטשטש כדי לחסוך די הרבה סבל ממנו ומאמא שלו.אם לשני ההורים יש עיניים כחולות הילדים שלהם יהיו בעלי עיניים כחולות גם הם