הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על החלבון בשר שווה משהו ?

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
ראיתי כמה מוצרים

קבצים מצורפים

• 0173ab5a-26c2-4f6c-a66e-33a0b78f4e2b_500.png
    0173ab5a-26c2-4f6c-a66e-33a0b78f4e2b_500.png
    KB 37.7 · צפיות: 229
  • 76033ced-75b7-4bd2-badc-56b8bdc01e4f_500.png
    76033ced-75b7-4bd2-badc-56b8bdc01e4f_500.png
    KB 37.3 · צפיות: 217
  • eb02f2e0-8755-4f7b-a752-623de674680e_500.jpg
    eb02f2e0-8755-4f7b-a752-623de674680e_500.jpg
    KB 21.5 · צפיות: 229
אמרת רוב האנשים בני 70-80, אני נתתי דוגמה של כמעט 150 אנשים בגיל יותר מבוגר שכמעט כולם ממש לא כמו שאתה מתאר. יש כאלה שכן אבל בגיל 90+
אז הגזמתי קצת, אני מודה.
אבל זה גם תלוי במדינה שאתה חי בה.

אדם הוא אוכל כל בדיוק כמו קופים, הם יכולים לאכול בשר אבל מעדיפים שלא...

בכלל אכילת בשר התפתחה בעבר בתקופה שלאדם הקדמון לא היה מספיק מזון והוא השתמש בבשר כמקור מזון עתיר קלוריות שהציל אותו ממוות ברעב...
וואלה אחי, אתה צודק, אין דבר כזה אבולוציה
וואלה אחי, אתה צודק, לקופים יש מצפון מפותח ברמה כזו! הם גם ידועים בכך שהם משתמשים באש כדי לבשל, הם גילו את הגלגל ומסוגלים לתקשר אחד עם השני בשפה מפותחת!

http://www-bcf.usc.edu/~stanford/chimphunt.html
סתם שתדע לפי המחקר שימפנזות מעדיפות לצוד מאשר ללקט
עריכה-
איך אתה יודע שהם שמחים
הגבתי לזה למעלה

וואלה אחי, אתה צודק, אין דבר כזה אבולוציה
וואלה אחי, אתה צודק, לקופים יש מצפון מפותח ברמה כזו! הם גם ידועים בכך שהם משתמשים באש כדי לבשל, הם גילו את הגלגל ומסוגלים לתקשר אחד עם השני בשפה מפותחת!
http://www-bcf.usc.edu/~stanford/chimphunt.html
סתם שתדע לפי המחקר שימפנזות מעדיפות לצוד מאשר ללקט
וואלה עחי זה שתרשום סתם דברים שלא אמרתי מוציא לי תחשק לענות לך ברצינות

וואלה עחי זה שתרשום סתם דברים שלא אמרתי מוציא לי תחשק לענות לך ברצינות
אתה אומר שאנחנו זהים אבולוציונית למה שהיינו בזמן שההומו-ארקטוס\סאפינס הראשון בזה שאתה אומר שהוא עשה דברים מסויימים אז גם אנחנו ככה,לא? ואם לא אז למה התכוונת, כי קשה לי לחשוב על משהו אחר

זה שאתה אומר שקופים מעדיפים לא לאכול חיות אומר שיש להם מצפון, לא? ואם לא למה הם מעדיפים לא?

אתה אומר שאנחנו זהים אבולוציונית למה שהיינו בזמן שההומו-ארקטוס\סאפינס הראשון בזה שאתה אומר שהוא עשה דברים מסויימים אז גם אנחנו ככה,לא? ואם לא אז למה התכוונת, כי קשה לי לחשוב על משהו אחר

זה שאתה אומר שקופים מעדיפים לא לאכול חיות אומר שיש להם מצפון, לא? ואם לא למה הם מעדיפים לא?
אנחנו כן זהים להם אבולוציונית. צריך מליוני שנים כדי להתפתח ורק לפני 10 אלף שנים היינו מבחינת התקדמות ברמה של האדם הקדמון. אנחנו בDNA כמעט לגמרי זהים למה שהיינו אז.

אנחנו כן זהים להם אבולוציונית. צריך מליוני שנים כדי להתפתח ורק לפני 10 אלף שנים היינו מבחינת התקדמות ברמה של האדם הקדמון. אנחנו בDNA כמעט לגמרי זהים למה שהיינו אז.
אם מונעים מאנשים עם עיניים חומות להתרבות אז תוך דור אחד ייעלם הגן של עיניים חומות.
אבולוציה בדור אחד (שהוא טיפה פחות מ10,000 שנה)

אם מונעים מאנשים עם עיניים חומות להתרבות אז תוך דור אחד ייעלם הגן של עיניים חומות.
אבולוציה בדור אחד (שהוא טיפה פחות מ10,000 שנה)
לא סגור על זה ב100% אבל אני דיי בטוח שגן עיניים חומות לא קיים רק באנשים עם עיניים חומות הוא פשוט הגן הדומיננטי אצלהם ספציפית ויכול להיות זוג הורים עם עיניים כחולות שיוולד להם ילד עם עיניים חומות. לא יודע להגיד בוודעות אולי @יהושע60 יודע.

אנחנו בDNA כמעט לגמרי זהים למה שהיינו אז.
http://www.thehumangenome.co.uk/THE_HUMAN_GENOME/Primer.html
גנטית אתה 57% זהה לכרוב.
לא סגור על זה ב100% אבל אני דיי בטוח שגן עיניים חומות לא קיים רק באנשים עם עיניים חומות הוא פשוט הגן הדומיננטי אצלהם ספציפית ויכול להיות זוג הורים עם עיניים כחולות שיוולד להם ילד עם עיניים חומות. לא יודע להגיד בוודעות אולי @יהושע60 יודע.
ייתכן שאני טועה (למרות שאני בטוח מאוד שלא) אבל גן דומיננטי אומר שלא משנה מה אם הורה מוריש אותו הוא מתבטא
כלומר
(חום = A
כחול =B)
משפחה א'
אבא
AB
אמא
AB

לשתיהם יהיו עיניים חומות
75% לילד עם עיניים חומות

משפחה ב'

אבא
BB
עיניים כחולות
אמא
AA
עינים חומות
100% סיכוי לילד עם עיניים חומות

אז לשתי המשפחות יש סיכוי

כול להיות זוג הורים עם עיניים כחולות שיוולד להם ילד עם עיניים חומות.
לא, זה לא יכול להיות כי הגן לעניים כחולות הוא גן רצסיבי, כלומר אם לשני ההורים יש עיניים כחולות הילדים שלהם יהיו בעלי עיניים כחולות גם הם. מה שאמרת נכון דווקא לעיניים חומות, כי הורה בעל עיניים חומות יכול להיות בעל אלל אחד לחום ואחד לכחול, כך שאם זה המצב אצל שני ההורים הרי שרבע מהילדים שלהם יהיו בעלי עיניים כחולות.

לא קראתי מה NotBob כתב כך שייתכן שאני חוזר על דבריו.
איך אתה יודע שהם שמחים
שאלתי אותם.
upload_2015-4-16_19-24-4.png

אם לשני ההורים יש עיניים כחולות הילדים שלהם יהיו בעלי עיניים כחולות גם הם
אגב, אתה תמצא פה ושם ערעור על הקביעה הזאת, תוך טענה שהגן לעיניים כחולות הוא לא תמיד רצסיבי. הסיבה היא פוליטית: כשלשני הורים עם עיניים כחולות נולד תינוק עם עיניים חומות זה אומר חד משמעית שהוא ממזר (והאב האמיתי שלו הוא בעל עיניים חומות), ואת זה מנסים לטשטש כדי לחסוך די הרבה סבל ממנו ומאמא שלו.

מי היה מאמין שבפורום של חדרי כושר נדבר על הדברים האלה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית