נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש את החברה שkai מפרסם המחיר רגיל ביחס לאבקות אחרות ערכים דומים ולחבר שלי יש את זה אומר שזה טעים מאוד( יש לו שוקולד)וואו מאוד מעניין בחיים לא שמעתי על זה.
אשמח אם מי ששמע יוכל לענות על השאלות הבאות.
1) איך המחיר לאומת חלבון מי גבינה?
2) איך הטעם?
3) מה הערכים הסופיים?
4) האם זה מוצר חדש או שקיים הרבה זמן ואף אחד לא שמע עליו כי הוא לא התפרסם?
5) יש איפה להשיג את זה בארץ?
אני אעבור בינתיים בגוגל אמצע מה שאני מצליח לגבי המוצר
טוב מה שמצאתי עד עכשיו:
ל30 גרם יש 19 גרם חלבון (דיי נמוך וזה עוד ללא בדיקת מעבדה, אולי המספר האמיתי עוד יותר נמוך) 6.2 גרם פחמימה (גבוה) 1.4 גרם שומן (מתקבל)
יש את זה בטעם שוקולד, קרמל וניל וraspberry cream
המוצר לא קיים בארץ, ונמכר רק בגרמניה לפי מה שראיתי. המחיר גבוה יותר מפי 2 ממחיר של חלבון מי גבינה.
שמע אני לא יודע מה להגיד לך כי כל מה שאני יודע על המוצר זה מה שעכשיו מצאתי עליו בגוגל ומה שראיתי זה שהמחיר לקילו של זה זה כמעט כמו מחיר שך 2.2 של כל חלבון אחר.כן בארץ מחיר לא יקר בכלל ערכים מעולים אני פושט
יחסית קיים די הרבה אבל לא דיברו על זה פה הרבה
ומה תגיד שאני משיג אותו בסביבות 300 שקל
יכול להיות, אבל לי אישית יותר נוח לקנות ויטמינים/מולטיויטמין וחלבון מי גבינה בנוסף לבשר שאני אוכל מדי יום. קשה לי לסמוך על מוצר לפני שהוא הפך לפחות איכשהו לידוע בשוק. אולי ל @AminoShop יש משהו להגיד על זה? והאם הם חושבים שיש לזה פוטנציאל מכירה בארץ?וואלה אחד אמר לי טעם חמוד ולא מתערבב הכי בעולם כל אחד משהו אחר אומר
תראה אפשר להשיג בזול זה לא הבעיה
השאלה מבחינת ערכים זה נשמע פצצה הרבה ויטמינים
לא נראה לי שיש לזה פוטנציאל בארץ בגלל הקטע של הכשרות ושחיטה כשרה של הבשר וכויכול להיות, אבל לי אישית יותר נוח לקנות ויטמינים/מולטיויטמין וחלבון מי גבינה בנוסף לבשר שאני אוכל מדי יום. קשה לי לסמוך על מוצר לפני שהוא הפך לפחות איכשהו לידוע בשוק. אולי ל @AminoShop יש משהו להגיד על זה? והאם הם חושבים שיש לזה פוטנציאל מכירה בארץ?
ואיך זה בחו"ל? זה מפורסם בחו"ל ובשימוש רחב?לא נראה לי שיש לזה פוטנציאל בארץ בגלל הקטע של הכשרות ושחיטה כשרה של הבשר וכו
דווקא עכשיו זה נכנס סבבה בחול יש את החברה שkai מפרסם וזה נמכר סבבה בbb הייתי שולח לך קישור אבל אסורתראה פה:
http://www.sciteconline.com/language/en/products/scitec_nutrition/proteins/100_beef_concentrate
רד לאמצע העמוד פה רשום 19 גרם חלבון ובלינק שלך 25... אין לי מושג מה נכון שניהם מדברים על סקופ (30 גרם)
ואיך זה בחו"ל? זה מפורסם בחו"ל ובשימוש רחב?
גם אני חשבתי ככה עד שטעמתי את זה זה מאוד טעים מאוד סמיך אבל העירבוב לא משהוחלבון בשר בטעם שוקולד מעורבב עם חלב ?
🤢
אני בספק אם משהו במוצר מזכיר טעם של בשר, בגלל הבידוד של החלבון משאר המרכיבים בבשר.חלבון בשר בטעם שוקולד מעורבב עם חלב ?
🤢
המחיר ממש לא רגיל.הוא יקר בטירוף,הוא אולי יעלה כמו מיי גבינה אבל יכיל פחותת מנות הגשה לכן אנשים לא שמים לביש את החברה שkai מפרסם המחיר רגיל ביחס לאבקות אחרות ערכים דומים ולחבר שלי יש את זה אומר שזה טעים מאוד( יש לו שוקולד)
צודק. אני תמיד ממליץ לאנשים לחשב את מחיר החלבון שלהם פר מנה ולא פר משקל כללי.המחיר ממש לא רגיל.הוא יקר בטירוף,הוא אולי יעלה כמו מיי גבינה אבל יכיל פחותת מנות הגשה לכן אנשים לא שמים לב