ההתחלה קצת משעממתצפיתי ב-3 פרקים הראשונים של העונה הראשונה ולא ראיתי בסידרה הזו שום עניין. זה היה פשוט משעמם.
הפרק הכי טוב שהיה עד היום זה פרק 7בעונה הרביעית (הקרב בין משמר הלילה לפראיים)
ממליץ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההתחלה קצת משעממתצפיתי ב-3 פרקים הראשונים של העונה הראשונה ולא ראיתי בסידרה הזו שום עניין. זה היה פשוט משעמם.
זה סיפור גדול שנבנה לאט לאט... בדומה לעונה הראשונה של שובר שורות.מזכיר שאין לפרסם קישורים בפורום
צפיתי ב-3 פרקים הראשונים של העונה הראשונה ולא ראיתי בסידרה הזו שום עניין. זה היה פשוט משעמם.
שובר שורות דוגמה טובה. נשברתי שם אחרי 3 פרקים, לאחר תקופה ארוכה החלטתי לראות את הרביעי ומשם לא יכולתי לעצור.זה סיפור גדול שנבנה לאט לאט... בדומה לעונה הראשונה של שובר שורות.
צריך סבלנות.. זה ישתלם לך לראות עד פרק 9
אז יש לך קצת פערים להשלים. בעדיפות אישית: game of thrones, better call saul, breaking bad, house, house of cards, dexter.שובר שורות לא ניסיתי לצפות בזה ככה שאני לא יכול להגיב על זה. בוא נגיד שהפעם האחרונה שראיתי סידרה כולשהי היה העונה האחרונה של 24 (האורגינלי לא החרא שניסו להחזיר לפני שנה). אתן לך לנחש באיזו שנה זה היה.
בסמויה לא צפיתי. מומלץ להשלים? והאם זה יתרום ליישור המכופתרות שלי ולהוספת לחות במקומות שציינת?משחקי הכס,שובר שורות,בלש אמיתי,בית הקלפים,פארגו,דקסטר(העונות הראשונות),אבודים(העונות הראשונות),הסופרנוס והסמויה.אם לא ראיתם את כל הסדרות האלו אז אני מרחם עליכם כי כנראה אין לכם טעם טוב בסדרות או בשום דבר בכלל.אין לי ספק שאתם האנשים שהולכים עם חולצות מכופתרות לא מגוהצות ואתם סובלים מיובש בידיים ובפנים.
🙌בית הקלפים
בסמויה לא צפיתי. מומלץ להשלים? והאם זה יתרום ליישור המכופתרות שלי ולהוספת לחות במקומות שציינת?
בואנה, אני כתבתי את זה לפניו (house of cards אם אתה מתקשה באנגלית). גם לי מגיע מוניטין:s85:
אמןמחכה כבר לעונה הרביעית:s85:
קיבלתבואנה, אני כתבתי את זה לפניו (house of cards אם אתה מתקשה באנגלית). גם לי מגיע מוניטין:s85:
YEY:saliva:אמן
קיבלת
לא שמתי לב
לא אהבתי, הוא חפרןhouse
צפיתי בהכל עד העונה האחרונהdexter
צפיתי בכל העונות. הסוף הכי גרוע שראיתי איי פעם לסידרה/סרטאבודים
לא אהבתי, הוא חפרן
צפיתי בהכל עד העונה האחרונה
בלש אמיתי, בית הקלפים, פארגו והסמוייהמשחקי הכס,שובר שורות,בלש אמיתי,בית הקלפים,פארגו,דקסטר(העונות הראשונות),אבודים(העונות הראשונות),הסופרנוס והסמויה.אם לא ראיתם את כל הסדרות האלו אז אני מרחם עליכם כי כנראה אין לכם טעם טוב בסדרות או בשום דבר בכלל.אין לי ספק שאתם האנשים שהולכים עם חולצות מכופתרות לא מגוהצות ואתם סובלים מיובש בידיים ובפנים.
אתה יכול לראות עד הפרק לפני ההאחרון בדקסטר...נורא התחברתי לסרקזם שלו דווקא.
לגבי דקסטר, גם אני ויתרתי על הפרקים האחרונים בגלל ביקורות זוועתיות ואזהרה מסיום עלוב לסדרה ענקית, אז נשארתי עם הטעם הטוב בפה 😃
גיקים אחי זה בטבע שלהםה-Issue הוא שהם ממש מתלהבים מ'זה - לא מבין את זה.
גיקים אחי זה בטבע שלהם
גיקים אחי זה בטבע שלהם
😕אני גם Geek/ערס , אבל לא מתלהב מכאלה דברים 😃
זה בגלל שאתה Half blood לפי הארי פוטר אתה לא ניחשב לגיק אורינגל כמו שחצי מוגלים אינם נחשבים לקוסמים מלאיםאני גם Geek/ערס , אבל לא מתלהב מכאלה דברים 😃
זה בגלל שאתה Half blood לפי הארי פוטר אתה לא ניחשב לגיק אורינגל כמו שחצי מוגלים אינם נחשבים לקוסמים מלאים
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.