הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקי הכס כאן!

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
צפיתי ב-3 פרקים הראשונים של העונה הראשונה ולא ראיתי בסידרה הזו שום עניין. זה היה פשוט משעמם.
ההתחלה קצת משעממת
הפרק הכי טוב שהיה עד היום זה פרק 7בעונה הרביעית (הקרב בין משמר הלילה לפראיים)
ממליץ

מזכיר שאין לפרסם קישורים בפורום

צפיתי ב-3 פרקים הראשונים של העונה הראשונה ולא ראיתי בסידרה הזו שום עניין. זה היה פשוט משעמם.
זה סיפור גדול שנבנה לאט לאט... בדומה לעונה הראשונה של שובר שורות.
צריך סבלנות.. זה ישתלם לך לראות עד פרק 9

• פותח/ת השרשור
זה סיפור גדול שנבנה לאט לאט... בדומה לעונה הראשונה של שובר שורות.
צריך סבלנות.. זה ישתלם לך לראות עד פרק 9
שובר שורות דוגמה טובה. נשברתי שם אחרי 3 פרקים, לאחר תקופה ארוכה החלטתי לראות את הרביעי ומשם לא יכולתי לעצור.

שובר שורות לא ניסיתי לצפות בזה ככה שאני לא יכול להגיב על זה. בוא נגיד שהפעם האחרונה שראיתי סידרה כולשהי היה העונה האחרונה של 24 (האורגינלי לא החרא שניסו להחזיר לפני שנה). אתן לך לנחש באיזו שנה זה היה.

• פותח/ת השרשור
שובר שורות לא ניסיתי לצפות בזה ככה שאני לא יכול להגיב על זה. בוא נגיד שהפעם האחרונה שראיתי סידרה כולשהי היה העונה האחרונה של 24 (האורגינלי לא החרא שניסו להחזיר לפני שנה). אתן לך לנחש באיזו שנה זה היה.
אז יש לך קצת פערים להשלים. בעדיפות אישית: game of thrones, better call saul, breaking bad, house, house of cards, dexter.
מקווה שדרגון בול כן ראית.

משחקי הכס,שובר שורות,בלש אמיתי,בית הקלפים,פארגו,דקסטר(העונות הראשונות),אבודים(העונות הראשונות),הסופרנוס והסמויה.אם לא ראיתם את כל הסדרות האלו אז אני מרחם עליכם כי כנראה אין לכם טעם טוב בסדרות או בשום דבר בכלל.אין לי ספק שאתם האנשים שהולכים עם חולצות מכופתרות לא מגוהצות ואתם סובלים מיובש בידיים ובפנים.

• פותח/ת השרשור
משחקי הכס,שובר שורות,בלש אמיתי,בית הקלפים,פארגו,דקסטר(העונות הראשונות),אבודים(העונות הראשונות),הסופרנוס והסמויה.אם לא ראיתם את כל הסדרות האלו אז אני מרחם עליכם כי כנראה אין לכם טעם טוב בסדרות או בשום דבר בכלל.אין לי ספק שאתם האנשים שהולכים עם חולצות מכופתרות לא מגוהצות ואתם סובלים מיובש בידיים ובפנים.
בסמויה לא צפיתי. מומלץ להשלים? והאם זה יתרום ליישור המכופתרות שלי ולהוספת לחות במקומות שציינת?

• פותח/ת השרשור
לא אהבתי, הוא חפרן

צפיתי בהכל עד העונה האחרונה

נורא התחברתי לסרקזם שלו דווקא.
לגבי דקסטר, גם אני ויתרתי על הפרקים האחרונים בגלל ביקורות זוועתיות ואזהרה מסיום עלוב לסדרה ענקית, אז נשארתי עם הטעם הטוב בפה 😃

בלש אמיתי, בית הקלפים, פארגו והסמוייה

אפשר תקציר? מה מהם להתחיל קודם?
נורא התחברתי לסרקזם שלו דווקא.
לגבי דקסטר, גם אני ויתרתי על הפרקים האחרונים בגלל ביקורות זוועתיות ואזהרה מסיום עלוב לסדרה ענקית, אז נשארתי עם הטעם הטוב בפה 😃
אתה יכול לראות עד הפרק לפני ההאחרון בדקסטר...

האוס גאון..

תראו "חליפות" ו"הפמלייה" יש שם דמויות גאוניות (עו"ד)

אני גם Geek/ערס , אבל לא מתלהב מכאלה דברים 😃
זה בגלל שאתה Half blood לפי הארי פוטר אתה לא ניחשב לגיק אורינגל כמו שחצי מוגלים אינם נחשבים לקוסמים מלאים
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
זה או שיש לך חיים

זה בגלל שאתה Half blood לפי הארי פוטר אתה לא ניחשב לגיק אורינגל כמו שחצי מוגלים אינם נחשבים לקוסמים מלאים
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
זה או שיש לך חיים

יש! תמיד ידעתי שאני לא כזה חנון , אמא אומרת שכן - אבל אני נוטה לא להסכים איתה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית