הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה וייעוץ לגבי תכנית..תודה!

asaf5767

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום!לפני בערך 8-9 חודשים שקלתי 88 ק"ג. (לא שרירים, פשוט הייתי שמן)
הורדתי 11 ק"ג תוך חודש וחצי בערך - מה שעשיתי היה לאכול הרבה פחות, בהתחלה גם הייתי מפריד פחמימות מחלבונים (ארוחה כזאת - ארוחה כזאת) והייתי עושה ריצות פה ושם.
ב"ה אחרי מאמצים הגעתי לתוצאה יפה אבל אז לא היה לי כח להמשיך, נשארתי עם המשקל החדש תקופה מסוימת ואני מתחיל לעלות שוב עכשיו, לאט לאט... כי אני לא מקפיד על כלום (אוכל הכל ומתי שבא לי) ולא עושה גם ספורט.
נטייה להשמנה אני לא חושב שיש לי... כי זה לא שהעלתי הכל ברגע שחזרתי לאכול "הרבה" יחסית

אז מספר שאלות לי אליכם! אשמח לעזרה!
1. אתם מכירים את התכנית הזאת של להפריד פחמימות מחלבונים? ממליצים? או לא?
2. אני רוצה להתחיל שוב תכנית והפעם יותר ברצינות... אני כרגע עם כרס... ואני רוצה לשטח את הבטן ולפתח גוף יותר חטוב, אפשר המלצות לאיך לעשות את זה? הן מבחינת אימונים והן מבחינת תזונה..
(כמובן, שכמו כולם, אני רוצה את זה במינימום זמן... ולא רוצה גם לפגוע בעצמי כי אני לא ממש מתמצא בנושאים האלה...)

תודה רבה לעוזרים! שיהיה שבוע טוב!

נ.ב: שכחתי לציין - יש לי מבנה גוף רחב. אני די משוכנע שיש לי המון פוטנציאל בחיטוב ובפיתוח...

1. אין מאחורי הדבר שום ביסוס וזה מיותר ומטופש.
2. תקרא את זה:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

נטייה להשמנה זו פונקציה של תאי שומן ולרוב מצב הורמונלי, מי שהיה בילדותו או בנעוריו שמן יש סיכוי נורא גבוה שיש לו נטייה להשמנה, כמו כן אחד שעלה דרסטית במשקל.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה!
התחלתי לקרוא את המאמר המאוד מושקע והמפורט.. אבל האמת שהסתבכתי עם כל נוסחאות החישוב שם...
אפשר להביא לך נתונים שלי פשוט ותעזור לי יותר בספציפיות?
שוב תודה על העזרה.

• פותח/ת השרשור
בכל זאת..

טוב אני אצרף תמונה,

אני חושב שזה לא מה שאתה רגילים לראות... או שאולי כן... (כי לפי מה שראיתי התמונות שהאנשים שמים פה זה לפני->שחיף אחרי->חטוב מאוד)

קיצר - משקל: 80 ק"ג
גובה: 1.75

תודה...

קבצים מצורפים

• P0908292249475.jpg
    P0908292249475.jpg
    KB 18.3 · צפיות: 163
  • FAT.jpg
    FAT.jpg
    KB 23 · צפיות: 178
תצטרך לשבת עם דף ועט על הנוסחאות שם, זו נוסחה ברמה של כיתה ז' היא לא מסובכת בכלל רק קצת להשקיע ולשבת ולא ישר לומר אין זה יותר מידי מילים במאמר אני מוותר, מי שבאמת רוצה לרדת במשקל ולהגיע למטרה שלו ישב ויקרא.
יש לך עוד אופציה היא ללכת לתזונאי ספורט שיעשה לך את כל החישובים וכל הנוסחאות ויבנה לך תפריט אישי, כמובן שזה יעלה לך סכום לא קטן של כסף.
אנחנו לא בונים כאן תפריטים, יש לך גם תפריטי דוגמא בפורטל מאמרים תחת הקטגוריה "תפריטי תזונה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית