הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר QUEST הכנת חטיפי חלבון ביתיים

• פותח/ת השרשור Titan
  • פורסם בתאריך

Titan

משתמש פעיל
908
365
נק' מוניטין:
726
908
365
http://www.fitnesstreats.com/2014/01/more-homemade-quest-like-protein-bars/

החטיפים נראים חבל על הזמן, השאלה היא מה עושים בלי הVitaFiber הזה?
מה זה? סוג של סירופ תירס ללא סוכר? 🙄

אשמח אם מישהו יכול למצוא לזה תחליף.

כמה דוגמאות:

chocolate-chip-cookie-homemade-questbar.jpg

rocky-road-quest-bars.jpg

נושא ישן:
https://www.lbs.co.il/threads/64731/

אז יצא למישהו כאן לנסות?

some more findings
http://www.sweetcheetah.com/2013/07/diy-quest-bars.html

נערך לאחרונה:
פעם ממש הייתי במוד של להכין אבל לא נראה שזה יעבוד ללא ה vitafiber שאין לי מושג מאיפה קונים אותו

אפשר לקנות את הויטפייבר הזה בהרבה מקומות תריצו חיפוש בגוגל

זה לא כזה בעיה אני פשוט לא יכול לפרט כל כך כי אני אקבל באן
מנהלים, יש משהו לעשות עם זה? באמת שאין מקום בארץ להזמין את זה ואם הבחור יודע זה יעזור ממש

• פותח/ת השרשור
תגידו המנהלים פה שפויים? על מה קיבלתי אזהרה על "הזמנות מחו"ל"?
איפה דיברתי על להזמין משהו מחו"ל? איפה נתתי לינק לרכישה בחנות מחו"ל?
זה ממש מעצבן. קצת הבנת הנקרא.

@Moshe
זה מקובל שמנהלים מחטטים בהודעות הפרטיות שלנו? גועל נפש.

רשמתי לבנאדם שלא שווה להזמין את הסירופ הזה מחו"ל (על מנת להכין חטיפי חלבון ביתיים) כי זה יקר ולא שווה את הטרחה וכבר עדיף לרכוש מחו"ל חטיפי חלבון מקוריים ולא את הסירופ הזה.

סתם שתדעו, המנהלים יכולים לחטט לכם בהודעות הפרטיות.
אני אבדוק מבחינת החוק אם זה בכלל חוקי. (לא מוזכר כלום בתקנון האתר).
גועל נפש.

אז אם מנהל מעוניין להתנקם באחד המשתמשים, הוא יכול לקחת את האימייל והסיסמא שלו ולפרוץ לו למשל לפייסבוק, כן?
בושה וחרפה!

מה זה בכלל החומר הזה? בחיים שלי לא שמעתי על סירופ שמכיל כמות כזאת של סיבים.

מה זה בכלל החומר הזה? בחיים שלי לא שמעתי על סירופ שמכיל כמות כזאת של סיבים.
תמיד יש פעם ראשונה..

בכל מקרה, כבר הרבה זמן שאני מתעניין בזה, אבל, אי אפשר להשיג בארץ, לא נמכר מוצר כזה בשום מקום בארץ ( לא לפחות איפה שבדקתי ).
מבחינת הזמנה מחו״ל, גם לא אפשרי, אין משלוחים של המוצר לארץ ובכל מקרה המכס כנראה לא יאשר אותו.

מבחינת תחליפים, @Majin Buu אמר לי בזמנו שהוא הכין עם אגבה ומעט חלב ושיצא לו מצויין.
בשביל הכמויות של הכנה עם אגבה וחלב, תראו את הסרטון של buff dudes ביוטיוב.

ברמת העיקרון, אתה צריך משהו סמיך, מאוד, בערך כמו סילאן ( אפילו יותר סמיך ), אתה מחמם אותו עד שהוא מבעבע ואז ישר שופך אותו על האבקה, מערבב מהר כל עד זה חם ואחרי שזה נהיה כמו בסרטון, בצורה שאפשר להכין מזה חטיף, פשוט וקל, להכין את הצורה של החטיף ולהכניס להקפאה.

t
תמיד יש פעם ראשונה..

בכל מקרה, כבר הרבה זמן שאני מתעניין בזה, אבל, אי אפשר להשיג בארץ, לא נמכר מוצר כזה בשום מקום בארץ ( לא לפחות איפה שבדקתי ).
מבחינת הזמנה מחו״ל, גם לא אפשרי, אין משלוחים של המוצר לארץ ובכל מקרה המכס כנראה לא יאשר אותו.

מבחינת תחליפים, @Majin Buu אמר לי בזמנו שהוא הכין עם אגבה ומעט חלב ושיצא לו מצויין.
בשביל הכמויות של הכנה עם אגבה וחלב, תראו את הסרטון של buff dudes ביוטיוב.

ברמת העיקרון, אתה צריך משהו סמיך, מאוד, בערך כמו סילאן ( אפילו יותר סמיך ), אתה מחמם אותו עד שהוא מבעבע ואז ישר שופך אותו על האבקה, מערבב מהר כל עד זה חם ואחרי שזה נהיה כמו בסרטון, בצורה שאפשר להכין מזה חטיף, פשוט וקל, להכין את הצורה של החטיף ולהכניס להקפאה.
חחח למה שהמכ"ס לא יאשר אותו ? WTF ?? זה תוסף תזונה שלא מכיל שום חומר אסור
ואפשר לבצע משלוח דרך SHIPITO אוסטריה או BUY2USA
וכל דבר אחר שלא מכיל את אותה הכמות הסיבים או יותר מאבד את הפואנטה של החטיף

t

חחח למה שהמכ"ס לא יאשר אותו ? WTF ?? זה תוסף תזונה שלא מכיל שום חומר אסור
ואפשר לבצע משלוח דרך SHIPITO אוסטריה או BUY2USA
וכל דבר אחר שלא מכיל את אותה הכמות הסיבים או יותר מאבד את הפואנטה של החטיף
למה לא יאשרו? בתור מה אתה שואל אותי? תנסה להזמין ואולי תצליח, אישית לא הזמנתי, אבל דיברתי עם חבר שבדק את זה קצת יותר לעומק ואמר שהסיכוי שהמכס יסכים קלוש.
בכל מקרה, לא ראיתי מקום ששולח את זה לארץ, ואם אתה שולח דרך buy2usa ודומיהם המחיר עולה פי 2 לפחות, כאן תעשה את השיקול שלך אם לקנות את זה.
ומבחינת הסיבים, פשוט וקל, ממיסים בנפייבר בכמות שאתה רוצה/צריך ומכניסים לתערובת, עד כדי כל פשוט.

למה לא יאשרו? בתור מה אתה שואל אותי? תנסה להזמין ואולי תצליח, אישית לא הזמנתי, אבל דיברתי עם חבר שבדק את זה קצת יותר לעומק ואמר שהסיכוי שהמכס יסכים קלוש.
בכל מקרה, לא ראיתי מקום ששולח את זה לארץ, ואם אתה שולח דרך buy2usa ודומיהם המחיר עולה פי 2 לפחות, כאן תעשה את השיקול שלך אם לקנות את זה.
ומבחינת הסיבים, פשוט וקל, ממיסים בנפייבר בכמות שאתה רוצה/צריך ומכניסים לתערובת, עד כדי כל פשוט.
אחלה רעיון עם הבנפבייר, מעניין לנסות
לא יודע מה חבר שלך בדק, אבל זה תוסף תזונה ותוספי תזונה מכניסים בלי בעיות

אחלה רעיון עם הבנפבייר, מעניין לנסות
לא יודע מה חבר שלך בדק, אבל זה תוסף תזונה ותוספי תזונה מכניסים בלי בעיות
אולי אנסה פעם להזמין, הבעיה היא שלא ראיתי מקום ששולח את זה לארץ ודרך אתרי השילוחים זה יותר מפי 2 במחיר ( 14 דולר לקילו למיטב הבנתי ) ככה שזה קצת בעייתי.
אולי אנסה גם את השימוש עם האגבה והחלב, נשמע נחמד גם כן ויכול להביא לתוצאה דומה ( אולי בלי הסיבים אבל עדיין רמה טובה )
אגב, אם אתה ממיס את הבנפייבר כשאתה עושה את זה, תרצה כנראה לשים יותר אבקה / יותר מהחומר הזה ( לא כל כל בטוח מה מבין שניהם ) כדי לפצות על הנוזל שהשתמשת בו בהמסת הבנפייבר.

מזה בדיוק הVitaFiber הזה? זה לא בעייתי להכניס כל כך הרבה סיבים? מבחינה בריאותית כמובן. סתם שואל לידע כללי.

תודה.

מזה בדיוק הVitaFiber הזה? זה לא בעייתי להכניס כל כך הרבה סיבים? מבחינה בריאותית כמובן. סתם שואל לידע כללי.

תודה.
זה תוסף תזונה לכל דבר בצורת סירופ, לפי מה שהבנתי יש אותו(או חומר דומה) בחטיפי חלבון שיש בהם די הרבה סיבים.
מישהו מצא מקום בארץ שמוכר? נואש לנסות את זה 😣

זה תוסף תזונה לכל דבר בצורת סירופ, לפי מה שהבנתי יש אותו(או חומר דומה) בחטיפי חלבון שיש בהם די הרבה סיבים.
מישהו מצא מקום בארץ שמוכר? נואש לנסות את זה 😣

אתה יכול לנסות גואר גם/קסנטאן גם-

סיבים המגיעים כאבקה ומשמשים בעיקר לעיבוי באפייה.רוכשים אותם כמעט בכל מקום באיזור המוצרים ללא גלוטן.

הסיבים האלו מסיסים במים , אתה יכול לשחק עם המרקם שהופך די צמיגי . אולי זה יספיק להכנת החטיפים.

• פותח/ת השרשור
אומרים שהסירופ הזה נותן גם טעם ייחודי וממש טעים לחטיף חלבון. השאלה אם האבקות סיבים האלה יפגמו בטעם או לא.

אומרים שהסירופ הזה נותן גם טעם ייחודי וממש טעים לחטיף חלבון. השאלה אם האבקות סיבים האלה יפגמו בטעם או לא.
זהו, מאמין שהסירופ הזה הוא מה שנותנת לחטיפים את הטעם כי ניסיתי פעם בלי וזה היה חנק במילים יפות

הם ללא טעם, כך שבטעם הם לא יפגמו.

בשביל הטעם תמיד ניתן להוסיף ממתיקים נוספים

Back
למעלה תחתית