הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאזן הורמונלי והשמנה

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
יצא לי להתאמן באנדרגראונד לאחרונה, שם לוליק ראה אותי ואמר שלדעתו יש לי בעיה הורמונלית,
בגלל שאין סיבה שאני אהיה סתם שק שומן ומים שכזה.

הוא טען שזה קשור להורמונים ה"נשיים" אצלי שכנראה יותר מידי גבוהים.
אז מצרף את הבדיקה

שאלות :

1. עד כמה המצב אצלי תקין ?

2. האם יש קשר בין המצב ההורמונלי שלי לבין השמנה ?

3. האם כדאי לקחת אי אלו תרופות ?

@Tom
@יניב ריז
@Aviad Barak

11146231_1573126616298426_6715103142282306475_n.jpg

דווקא על אחוז שומן נמוך בהרבה, הפרולקטין היה 380 והטסט 12 ( לפני שנה בערך )
אני זוכר שבזמנו רופא המשפחה התייחס לתוצאות בביטול, ככה שלא חושב שהם יפנו אותי לבדיקות יקרות.
כרגע בכל אופן אני רוצה לרכוש דוסטינקס, והשאלה אם כדאי גם אנטי אסטרוגן כלשהו
שוב, הסבירות שמקור הפרולקטין הגבוה הוא בבעיה בהיפופיזה נמוכה מאחר וערכי הפרולקטין אינם מרקיעי שחקים.
במידה וכבר החלטת לפעול עצמאית (לא הייתי מוותר על פניה לאנדוקרינולוג) דוסטינקס במינון של 0.5mg/e3d אמור לטפל סימפטומטית ברמות הפרולקטין הגבוהות ללא סיכון מוגבר. ב-AI לא הייתי משתמש משום שריסוק רמות אסטרוגן יגבה מחיר גבוה מדי.

• פותח/ת השרשור
מה המחיר ?

שזה אומר לכמה זמן לכל הפחות/ לכל היותר ?
אסטרוגן הורמון חשוב והמחיר של ריסוק הרמות עלול להביא לעלייה בבעיות קרדיו-וסקולריות, ירידה בצפיפות העצם, פגיעה בליבידו ועוד...
דוסטינקס יקר יחסית (לפחות בארץ) אבל יווסת את רמות הפרולקטין מהר מאוד, כך שבמידה והתסמינים שאתה מתאר קשורים ברמות פרולקטין גבוהות מסיבה כלשהי תחוש בכך די מהר (שבועות בודדים בלבד).

• פותח/ת השרשור
אסטרוגן הורמון חשוב והמחיר של ריסוק הרמות עלול להביא לעלייה בבעיות קרדיו-וסקולריות, ירידה בצפיפות העצם, פגיעה בליבידו ועוד...
אב-פאקינג-ל'ה חחח

תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית