עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו שייבנה להם קצת אופי מה יש 🤣מסוכן מדי. אנשים לא חכמים במיוחד עלולים לעשות סקוואט לסט אחד של 55 חזרות. על מצפונך?
אופי לכמה דקות. עד שהרופא יכריז על מותם!נו שייבנה להם קצת אופי מה יש 🤣
כן אבל הגאווה היא נצחית אז זה בסדראופי לכמה דקות. עד שהרופא יכריז על מותם!
אני יודע. לפעמים אני עומד בפקקים של המצעד שלהם, ואני מרגיש כאילו זה לעולם לא ייגמר.כן אבל הגאווה היא נצחית אז זה בסדר
כל דבר מעבר לAB לא אמור להיעשות אף פעם אלה אם אתה על סטרואידים
תקשיבו, יש לי הצעת חוק: כל שרשור על תוכנית שמכילה יותר מ-3 אותיות - יעבור אוטומטית לעוף טופיק
אתה לא באמת אומר לי לנסות? אני כבר הגעתי גם לאות החמישית. כל שטות שהזכירו פה באתר כבר ניסיתי עוד לפני שהכרתי את האתר.ואם אתם לא מאמינים לי, נסו בעצמכם תקופה
ו..? עלית במסת שריר? עלית במשקלי עבודה? היו תוצאות?אתה לא באמת אומר לי לנסות? אני כבר הגעתי גם לאות החמישית. כל שטות שהזכירו פה באתר כבר ניסיתי עוד לפני שהכרתי את האתר.
אני לא סומך על הגוף שלי להסתגל לעבודה של 6 פעמים בשבוע ולגדול מזה. אולי הוא יכול. יום אחד ננסה. אבל אם הוא יכול אני מאמין שאני מיעוט.אני חושב שאתם ממעיטים בערכו של הגוף שלכם, וביכולת שלו להסתגל לעומסים. מתאמן טבעי יכול לבצע ABC ולהתאושש מאימון לאימון, לגדול ואף להעלות את משקלי העבודה שלו. ואם אתם לא מאמינים לי, נסו בעצמכם תקופה, מדודו את היקף היד שלכם לפני, אני מבטיח לכם שתצליחו להעלות משקלי עבודה ולגרום לעליה בהיקף היד
אתה צודק במיליון אחוז. אבל אנשים לא מחפשים את המינימום תוצאות במקסימום עבודה, הם(רובם) מחפשים מקסימום תוצאות בכמות עבודה אידיאלית.אני חושב שאתם ממעיטים בערכו של הגוף שלכם, וביכולת שלו להסתגל לעומסים. מתאמן טבעי יכול לבצע ABC ולהתאושש מאימון לאימון, לגדול ואף להעלות את משקלי העבודה שלו. ואם אתם לא מאמינים לי, נסו בעצמכם תקופה, מדודו את היקף היד שלכם לפני, אני מבטיח לכם שתצליחו להעלות משקלי עבודה ולגרום לעליה בהיקף היד
נכון מאוד, הגעת לנקודה החשובה, מתאמן צריך לחפש איפה הוא יקבל מקסימום תוצאות, ופה זה כבר אינדוודואלי לרמת המתאמן וליכולות שלו, לכן אני חושב שלא צריך להיות מקובע לרוטינות מסויימות אלא לפתוח קצת המחשבה ולגוון, ולמצות את המקסימום מכל תכנית שאתה עובד איתה, ולא לשלולאתה צודק במיליון אחוז. אבל אנשים לא מחפשים את המינימום תוצאות במקסימום עבודה, הם(רובם) מחפשים מקסימום תוצאות בכמות עבודה אידיאלית.
רוב האנשים שימליצו בתוקף כנגד פיצולים מרובים (ABC=<) הם אנשים שהיו שם וראו שקצב ההתקדמות שלהם הואץ לאחר החלפת התכנית.
עליתי במסה ובמשקלים. הקצב? ABC/D/E לעומת SS זה כמו תינוק לעומת בנאדם בוגר.ו..? עלית במסת שריר? עלית במשקלי עבודה? היו תוצאות?
הבעיה היא שגירוי שריר פעם בודדת בשבוע זה פשוט לא מספיק, ועבודה של המון סטים באימון בודד לא תפצה על כך. לראיה, אם אתה עובד בתכנית ללא פיצול(FBW), ונותן 3 סטים לחזה 3 פעמים בשבוע, אתה מקבל 9 סטים בשבוע בעצימות גבוהה ותדירות גבוהה. הכמות הכוללת של הסטים נורא קרובה למה שהשגת בפיצול, אבל בצורה יעילה יותר.נכון מאוד, הגעת לנקודה החשובה, מתאמן צריך לחפש איפה הוא יקבל מקסימום תוצאות, ופה זה כבר אינדוודואלי לרמת המתאמן וליכולות שלו, לכן אני חושב שלא צריך להיות מקובע לרוטינות מסויימות אלא לפתוח קצת המחשבה ולגוון, ולמצות את המקסימום מכל תכנית שאתה עובד איתה, ולא לשלול
תקשיבו, יש לי הצעת חוק: כל שרשור על תוכנית שמכילה יותר מ-3 אותיות - יעבור אוטומטית לעוף טופיק. who's with me?
1. אם אתם מעלים תוכנית אימונים לביקורת, חובה שהיא תבוא עם הסבר מדוע היא בנויה כמו שהיא בנויה. מה עשיתם בעבר, איך התקדמתם, מה המטרות שלכם, ומה גורם לכם לחשוב שאתם צריכים להמציא את הגלגל מחדש.
2. אם אתם מעלים תוכנית לביקורת, קיים סיכוי גבוה שיגידו לכם שהתוכנית שלכם היא זבל, וזה יהיה נכון. אין צורך להיעלב או לרדת על אנשים שעושים תוכניות מוכנות וממליצים עליהן. תתמודדו עם העובדה שהתוכנית שלכם היא זבל. אם אתם עדיין חושבים שהתוכנית שלכם טובה, אל תשאלו אותנו.
3. קחו בחשבון שאף אחד לא מכיר אתכם, ולא יתפור לכם תוכנית בהתאם לצרכים המאוד מיוחדים שלכם, לא משנה כמה יפה תבקשו.
4. כל מי שיעבור על אחד מהסעיפים האלה - האשכול שלו ינעל.
5. התוכנית שהעלתם היא זבל. אתם מוזמנים לנסות להוכיח שאנחנו טועים.
אני חושב שאתם ממעיטים בערכו של הגוף שלכם, וביכולת שלו להסתגל לעומסים. מתאמן טבעי יכול לבצע ABC ולהתאושש מאימון לאימון, לגדול ואף להעלות את משקלי העבודה שלו. ואם אתם לא מאמינים לי, נסו בעצמכם תקופה, מדודו את היקף היד שלכם לפני, אני מבטיח לכם שתצליחו להעלות משקלי עבודה ולגרום לעליה בהיקף היד
מסכים איתך אבל מי אמר שב-ABC אתה מגרה כל שריר פעם בשבוע? אתה מגרה אותו 1.5-2 פעמים בשבוע כי אתה עובד 5-6 פעמים בשבוע.הבעיה היא שגירוי שריר פעם בודדת בשבוע זה פשוט לא מספיק
מסכים איתך פחות מזה זה לא שווה, לכן זו תכנית פחות פרקטית לרוב המתאמנים מהסיבה שהיא דורשת יותר אימונים בשבוע, לרוב האנשים יש משפחה, עבודה, לימודים ואין את הזמן הזה. אבל זה לא אומר שהתכנית הזאת היא לא אפשרית ואי אפשר להגיע איתה לתוצאות.מי שמתאמן בצורה הזאת יצטרך להתאמן 5-6 פעמים בשבוע כדי שזה יהיה שווה משהו
מסכים איתך אבל מי אמר שב-ABC אתה מגרה כל שריר פעם בשבוע? אתה מגרה אותו 1.5-2 פעמים בשבוע כי אתה עובד 5-6 פעמים בשבוע.
מסכים איתך פחות מזה זה לא שווה, לכן זו תכנית פחות פרקטית לרוב המתאמנים מהסיבה שהיא דורשת יותר אימונים בשבוע, לרוב האנשים יש משפחה, עבודה, לימודים ואין את הזמן הזה. אבל זה לא אומר שהתכנית הזאת היא לא אפשרית ואי אפשר להגיע איתה לתוצאות.
תלוי, יש אנשים שזה יביא להם פחות תוצאות כי העומס לא יתאים לרמתם/לגילם/לעוד סיבות כאלו ואחרות, ויש אנשים שזה אכן יביא להם תוצאות טובות יותר מ-AB, אפשר לנסות ולבדוק, לא חייבים לשלול ישראבל גם כשאתה כן משקיע 6 אימונים בשבוע(גם זה מניסיון) אתה לא מקבל יותר תוצאות