הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית abcde בחיטוב

מונקס22

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
התחלתי חיטוב אחר זמן לא קטן שלא מסה הגעתי למשקלים לא רע וגם לנפח גוף אני מיתאמן שנה וחצי בעיקר תוכנית abc ורציתי לדעת האם אפשר לעשות תכנית abcde בחיטוב שכך יהיה לי זמן לעבוד אחרי כל אימון אירובי ובטן תודה לכל מי שעוזר

כל דבר מעבר לAB לא אמור להיעשות אף פעם אלה אם אתה על סטרואידים
תקשיבו, יש לי הצעת חוק: כל שרשור על תוכנית שמכילה יותר מ-3 אותיות - יעבור אוטומטית לעוף טופיק

אני חושב שאתם ממעיטים בערכו של הגוף שלכם, וביכולת שלו להסתגל לעומסים. מתאמן טבעי יכול לבצע ABC ולהתאושש מאימון לאימון, לגדול ואף להעלות את משקלי העבודה שלו. ואם אתם לא מאמינים לי, נסו בעצמכם תקופה, מדודו את היקף היד שלכם לפני, אני מבטיח לכם שתצליחו להעלות משקלי עבודה ולגרום לעליה בהיקף היד

אתה לא באמת אומר לי לנסות? אני כבר הגעתי גם לאות החמישית. כל שטות שהזכירו פה באתר כבר ניסיתי עוד לפני שהכרתי את האתר.
ו..? עלית במסת שריר? עלית במשקלי עבודה? היו תוצאות?

אני חושב שאתם ממעיטים בערכו של הגוף שלכם, וביכולת שלו להסתגל לעומסים. מתאמן טבעי יכול לבצע ABC ולהתאושש מאימון לאימון, לגדול ואף להעלות את משקלי העבודה שלו. ואם אתם לא מאמינים לי, נסו בעצמכם תקופה, מדודו את היקף היד שלכם לפני, אני מבטיח לכם שתצליחו להעלות משקלי עבודה ולגרום לעליה בהיקף היד
אני לא סומך על הגוף שלי להסתגל לעבודה של 6 פעמים בשבוע ולגדול מזה. אולי הוא יכול. יום אחד ננסה. אבל אם הוא יכול אני מאמין שאני מיעוט.

אתה צודק במיליון אחוז. אבל אנשים לא מחפשים את המינימום תוצאות במקסימום עבודה, הם(רובם) מחפשים מקסימום תוצאות בכמות עבודה אידיאלית.
רוב האנשים שימליצו בתוקף כנגד פיצולים מרובים (ABC=<) הם אנשים שהיו שם וראו שקצב ההתקדמות שלהם הואץ לאחר החלפת התכנית.

אתה צודק במיליון אחוז. אבל אנשים לא מחפשים את המינימום תוצאות במקסימום עבודה, הם(רובם) מחפשים מקסימום תוצאות בכמות עבודה אידיאלית.
רוב האנשים שימליצו בתוקף כנגד פיצולים מרובים (ABC=<) הם אנשים שהיו שם וראו שקצב ההתקדמות שלהם הואץ לאחר החלפת התכנית.
נכון מאוד, הגעת לנקודה החשובה, מתאמן צריך לחפש איפה הוא יקבל מקסימום תוצאות, ופה זה כבר אינדוודואלי לרמת המתאמן וליכולות שלו, לכן אני חושב שלא צריך להיות מקובע לרוטינות מסויימות אלא לפתוח קצת המחשבה ולגוון, ולמצות את המקסימום מכל תכנית שאתה עובד איתה, ולא לשלול

נכון מאוד, הגעת לנקודה החשובה, מתאמן צריך לחפש איפה הוא יקבל מקסימום תוצאות, ופה זה כבר אינדוודואלי לרמת המתאמן וליכולות שלו, לכן אני חושב שלא צריך להיות מקובע לרוטינות מסויימות אלא לפתוח קצת המחשבה ולגוון, ולמצות את המקסימום מכל תכנית שאתה עובד איתה, ולא לשלול
הבעיה היא שגירוי שריר פעם בודדת בשבוע זה פשוט לא מספיק, ועבודה של המון סטים באימון בודד לא תפצה על כך. לראיה, אם אתה עובד בתכנית ללא פיצול(FBW), ונותן 3 סטים לחזה 3 פעמים בשבוע, אתה מקבל 9 סטים בשבוע בעצימות גבוהה ותדירות גבוהה. הכמות הכוללת של הסטים נורא קרובה למה שהשגת בפיצול, אבל בצורה יעילה יותר.

שלא תבין לא נכון, הגעתי למשקלי עבודה ומסת שריר לא רעה בתכנית ABC/D במשך כמעט שנתיים. אבל ברגע שהחלפתי תכנית התחלתי להתקדם בקצב של מתאמן מתחיל.

תקשיבו, יש לי הצעת חוק: כל שרשור על תוכנית שמכילה יותר מ-3 אותיות - יעבור אוטומטית לעוף טופיק. who's with me?

זה כבר בחוקים פחות או יותר:

1. אם אתם מעלים תוכנית אימונים לביקורת, חובה שהיא תבוא עם הסבר מדוע היא בנויה כמו שהיא בנויה. מה עשיתם בעבר, איך התקדמתם, מה המטרות שלכם, ומה גורם לכם לחשוב שאתם צריכים להמציא את הגלגל מחדש.
2. אם אתם מעלים תוכנית לביקורת, קיים סיכוי גבוה שיגידו לכם שהתוכנית שלכם היא זבל, וזה יהיה נכון. אין צורך להיעלב או לרדת על אנשים שעושים תוכניות מוכנות וממליצים עליהן. תתמודדו עם העובדה שהתוכנית שלכם היא זבל. אם אתם עדיין חושבים שהתוכנית שלכם טובה, אל תשאלו אותנו.
3. קחו בחשבון שאף אחד לא מכיר אתכם, ולא יתפור לכם תוכנית בהתאם לצרכים המאוד מיוחדים שלכם, לא משנה כמה יפה תבקשו.
4. כל מי שיעבור על אחד מהסעיפים האלה - האשכול שלו ינעל.
5. התוכנית שהעלתם היא זבל. אתם מוזמנים לנסות להוכיח שאנחנו טועים.

זה לא בגלל הפחד ש ABC זה יותר מדי. ההפך. מי שמתאמן בצורה הזאת יצטרך להתאמן 5-6 פעמים בשבוע כדי שזה יהיה שווה משהו. לרוב זה מיותר.

הבעיה היא שגירוי שריר פעם בודדת בשבוע זה פשוט לא מספיק
מסכים איתך אבל מי אמר שב-ABC אתה מגרה כל שריר פעם בשבוע? אתה מגרה אותו 1.5-2 פעמים בשבוע כי אתה עובד 5-6 פעמים בשבוע.
מי שמתאמן בצורה הזאת יצטרך להתאמן 5-6 פעמים בשבוע כדי שזה יהיה שווה משהו
מסכים איתך פחות מזה זה לא שווה, לכן זו תכנית פחות פרקטית לרוב המתאמנים מהסיבה שהיא דורשת יותר אימונים בשבוע, לרוב האנשים יש משפחה, עבודה, לימודים ואין את הזמן הזה. אבל זה לא אומר שהתכנית הזאת היא לא אפשרית ואי אפשר להגיע איתה לתוצאות.

מסכים איתך אבל מי אמר שב-ABC אתה מגרה כל שריר פעם בשבוע? אתה מגרה אותו 1.5-2 פעמים בשבוע כי אתה עובד 5-6 פעמים בשבוע.

מסכים איתך פחות מזה זה לא שווה, לכן זו תכנית פחות פרקטית לרוב המתאמנים מהסיבה שהיא דורשת יותר אימונים בשבוע, לרוב האנשים יש משפחה, עבודה, לימודים ואין את הזמן הזה. אבל זה לא אומר שהתכנית הזאת היא לא אפשרית ואי אפשר להגיע איתה לתוצאות.

אבל גם כשאתה כן משקיע 6 אימונים בשבוע(גם זה מניסיון) אתה לא מקבל יותר תוצאות. זה לא עובד ביחס ישיר בין כמות אימונים לקצב התקדמות. כשאתה עובד 6 פעמים בשבוע אתה לא נותן כמעט לאף שריר לנוח, בגלל שבלתי אפשרי לבודד את השרירים לחלוטין ולתת מנוחה לשריר אחד בזמן שעובדים על האחר, הגוף פשוט לא בנוי לעשות את זה, הוא בנוי לפעול כיחידה אחת וליצור סינרגיה בין השרירים.

אבל גם כשאתה כן משקיע 6 אימונים בשבוע(גם זה מניסיון) אתה לא מקבל יותר תוצאות
תלוי, יש אנשים שזה יביא להם פחות תוצאות כי העומס לא יתאים לרמתם/לגילם/לעוד סיבות כאלו ואחרות, ויש אנשים שזה אכן יביא להם תוצאות טובות יותר מ-AB, אפשר לנסות ולבדוק, לא חייבים לשלול ישר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית