הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לשפר פוקוס באימון בוקר

• פותח/ת השרשור gprh
  • פורסם בתאריך

gprh

משתמש מתחיל
137
2
נק' מוניטין:
2
137
2
שלום, אני מתאמן לפני בית ספר בשש בבוקר , חצי שעה לפני שמתחיל האימון אני שותה גיינר ועדיין במהלך האימון הפוקוס שלי יורד ואני לא מצליח להתמקד וכל האימון שלי לא מתקדם , יש דרך או תוסף שיכול לעזור לי? ואני לא מעונין לקחת קדם אימון מכיוון שאני מתחת לגיל 16 והבנתי שזה ישפיע לרעה על מערכת העצבים.

חצי שעה ליפני האימון או קפה שחור חזק או כדור קפאין 200מ"ג.
אם אתה אוהב אספרסו גם תופס
אם אתה לא שותה קפה ולא רגיל לקפאין תתחיל עם חצי כדור ותראה איך משפיע עליך. ניסוי וטעייה אחר כך

• פותח/ת השרשור
כדור קפאין 200 מ'ג או נס קפה חזק, תנסה במקום גיינר חלבון לבד.
בלי פחמימות אחרי צום של יותר מ8 שעות ? במסה
אני חושב שאני יתחיל מקפה שחור יראה איך זה משפיע ולאט לאט יעלה במינונים. תודה

גנייר נספג מהר מקפיץ לך את האינסולין וגורם לנפילה בדיוק כמו שאתה מתאר,
תנסה לאכול בטטה\אורז מלא(או לבן קר) לפני תראה אם זה שומר לך על רמות אנרגיה יציבות יותר

• פותח/ת השרשור
גנייר נספג מהר מקפיץ לך את האינסולין וגורם לנפילה בדיוק כמו שאתה מתאר,
תנסה לאכול בטטה\אורז מלא(או לבן קר) לפני תראה אם זה שומר לך על רמות אנרגיה יציבות יותר
מה עם בננה אחרי כל עשרים דקות במהל האימון גם תופס? תסכים איתי שלא קל לאכול אורז או בטטה בחמש בבוקר

מה עם בננה אחרי כל עשרים דקות במהל האימון גם תופס? תסכים איתי שלא קל לאכול אורז או בטטה בחמש בבוקר
אתה יכול לנסות ואם זה עובד בשבילך אז סבבה.

אם אתה במסה אז אתה יכול לבשל לבוקר דייסת שיבולת שועל ולחתוך פנימה בננה ופירות יבשים\ להוסיף דבש (לא ממליץ לחמם דבש)
או להכין שייק על בסיס שבולת שועל

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות ואם זה עובד בשבילך אז סבבה.

אם אתה במסה אז אתה יכול לבשל לבוקר דייסת שיבולת שועל ולחתוך פנימה בננה ופירות יבשים\ להוסיף דבש (לא ממליץ לחמם דבש)
או להכין שייק על בסיס שבולת שועל
תודה רבה!

זה טעם נירכש מתרגלים נכון?
בהחלט. היום אם בטעות מישהו ממתיק לי את הקפה אפילו מעט אני לא מסוגל לשתות אותו. אותו הדבר, אגב, עם שוקולד. אחרי שמתרגלים למריר 85% אי אפשר לאכול פרה אדומה.

בהחלט. היום אם בטעות מישהו ממתיק לי את הקפה אפילו מעט אני לא מסוגל לשתות אותו. אותו הדבר, אגב, עם שוקולד. אחרי שמתרגלים למריר 85% אי אפשר לאכול פרה אדומה.
לא יודע אם להאמין לזה יהושע.
בת הזוג שלי חולה על שוקולד מריר ובשבילי זה השטן. (מה גם,שאני לא פריק של שוקולד בכללי)

חחח אני כל החיים שלי אוהב רק מריר .. לא יודע למה רוב האנשים אוהבים חלב .. פחות טעים לטעמי..
כמו כן גם המריר יותר " בריא"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית