הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט

AmitS85

משתמש פעיל
431
25
נק' מוניטין:
54
431
25
תגידו לי איך הטכניקה.
קצת מידע עליי אם תצטרכו:
גובה: 1.73
משקל: 66
אז הנה הסרטון:
משקל העבודה בסרטון: 35 ק"ג בכל צד (סה"כ 90 ק"ג כולל המוט)
תודה מראש 😃

ממה שאני מצליח לראות:
הברכיים שלך גולשות.
אתה לא יורד מספיק עמוק, שים דגש על לשבור מקביל.
וגם מומלץ שתחליף נעליים לנעליים שטוחות (אולסטאר, ואנס, מה שבראש שלך ונוח לך).

בהצלחה.

תחליף נעליים, שב יותר אחורה, תפתח את הכפות רגליים לצדדים ואת הברכיים לצדדים, ורד יותר עמוק.

• פותח/ת השרשור
ממה שאני מצליח לראות:
הברכיים שלך גולשות.
אתה לא יורד מספיק עמוק, שים דגש על לשבור מקביל.
וגם מומלץ שתחליף נעליים לנעליים שטוחות (אולסטאר, ואנס, מה שבראש שלך ונוח לך).

בהצלחה.
מה זאת אומרת הברכיים גולשות? מה זה לשבור מקביל? ולמה מומלץ להחליף לנעליים שטוחות?
תחליף נעליים, שב יותר אחורה, תפתח את הכפות רגליים לצדדים ואת הברכיים לצדדים, ורד יותר עמוק.
למה להחליף נעליים?? והרגליים שלי נפתחו לצדדים.

מה זאת אומרת הברכיים גולשות? מה זה לשבור מקביל? ולמה מומלץ להחליף לנעליים שטוחות?

למה להחליף נעליים?? והרגליים שלי נפתחו לצדדים.
לשבור מקביל - כשאתה יורד אתה צריך לרדת מתחת ל90 מעלות. מקביל זה כשהירך שלך מקבילה לרצפה, אתה צריך לרדת יותר מזה.
אתה צריך להחליף נעלים כי עם נעליים כאלה (נעלי ספורט) אתה לא יציב, תחליף למשהו כמו אולסטאר ואתה תהיה הרבה יותר יציב ובטוח. עם נעלי ספורט לא עושים סקוואט.

• פותח/ת השרשור
לשבור מקביל - כשאתה יורד אתה צריך לרדת מתחת ל90 מעלות. מקביל זה כשהירך שלך מקבילה לרצפה, אתה צריך לרדת יותר מזה.
אתה צריך להחליף נעלים כי עם נעליים כאלה (נעלי ספורט) אתה לא יציב, תחליף למשהו כמו אולסטאר ואתה תהיה הרבה יותר יציב ובטוח. עם נעלי ספורט לא עושים סקוואט.
1. למה להחליף את הנעליים? נוח לי איתם ואני מרגיש איתם טוב
2. מה הבעיה בזה שאני לא שובר מקביל? זה סקוואט קלאסי, ככה עושים. גם ככה אני מרגיש שקשה וכבד.

2. מה הבעיה בזה שאני לא שובר מקביל? זה סקוואט קלאסי, ככה עושים. גם ככה אני מרגיש שקשה וכבד.
1. לא עושים סקוואט עם נעלי ספורט. זה לא יציב וזה לא בטוח.
2. מאיפה החלטת שככה עושים? אתה צריך לשבור מקביל בסקוואט. לך לאיפה שאתה רוצה ביוטיוב ותראה אנשים שמלמדים ותראה שצריכים לשבור בסקוואט. גם בתחרויות אתה חייב לשבור.
בכל סקוואט צריך לשבור בקיצור, אם אתה מרגיש שקשה, זה לאו דווקא אומר שאתה עושה נכון.

סקוואט שהוא לא שובר מקביל זה לא סקוואט לפי ההגדרה.

ואנס או אולסטאר
לרדת עד שבירת מקביל
יותר מדי קדימה עם הברכיים
לעלות בתנועה עם האגן
ואתה עושה hb או lb?

• פותח/ת השרשור
1. לא עושים סקוואט עם נעלי ספורט. זה לא יציב וזה לא בטוח.
2. מאיפה החלטת שככה עושים? אתה צריך לשבור מקביל בסקוואט. לך לאיפה שאתה רוצה ביוטיוב ותראה אנשים שמלמדים ותראה שצריכים לשבור בסקוואט. גם בתחרויות אתה חייב לשבור.
בכל סקוואט צריך לשבור בקיצור, אם אתה מרגיש שקשה, זה לאו דווקא אומר שאתה עושה נכון.
1. אבל שוב, אני מרגיש שנוח לי איתם ואני מרגיש יציב איתם. בכל זאת אני אחשוב על זה.
2.הנה, דוגמא:
סקוואט שהוא לא שובר מקביל זה לא סקוואט לפי ההגדרה.
אם כך, אז מה ההגדרה של Deep Squat?
ואנס או אולסטאר
לרדת עד שבירת מקביל
יותר מדי קדימה עם הברכיים
לעלות בתנועה עם האגן
ואתה עושה hb או lb?
תעשה טובה ותסתכל כמה תגובות אחורה. הגבתי לאנשים שכתבו בדיוק כמוך.
ואני עושה HB, רואים את זה בסרטון...

• פותח/ת השרשור
1. יכול להיות שזה הזווית שבה לא רואים אם הוא שובר.
2. יכול להיות שהוא באמת לא שובר, הבן אדם ידוע פה כליצן אז... אם אתה רוצה ללמוד סקוואט תחפש מדריכים של מארק ריפטו.
אבל את האמת זה דיי בעייתי בשבילי לשבור כי מאמן אמר לי שברגע שאני שובר (בפעמים הראשונות שעשיתי סקוואט שברתי) אז הגב שלי מתעקם.

אבל את האמת זה דיי בעייתי בשבילי לשבור כי מאמן אמר לי שברגע שאני שובר (בפעמים הראשונות שעשיתי סקוואט שברתי) אז הגב שלי מתעקם.
זה דברים שאפשר לתקן, לא כולם מתחילים עם טכניקה מושלמת.
תנסה לעלות סרטון ובו אתה שובר ויתנו לך עצות מה לעשות.

אני לא מבין... ביקשת ביקורת לסקוואט, נותנים לך ביקורת ואתה מתחיל להתווכח? אתה צריך לשבור מקביל שזה לא אומר לרדת עד למטה אלא פשוט טיפה מתחת ל-90 מעלות.. עצירה במקביל יוצרת עומס יתר על הברכיים... אבל אם אתה מעדיף לדחוף אגו בסקוואט מאשר משקל אז בבקשה...לך על זה

והשאלה איפה הגב מתעקם... בחלק של החזה או כאשר התחת שלך מתעגל פנימה.. ההתעגלות פנימה היא בסדר (עד גבול מסויים)

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין... ביקשת ביקורת לסקוואט, נותנים לך ביקורת ואתה מתחיל להתווכח? אתה צריך לשבור מקביל שזה לא אומר לרדת עד למטה אלא פשוט טיפה מתחת ל-90 מעלות.. עצירה במקביל יוצרת עומס יתר על הברכיים... אבל אם אתה מעדיף לדחוף אגו בסקוואט מאשר משקל אז בבקשה...לך על זה
מה מתווכח? אני רק שואל שאלות כדי להבין. אבל הנה, תשובה מפורטת באמת למה לעצור במקביל זה לא טוב.
ואם כבר ההפך הוא הנכון לא? ככל שיורדים יותר, כך משקל העבודה יותר נמוך.

מה מתווכח? אני רק שואל שאלות כדי להבין. אבל הנה, תשובה מפורטת באמת למה לעצור במקביל זה לא טוב.
תרד ס"מ אחד במקום לשבור מקביל ואתה תרים 20-30 קילו יותר. זה משנה? לא.
אתה חייב לשבור מקביל. סקוואט תקין זה סקוואט ששוברים בו מקביל.

משקל העבודה נמוך יותר כי פעולת המנוף ארוכה יותר... עדיף משקל נמוך שבאמת מפעיל לך את השרירים כמו שצריך מאשר משקל גבוה שבקושי מפעיל אותם.... תראה את כל המפגרים שמניחים 80 קילו בכל צד על המוט, מתכופפים חמי מילימטר (ועוד שמים חגורה אעלק) ועדיין יש להם רגליים בגודל של קיסם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית