הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תשובות לחרדים מעצבנים

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
בכלל לא,בזה שגרמת למישהו להניח תפילין (לא מתייחס לעניין של בכוונה או לא),המצווה היא של שניכם
אין פה אחוזים למצוות

אני לא בקיא, בשורה התחתונה ניסיתי לזקוף לזכותם שהם מאמינים שהם עושים מעשה טוב ואין להם כוונה רעה.

לדעתך..
אני חושב שהם לא טועים
מי מבינינו צודק?

ברור לך שזה יהיה ויכוח סרק:Cheers:

זה לא מיותר. אני שם לב שיהב צריך את המרדף אחרי המוניטין השלילי מדי פעם.
לגמרי. @יהב אתה חייב להשיג את הכוכב האדום? לא תפסיק עם השטויות לפני זה? זה בסדר, אני מכבד אנשים שמציבים מטרות וחותרים להשגתן, אז רק תגיד! כי נמאס לי כבר לאזן לך פסים אדומים.

החרדים מחוץ לבצפר לשלי לא מפסיקים לבוא ולשאול ''יהודי, הנחת תפילין ?''
בינתיים ניסיתי את:
''כן, מיד אחרי הבייקון והצ'יזבורגר''
''יהודי, עשית צבא ?''
ממש חייב תשובות למעצבנים האלה וחשבתי לשרשור הזה פוטציאל להיות מצחיק
היהודים האלו מחוץ לבית הספר שומרים עלי עלייך ועל כל המדינה הזו בעזרת התפילות והאמונה שלהם.. הצעתי אלייך חמוד תנסה פעם אחת בחייך להניח תפילין ותראה איזו הרגשה מרוממת זאת הרגשה של ניקיון וטוהרה תנסה!

היהודים האלו מחוץ לבית הספר שומרים עלי עלייך ועל כל המדינה הזו בעזרת התפילות והאמונה שלהם.. הצעתי אלייך חמוד תנסה פעם אחת בחייך להניח תפילין ותראה איזו הרגשה מרוממת זאת הרגשה של ניקיון וטוהרה תנסה!
לא מצליח להבין אם זה סרקזם או..........

בתור אתאיסט אנטי-דתי אני מזכיר לך שאותם אנשים באמת מאמינים שאם תניח תפילין אתה תזכה למצווה והם יזכו למצווה בכך ש"כיוונו" אותך לשם. כך שלמרות שלדעתי הם טועים, הם לא מתכוונים לרע.

תיקנתי לך.

לבריאות, אלוהים הוא פרדוקס. הרי אין דרך להוכיח שמשהו לא קיים, אז כמובן שאני לא יכול להציג זאת כעובדה. ע"ע russell's teapot.
לא אמרתי שאני מאמין וגם לא אמרתי שלא, השורה התחתונה היא שאתה לא יכול להציג זאת בצורה שהצגת כי אין זו עובדה חד משמעית.

לא אמרתי שאני מאמין וגם לא אמרתי שלא, השורה התחתונה היא שאתה לא יכול להציג זאת בצורה שהצגת כי אין זו עובדה חד משמעית.
ואני לא אמרתי שאתה מאמין וגם לא אמרתי שלא. אמרתי שזה פרדוקס ואתה צודק שאני לא יכול להציג את זה כעובדה.

החרדים מחוץ לבצפר לשלי לא מפסיקים לבוא ולשאול ''יהודי, הנחת תפילין ?''
בינתיים ניסיתי את:
''כן, מיד אחרי הבייקון והצ'יזבורגר''
''יהודי, עשית צבא ?''
ממש חייב תשובות למעצבנים האלה וחשבתי לשרשור הזה פוטציאל להיות מצחיק
אני חושב שהבעיה מתחילה מזה שאכפת לך יותר מדי.
נסה לשים זין על דברים ותראה איך החיים יפים יותר 🤩
(סימוכין מפילוסוף ידוע ביוטיוב - )

לבריאות, אלוהים הוא פרדוקס. הרי אין דרך להוכיח שמשהו לא קיים, אז כמובן שאני לא יכול להציג זאת כעובדה. ע"ע russell's teapot.
אלוהים קיים.. יש אנשים שחושבים, סליחה! יודעים שריפטו הוא אלוהים. חלק חושבים שזלטאן איברהימוביץ׳וחלק חושבים שכריסטיאנו רונאלדו הוא אלוהים... יש אפילו חלק הזוי שחושב שמסי וומראדונה הם אלוהים...

אלוהים קיים.. יש אנשים שחושבים, סליחה! יודעים שריפטו הוא אלוהים. חלק חושבים שזלטאן איברהימוביץ׳וחלק חושבים שכריסטיאנו רונאלדו הוא אלוהים... יש אפילו חלק הזוי שחושב שמסי וומראדונה הם אלוהים...
זאת לא הפעם הראשונה שאני מגיע למסקנה שלא כדאי לעמוד לידך בסופת ברקים או על סיפון אוניה.

יש דרכים יותר טובות להרגיש מרומם מאשר לכרוך עור של חיה סביב היד שלך.

בתור אתאיסט מוחלט - תמיד התעלמתי מהבקשות להניח תפילין/להצטרף למניין. עם כל הבוז שלי לעניין - לא רואה סיבה להלבין את פניו של אדם שבא מכוונה טובה בסופו של דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית