עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האולימפיאדה זאת הצגה לכן הסיכוי שענף לא אסטטי כמו פאוורליפטינג ייכנס הוא נמוך מאוד. נכון לעכשיו מחפשים איך להגדיל רייטינג
שיהיה בלי כלום, לא רוצה לראות כמה בן אדם חזק עם אביזרים.ר
רצועות ברכיים?
לעולם לא. אין לזה שום רייטינג ברמות שהם מחפשים, מה גם שיש כבר הרמת משקולות ומבחינתם אין שום הבדל. להפך, הם מעדיפים את ההנפות האולימפיות בגלל שהכל נראה מגניב יותר מאשר פווארליפטינג.מאמינים שאי פעם נראה את הפווארליפטינג כספורט אולימפי?
למה לדעתכם פווארליפטינג אינו חלק מתחומי הספורט באולימפיאדה?
אלה לא טיעונים רציניים.לעולם לא. אין לזה שום רייטינג ברמות שהם מחפשים, מה גם שיש כבר הרמת משקולות ומבחינתם אין שום הבדל. להפך, הם מעדיפים את ההנפות האולימפיות בגלל שהכל נראה מגניב יותר מאשר פווארליפטינג.
בנוסף זה יהיה מושפע יותר מדי מטעויות שיפוט כל עוד לא יהיו דברים ממוחשבים, מה שאני לא רואה יקרה.
לא חושב שיש ענפים עם רייטינג נמוך יותר, גם אם כן, כל עוד אין איגוד אחד רשמי אין בכלל על מה לדבר....אלה לא טיעונים רציניים.
אפשר לתת דוגמה לעשרות ענפי ספורט באולימפיאדה שיביאו פחות רייטינג מענק שמרים 460 קילו.
להגיד שיש כבר הרמת משקולות וזה אותו דבר זה כמו להגיד שמבחינתם אגרוף וטקוואנדו, ג'ודו והאבקות הם אותו דבר (או האבקות והאבקות יוונית רומית).
אלה לא טיעונים רציניים.
אפשר לתת דוגמה לעשרות ענפי ספורט באולימפיאדה שיביאו פחות רייטינג מענק שמרים 460 קילו.
להגיד שיש כבר הרמת משקולות וזה אותו דבר זה כמו להגיד שמבחינתם אגרוף וטקוואנדו, ג'ודו והאבקות הם אותו דבר (או האבקות והאבקות יוונית רומית).
אז נתתי דוגמה, אם ככה יש בערך 10 תחומים באולימפיאדה שאני יכול כבר לחשוב עליהם שלא היו נכנסים כי הם דומים לתחומים אחרים.אולי הטיעון הראשון שלו לא מספיק טוב, למרות שזה ניתן לוויכוח, אבל הטיעון השני שלו נכון ב100%.
כי קליעה למטרה מספק יותר רייטינג ואדרנלין לצופה הממוצע מאשר מישהו ששובר שיא עולם בהרמת משקל מהרצפה...לא חושב שיש ענפים עם רייטינג נמוך יותר, גם אם כן, כל עוד אין איגוד אחד רשמי אין בכלל על מה לדבר....
Only IPF can go into the Olympics. It is the only fed the is serious and organised enough for Olympic level.
I am not the biggest fan of IPF, but as stand alone fed it has the best shot.
About if PL is interesting or not - give me a break. There are so many boring as bat shit sports in the Olympics so PL would not make a difference. I don't think WL is more interesting, the movement looks nicer but the weight is way lower.
I think from all the strength sports, Strongmen is without a doubt the most interesting to watch.
כל מה שכתבת קיים בIPF. לגבי עניין או אתלטיות זה נתון לפרשנות.
בIPF יש גם בדיקות סמים באוף סיזן באמצע הלילה בלי התרעה. זה קיים שם שנים.
לאיזו פרשנות זה נתון בדיוק? אתה מכחיש את העובדה שמרימי משקולות אולימפים צריך להיות יותר: מהירים. גמישים, כוח מתפרץ, קורדינציה מאנשים שעוסקים בפווארליפטינג?
אני לא בטוח שלתת סנאץ 230 קג זה מרשים יותר מלמשוך 450 דדליפט, זה בהחלט סובייקטיבי.
מה אכפת? הם גם יותר אתלטים משחקני פינג פונג, אז מה?ראית אותי משתמש במילה "מרשים?" , אף אחד בעולם עוד לא נתן סנאץ 230 ק"ג.
רק אמרתי שכעובדה מרימי משקולות יותר אתלטים מפוואליפטרים זה הכל
מה אכפת? הם גם יותר אתלטים משחקני פינג פונג, אז מה?
ואתה מאוד אובייקטיבי כי אתה בענף הזה ואתה לא מפסיק להלל אותו.