עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראית אותי משתמש במילה "מרשים?" , אף אחד בעולם עוד לא נתן סנאץ 230 ק"ג.
רק אמרתי שכעובדה מרימי משקולות יותר אתלטים מפוואליפטרים זה הכל
נדב שכחת "מגניב יותר".
אתה סתם מנסה להוכיח שענף x יותר טוב מענף y
זה ממש לא לעניין אני מכבד את כל ענפי הכוח, אבל צריך לכבד ולא להתנצח מי מגניב יותר.
זה שהדור הנוכחי לא כזה זה טוב, אבל השם שיצא לזה ירדוף את התחום המון זמןהדור של היום של הליפטרים מזמן לא שמנים עם כרס כמו אנדי בולטון
סתכל את מלאניצב, דן גרין, אריק וארני לילבירג' הם אסטטים בטירוף.
יש לך גם את קיריל, הנמלה, ברנדון לילי( הוא הרבה פחות שמן ויותר בשרני מהעבר)
ויש עוד כמה ששחכתי כנראה, פאורליפטי ד כבר לא שייך לשמנים, רובם מסתובבים עם קוביות בזמן התחרות.
מה שבאמת מפריע לי שהשקילה 24 שעות לפני המקצה, ויש הרבה סוגי ליפטינג.
ללא ציוד, עם רצועות, בלי רצועות וזה יוצר בעיתיות רצינית.
ברגע שיקום איגוד רשמי לפאוורליפטינג, שככל הנראה יקרה רק אם האגודים המובילים ישתפו פעולה יתקצבו את הענף רק ככה יש סיכוי שהענף יפסיק ליהיות פרוץ.
נכון, אוטומטי למי שטיפה מבין בתחום כשהוא שומע את השם פאוורליפטינג ישר יחשוב על אנשים שמנים, אבל התוצאות מדברות בעד עצמם, והרבה ליפטרים היום מתחילים להראות במבנה גוף מאוד דומים לבילדריםזה שהדור הנוכחי לא כזה זה טוב, אבל השם שיצא לזה ירדוף את התחום המון זמן
TLDR
TLDR
מה כתוב שם ?
אתה צריך לראות את האליטה של שנות השבעים.הדור של היום של הליפטרים מזמן לא שמנים עם כרס כמו אנדי בולטון
סתכל את מלאניצב, דן גרין, אריק וארני לילבירג' הם אסטטים בטירוף.
יש לך גם את קיריל, הנמלה, ברנדון לילי( הוא הרבה פחות שמן ויותר בשרני מהעבר)
ויש עוד כמה ששחכתי כנראה, פאורליפטי ד כבר לא שייך לשמנים, רובם מסתובבים עם קוביות בזמן התחרות.
מה שבאמת מפריע לי שהשקילה 24 שעות לפני המקצה, ויש הרבה סוגי ליפטינג.
ללא ציוד, עם רצועות, בלי רצועות וזה יוצר בעיתיות רצינית.
ברגע שיקום איגוד רשמי לפאוורליפטינג, שככל הנראה יקרה רק אם האגודים המובילים ישתפו פעולה יתקצבו את הענף רק ככה יש סיכוי שהענף יפסיק ליהיות פרוץ.
הפאוז בבנצ' הוא בהחלטת הספורטאי.IPF, איזה בדיחה ימח שמם. לא ירדת בסקוואט עד לליבת כדור הארץ?לול נוב.
מה זה??המתנת בבנץ' רק יום?!אפס.
מה הכוונה בהחלטת הספורטאי? יש פקודה של השופט לא?הפאוז בבנצ' הוא בהחלטת הספורטאי.
יש רק סטארטמה הכוונה בהחלטת הספורטאי? יש פקודה של השופט לא?
אין פקודת פרס בIPF? אז השופטים אחרי פשוט מחליטים אם היתה עצירה למספיק זמן? אם ככה זה לדעתי הרבה יותר גרוע מפקודה, ככה הספורטאי כנראה יעצור ליותר זמן רק להיות בטוח שלא יפסלו אותויש רק סטארט
YEPאין פקודת פרס בIPF? אז השופטים אחרי פשוט מחליטים אם היתה עצירה למספיק זמן? אם ככה זה לדעתי הרבה יותר גרוע מפקודה, ככה הספורטאי כנראה יעצור ליותר זמן רק להיות בטוח שלא יפסלו אותו
אשמח אם תאיר את עייניIPF, איזה בדיחה ימח שמם. לא ירדת בסקוואט עד לליבת כדור הארץ?לול נוב.
מה זה??המתנת בבנץ' רק יום?!אפס.
ג'יזס.
בכל מקרה, אני לא רואה את זה קורה..לא אטרקטיבי מספיק והקהילה מפולחת ל12319023 אגודות עם 298319238137 חוקים שונים וזה לא ישתנה בקרוב.
אתה צריך לראות את האליטה של שנות השבעים.