הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פווארליפטינג ואולימפיאדה

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
מאמינים שאי פעם נראה את הפווארליפטינג כספורט אולימפי?

למה לדעתכם פווארליפטינג אינו חלק מתחומי הספורט באולימפיאדה?

ראית אותי משתמש במילה "מרשים?" , אף אחד בעולם עוד לא נתן סנאץ 230 ק"ג.

רק אמרתי שכעובדה מרימי משקולות יותר אתלטים מפוואליפטרים זה הכל

"את אף אחד זה לא מעניין לראות מוט עולה עד הברכיים גם אם יש שם 500 קילו".

לא ידעתי שאף אחד לא נתן 230 ק"ג סנאץ' כי זה לא כזה מעניין אותי, מצד שני כן כיף לי לראות את מגנוסון מדדלפט כל פעם מחדש.
הכל סובייקטיבי.

זה באמת סובייקטיבי, לפני שהתקרבתי לעולם "הרמות הכח" אף פעם לא מצאתי עניין בוויטליפטינג, כנראה מחוסר הזדהות והבנה של ההרמות עצמן.
לפאוורליפטינג הייתה לי משיכה מיידית והרבה יותר עניין אותי לראות אנשים שופפים, לוחצים ומושכים דווקא בגלל שלא הרגשתי שהתרגילים עצמם זרים לי.

נדב שכחת "מגניב יותר".

אתה סתם מנסה להוכיח שענף x יותר טוב מענף y

זה ממש לא לעניין אני מכבד את כל ענפי הכוח, אבל צריך לכבד ולא להתנצח מי מגניב יותר.

נדב שכחת "מגניב יותר".

אתה סתם מנסה להוכיח שענף x יותר טוב מענף y

זה ממש לא לעניין אני מכבד את כל ענפי הכוח, אבל צריך לכבד ולא להתנצח מי מגניב יותר.

איפה ראית אותי אומר משהו על ׳טוב׳ יותר?
אני רק מדבר על סוג הספורטאים שמתחרים בו .
מי כמה יודע שגם אני מעריך כל סוג של ספורט כמעט.
רק אמרתי שכדאי להיות ספורטאי בהרמת משקולות אתה צריך להיות בעל כמה וכמה כשרונות שקשורים באתלטיקה ולהיות פווארליפטר דורג פחות כישורים אתלטים.

גם אותי מרשים לראות מישהו מושך חצי טון או מסקביט 400+
מודה שבנץ פחות מעניין אותי...

יש ענפים שדורשים יותר כישורים אתלטיים מהרמת משקולות... אין לזה קשר לעניין בספורט.

אני מסכים שpl זה ספורט שמשעמם לצפייה, מצד שני מי שלא בתחום לרוב ישתעמם גם מwl ועדיין יש ענפים הרבה יותר משעממים מזה באולימפיאדה.

חבל על כל האיגודים שיש, זה באמת מיותר. יצא לי להתחרות בכמה ואני באמת חושב שאין שום חשיבות לאיגוד שאתה מתחרה בו אלא רק לרמת הארגון הארצית שאתה משתתף בה, לא משנה איזה צירוף של אותיות אתה מדביק לזה.

ביום שיפסיקו להיות 100 איגודים שלכל אחד חוקים שונים ובכל איגוד 100 קטגוריות אולי יקרה משהו, עד אז זה בגדר בדיחה ולא יכול להחשב ספורט.
רק בארץ יש לך איזה 30 "אלופי עולם", וכל אדם שני הוא אלוף הארץ.

אני חושב שפאוורליטפינג זה לא סקסי (חוץ מקטגוריות הRAW) ולכן זה לא ענף אולימפי.
הרמת משקולות מערבת את המשיכה ואת הסקוואט וגם את הכוח מהכתפיים והידיים ולכן זה יותר סקסי. זה הכל.

לאולימפיאדה פאוורליפטינג לא יגיע, יצא לזה שם של אנשים שמנים וחזקים וזה לא משהו שאנשים יתחברו אליו, לצערי.
היה יכול להיות מעניין סטנדרט אולימפי קבוע להרמות ותחרות ברמה גבוהה שתשודר בלייב בפריים.

נערך לאחרונה:
הדור של היום של הליפטרים מזמן לא שמנים עם כרס כמו אנדי בולטון

סתכל את מלאניצב, דן גרין, אריק וארני לילבירג' הם אסטטים בטירוף.

יש לך גם את קיריל, הנמלה, ברנדון לילי( הוא הרבה פחות שמן ויותר בשרני מהעבר)

ויש עוד כמה ששחכתי כנראה, פאורליפטי ד כבר לא שייך לשמנים, רובם מסתובבים עם קוביות בזמן התחרות.

מה שבאמת מפריע לי שהשקילה 24 שעות לפני המקצה, ויש הרבה סוגי ליפטינג.

ללא ציוד, עם רצועות, בלי רצועות וזה יוצר בעיתיות רצינית.

ברגע שיקום איגוד רשמי לפאוורליפטינג, שככל הנראה יקרה רק אם האגודים המובילים ישתפו פעולה יתקצבו את הענף רק ככה יש סיכוי שהענף יפסיק ליהיות פרוץ.

ויש עוד כמה ששחכתי כנראה, פאורליפטי ד כבר לא שייך לשמנים, רובם מסתובבים עם קוביות בזמן התחרות.

ברגע שיקום איגוד רשמי לפאוורליפטינג, שככל הנראה יקרה רק אם האגודים המובילים ישתפו פעולה יתקצבו את הענף רק ככה יש סיכוי שהענף יפסיק ליהיות פרוץ.
זה שהדור הנוכחי לא כזה זה טוב, אבל השם שיצא לזה ירדוף את התחום המון זמן

זה שהדור הנוכחי לא כזה זה טוב, אבל השם שיצא לזה ירדוף את התחום המון זמן
נכון, אוטומטי למי שטיפה מבין בתחום כשהוא שומע את השם פאוורליפטינג ישר יחשוב על אנשים שמנים, אבל התוצאות מדברות בעד עצמם, והרבה ליפטרים היום מתחילים להראות במבנה גוף מאוד דומים לבילדרים

IPF, איזה בדיחה ימח שמם. לא ירדת בסקוואט עד לליבת כדור הארץ?לול נוב.
מה זה??המתנת בבנץ' רק יום?!אפס.

ג'יזס.

בכל מקרה, אני לא רואה את זה קורה..לא אטרקטיבי מספיק והקהילה מפולחת ל12319023 אגודות עם 298319238137 חוקים שונים וזה לא ישתנה בקרוב.

אתה צריך לראות את האליטה של שנות השבעים.

הפאוז בבנצ' הוא בהחלטת הספורטאי.
העומק בסקוואט זה בדיחה אבל זה לא אשמת האיגוד, זה אשמת השופטים בחלק מהתחרויות.

יש רק סטארט
אין פקודת פרס בIPF? אז השופטים אחרי פשוט מחליטים אם היתה עצירה למספיק זמן? אם ככה זה לדעתי הרבה יותר גרוע מפקודה, ככה הספורטאי כנראה יעצור ליותר זמן רק להיות בטוח שלא יפסלו אותו

אין פקודת פרס בIPF? אז השופטים אחרי פשוט מחליטים אם היתה עצירה למספיק זמן? אם ככה זה לדעתי הרבה יותר גרוע מפקודה, ככה הספורטאי כנראה יעצור ליותר זמן רק להיות בטוח שלא יפסלו אותו
YEP

ג'יזס.

בכל מקרה, אני לא רואה את זה קורה..לא אטרקטיבי מספיק והקהילה מפולחת ל12319023 אגודות עם 298319238137 חוקים שונים וזה לא ישתנה בקרוב.

אתה צריך לראות את האליטה של שנות השבעים.
אשמח אם תאיר את עייני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית