הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקנות פרי-וורקאט ועוד כמה תוספים.

• פותח/ת השרשור YoTal2
  • פורסם בתאריך

YoTal2

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
ספייס באר שבע
שלום, אני רוצה לקנות כמה תוספים שיקלו עלי בקטע של האימון ויעזרו לי יותר בתזונה.
חשבתי על האבקת חלבון של סינטה 6
הקדם אימון COBRA LABS THE CURSE
וחומצות אמינו של סינטה 6(BSN AMINOX)
אז הייתי רוצה לדעת אם שווה לי להזמין את המוצרים האלו.
תודה

אין שום צורך לתסף באמינו
גם לא ממליץ על פרי-וורקאט אחרי כמה זמן אתה ניהיה תלוי אין לך כוח לעשות אימון בלי עם אתה בכל זאת רוצה משהו תקנה טבליות קפאין
אבקת חלבון לא תקדם אותם יותר מידי למרות שזה בהחלט נחמד לגוון בתפריט קצת עם זה

שלום, אני רוצה לקנות כמה תוספים שיקלו עלי בקטע של האימון ויעזרו לי יותר בתזונה.
חשבתי על האבקת חלבון של סינטה 6
הקדם אימון COBRA LABS THE CURSE
וחומצות אמינו של סינטה 6(BSN AMINOX)
אז הייתי רוצה לדעת אם שווה לי להזמין את המוצרים האלו.
תודה
החברה (יצרנית) היא BSN ואחת מאבקות החלבון שלה נקראת סינטה-6.

הטעם שלה באמת טוב אבל היא יותר קרוב לגיינר מאשר לאבקת חלבון.
מעט מידי חלבון למנה והרבה פחמימות. לא שזה רע, במילא אני מוסיף סוכר ענבים אבל המחיר שלה גבוה ביחס לתרומה.
קופסא של 5 פאונד עם סך הכל 48 מנות לעומת חברות אחרות עם 78 מנות, הבדל רציני.

אכן, החלבון סינטה הוא סוג של מיני גיינר עם יחס מעולה.
הייתי שוקל תשלובת של קומבט או תשלובת של אליט לאבס.
האמינו איקס מעולים בטעם, אך גם כאן הבחירה שלי תהיה דווקא במאסל פארם, יש שם תוספת של סיטרולין שיכול לשפר זרימה של הדם לשריר, תוספת של טאורין שמשפרת את רמות הריכוז, 10 גרם bcaa ועוד תוספות שלא מוצאים בדרך כלל באמינו רגיל...
לגבי הקוברה לאבס הקללה, כן הוא חמוד, בא לך משהו יותר חזק ? לך על מיסטר הייד.

הטעם שלה באמת טוב אבל היא יותר קרוב לגיינר מאשר לאבקת חלבון.
מעט מידי חלבון למנה והרבה פחמימות. לא שזה רע, במילא אני מוסיף סוכר ענבים אבל המחיר שלה גבוה ביחס לתרומה.
קופסא של 5 פאונד עם סך הכל 48 מנות לעומת חברות אחרות עם 78 מנות, הבדל רציני.
לא הייתי קורא לזה גיינר יש בזה רק 15 גרם פחמימה

לא הייתי קורא לזה גיינר יש בזה רק 15 גרם פחמימה

אתה יכול לקרוא לזה איך שבא לך, אם בא לך לקרוא לזה חלבון עם יותר פחמימה מהרגיל, אז בבקשה. יש לי מלא גיינרים או חלבונים עשירים בפחמימות, שרשום עליהם גיינרים, היחס הוא 1:1 או 1:1.15 ויש של יוניברסל 1:2.

אתה יכול לקרוא לזה איך שבא לך, אם בא לך לקרוא לזה חלבון עם יותר פחמימה מהרגיל, אז בבקשה. יש לי מלא גיינרים או חלבונים עשירים בפחמימות, שרשום עליהם גיינרים, היחס הוא 1:1 או 1:1.15 ויש של יוניברסל 1:2.
זה אפילו לא 1:1

כמו שאמרו, אמינו תוסף לא יעיל ברוב המקרים
פרי-וורקאאוט גם הוא לא הכי שווה למול הכסף שעולה.
הבסיס זה לתסף בקפאין לפני אימון, לקחת 5 גרם קראטין יום-יום. מעבר לזה לא מוצא שצריך משהו שרוב הפרי-וורקאאוט מכילים
לגבי אבקת חלבון - מחפש משהו טוב ועם ערכים סבירים? לך על אבקת חלבון מי-גבינה של יצרן מוכר (ישראלי או מחו"ל)

זה אפילו לא 1:1
1:0.68 - רק שנישן בלילה כולנו בשקט. לא משנה איך תנסה לקרוא לזה, זה חלבון בין הבודדים שמכיל כל כך הרבה פחמימה למנה.
אחוז החלבון יורד ומעבר לכך אין שם הרבה מנות הגשה, אאל״ט פחות מ 60 מנות לדעתי 52 מנות.
52 מנות של 22 גרם חלבון זה יחס גרוע לאבקת חלבון. טעים, לגמריי, האם משתלם ? פחות.

1:0.68 - רק שנישן בלילה כולנו בשקט. לא משנה איך תנסה לקרוא לזה, זה חלבון בין הבודדים שמכיל כל כך הרבה פחמימה למנה.
אחוז החלבון יורד ומעבר לכך אין שם הרבה מנות הגשה, אאל״ט פחות מ 60 מנות לדעתי 52 מנות.
52 מנות של 22 גרם חלבון זה יחס גרוע לאבקת חלבון. טעים, לגמריי, האם משתלם ? פחות.
מסכים מילה במילה

טעים בגלל הפחמימות *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* @AminoShop למה לא מביאים חלבון בקר לארץ?בגלל הכשרות?

האמת שעוד לא נוצר מספיק ביקוש. זה לא בעייה לאשר את המוצר, יש לחברת san את המוצר beef אדבר עם היבואן שיכניס בהזמנה הבאה.

48 מנות ליתר דיוק. 15 גרם פחמימה ולא פחות מ6 גרם שומן.
בקיצור, אבקת חלבון למפונקים.

אגב איזה טעם \ מרקם יש לאבקת חלבון בקר? 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית