הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ab/abc חרוש אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית

• פותח/ת השרשור gprh
  • פורסם בתאריך

gprh

משתמש מתחיל
137
2
נק' מוניטין:
2
137
2
אני מתאמן טביעי 4 פעמים בשבוע(מסה) ,משך זמן האימון האפשרי שלי הוא שעה, בab אני לא מרגיש שיש לי מספיק זמן כי הנפח באימון דומה מאוד לנפח של abc , ובנוסף אני לא מרגיש שאני יכול להתמקד מספיק בכל קבוצת שרירים. אתם ממליצים לי לעבור לabc או לנסות למשוך עם ה ab? תודה (אני לא בטוח עם התבלבלתי בין נפח לעצימות)

נערך לאחרונה:
לא הבנתי איך זה קשור למה שאמרתי
אם הוא יהיה יותר חלש בפרס אז הוא יעביר את הפרס לתחילת התוכנית ויעבוד פחות עצים בבנץ' ואז הוא יתקדם בפרס. מה לא מובן הסברתי שאם אתה נתקע במשהו אתה משנה דברים בתוכנית כדי להתקדם.

אם אתה שואל האם הוא יהיה יותר חלש בפרס אז התשובה היא אולי כן אולי לא. לא רואה סיבה של 100% שהוא יהיה יותר חלש כי אין פה יותר מדי נפח

אם הוא יהיה יותר חלש בפרס אז הוא יעביר את הפרס לתחילת התוכנית ויעבוד פחות עצים בבנץ' ואז הוא יתקדם בפרס. מה לא מובן הסברתי שאם אתה נתקע במשהו אתה משנה דברים בתוכנית כדי להתקדם.

אם אתה שואל האם הוא יהיה יותר חלש בפרס אז התשובה היא אולי כן אולי לא. לא רואה סיבה של 100% שהוא יהיה יותר חלש כי אין פה יותר מדי נפח
אם אתה אומר.. אתה מבין הרבה יותר ממני 😃

• פותח/ת השרשור

יותר עצים =פחות חזרות יותר סטים?

יותר עצים =פחות חזרות יותר סטים?
לא בדיוק. אני מתייחס בקונטקסט הזה לעצימות כל"עד כמה אתה מנצל את מלוא היכולת שלך באימון". כלומר, כשאני אומר "עצימות גבוהה" הכוונה משקל מקסימלי לכמות החזרות שאתה מבצע. ישנם אימוני נפח שנוגדים את אימוני העצימות שבהם אתה מבצע דברים כמו 5x5 עם משקל שהוא 80% מהמקסימום ובסטים הראשונים אם תרצה תוכל ללחוץ את אותו המשקל גם ל10 חזרות אבל אתה לא עושה את זה כי המטרה שלך היא להצליח לשרוד את הנפח. אבל זה לא רלוונטי אליך כרגע, מה שאתה צריך כרגע זה עצימות מקסימלית לגירוי מקסימלי של השריר.

• פותח/ת השרשור
לא בדיוק. אני מתייחס בקונטקסט הזה לעצימות כל"עד כמה אתה מנצל את מלוא היכולת שלך באימון". כלומר, כשאני אומר "עצימות גבוהה" הכוונה משקל מקסימלי לכמות החזרות שאתה מבצע. ישנם אימוני נפח שנוגדים את אימוני העצימות שבהם אתה מבצע דברים כמו 5x5 עם משקל שהוא 80% מהמקסימום ובסטים הראשונים אם תרצה תוכל ללחוץ את אותו המשקל גם ל10 חזרות אבל אתה לא עושה את זה כי המטרה שלך היא להצליח לשרוד את הנפח. אבל זה לא רלוונטי אליך כרגע, מה שאתה צריך כרגע זה עצימות מקסימלית לגירוי מקסימלי של השריר.
אוקיי תודה רבה על העזרה! מחר בבוקר יעדכן
אימוני נפח עושים בד"כ במצב של תקיעה במישקלים?

חזרתי עכשיו מהאימון , היה מעולה , העלתי בחלק מהתרגילים מישקל והרגשתי שינוי בקושי, עשיתי מילטרי פרס עם 30 קילו יהיה לי מאוד קשה מקווה לעלות באימון הבא, והחלפתי את הלחיצה בשיפוע עם דאמבלים במקבילים .
הבעיה היחידה באימון היא שהרגשתי עומס לא תקין על הכתפיים . יש משהו שעדיף לשנות?

אוקיי תודה רבה על העזרה! מחר בבוקר יעדכן
אימוני נפח עושים בד"כ במצב של תקיעה במישקלים?

חזרתי עכשיו מהאימון , היה מעולה , העלתי בחלק מהתרגילים מישקל והרגשתי שינוי בקושי, עשיתי מילטרי פרס עם 30 קילו יהיה לי מאוד קשה מקווה לעלות באימון הבא, והחלפתי את הלחיצה בשיפוע עם דאמבלים במקבילים .
הבעיה היחידה באימון היא שהרגשתי עומס לא תקין על הכתפיים . יש משהו שעדיף לשנות?
עדיף להעלות סרטון של טכניקה וככה אנחנו נדע. נפח עושים מהרבה סיבות ולא תמיד דווקא במצב של תקיעה במשקלים

• פותח/ת השרשור
עדיף להעלות סרטון של טכניקה וככה אנחנו נדע. נפח עושים מהרבה סיבות ולא תמיד דווקא במצב של תקיעה במשקלים
אוקיי הבנתי , ובקשר לטכניקה התרגיל בא לי די בטבעיות ראיתי סירטון שמסביר טכניקה ובמכון הטכניקה הרגישה טוב , עדיין להעלות סירטון?

אוקיי הבנתי , ובקשר לטכניקה התרגיל בא לי די בטבעיות ראיתי סירטון שמסביר טכניקה ובמכון הטכניקה הרגישה טוב , עדיין להעלות סירטון?
כן. כמו שאמרתי, יש הרבה מאוד פקטורים. אני בטוח ב100% שגם אם הטכניקה שלך טובה אני עדיין אמצא 2-3 דברים לשיפור שיעזרו לך בהמשך להוסיף משקל

• פותח/ת השרשור
כן. כמו שאמרתי, יש הרבה מאוד פקטורים. אני בטוח ב100% שגם אם הטכניקה שלך טובה אני עדיין אמצא 2-3 דברים לשיפור שיעזרו לך בהמשך להוסיף משקל
אוקיי תודה רבה , רק ביום שני יש לי עוד אימון A אז יום שני בבוקר אני יעלה לפה סירטון .
שחכתי להגיד החלמה מהירה ,קראתי בלוג שלך .

• פותח/ת השרשור
תודה אחי 😃
אני לא מצליח להעלות סירטון אני לוחץ על "העלה קובץ" וזה לא מאשר לי ,האפשרות היחידה שיש לי זה לסיגור.

אתה עוזר קצת עם הברכיים, הן לא אמורות לזוז בזמן הסט.
חוץ מזה האחיזה נראת בסדר גמור מבחינת עובי ומבחינת מנח המרפקים וטווח התנועה שלך מלא.
כל הכבוד 😃

• פותח/ת השרשור
תודה אחי 😃
תעלה מיוטיוב
תודה רבה על העזרה ,אטפל בבירכיים והורדתי מישקל כי אבא שלי צילם לא טוב אז עשיתי עוד סט בלי מנוחה
שחכתי לשאול משהו ..
יכול להיגרם לי נזק עם אני אוכל 3 גרם חלבון לקילו מישקל גוף? ואני לא אוכל ככה במכוון פשוט זה מיסתדר עם התפריט .
תודה.

תודה רבה על העזרה ,אטפל בבירכיים והורדתי מישקל כי אבא שלי צילם לא טוב אז עשיתי עוד סט בלי מנוחה
שחכתי לשאול משהו ..
יכול להיגרם לי נזק עם אני אוכל 3 גרם חלבון לקילו מישקל גוף? ואני לא אוכל ככה במכוון פשוט זה מיסתדר עם התפריט .
תודה.
לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית