הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדי להתנפח בגוף AB או SS פשוט אני חדש

gals901

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
-32
31
0
הייתי מתאמן כמה חודשים בSW עם וסט בתוספת משקל עליי, השבוע נרשמתי לחד"כ ועשיתי FBW
אני 1.70 משקל 55 ( עליתי 3 קילו ) בקיצור אני יחסית ממש רזה ואני רוצה לגדול בגוף זה המטרה היחידה שלי
עדיף SS או AB ?

וכן אני גם מנסה לאכול כמה שיותר טוב אז אני שואל רק בנוגע לאימונים

תודה רבה רבה לעוזרים !

אני גם חושב שכדי להתחיל בSS אבל קח בחשבון שהפורום לא הכי אובייקטיבי והרוב יגידו לך SS.
כמובן שאם אתה רוצה לשמוע למה אני יכול לפרט

אני אישית הייתי ממליץ לך להישאר עם הFBW , להתמקד בתרגילים מורכבים (3X6 או משהו בסגנון) לצבור משקלים ורק אח"כ לעבור לAB.

אני מאוד אשמח אחי אם תוכל ( :
אני אגיד לך מנסיוני האישי,
דבר ראשון SS כן נותן "מסת פתיחה" יפה, אתה כן תגדל ואתה תראה את השינוי תוך כמה חודשים בודדים.
דבר שני הSS נותן לך בסיס חזק ויציב, וגם אם תרצה אחרי הSS להמשיך עם היפוטרופיה אתה כבר תעמוד על משקלים יותר גדולים משהיית והנפח הכולל של כל שריר יהיה גדול יותר ויהיה לך קל יותר להתקדם ולגדול.
אם תרצה להמשיך בליפטנג, אני לא צריך להסביר את ההיתרון של SS.

חשוב לי להגיד שSS היא תוכנית אינטנסיבית ודורשת משמעת וסבלנות. אסור לחפף ולפספס אימונים וחייבים לישון ולאכול טוב.

בהצלחה

אם אתה רוצה לגדול בגוף תעשה AB אל תתחיל בכלל SS. תעשה AB עם פלוס קלורי נמוך כדי לקבל כמה שפחות שומן עם השריר שתצבור. הרבה יגידו לך SS אבל זה נובע מחוסר אובייקטיביות כי זה תוכנית שהם מעדיפים בגלל שיש להם צרכים שונים משלך. מוכן לספוג את המוניטין השלילי מקהילת הליפטרים הגדולה ששולטת פה בפורום אם זה יוביל אותך לגוף שתואם את הרצונות והשאיפות שלך.

אם אתה רוצה לגדול בגוף תעשה AB אל תתחיל בכלל SS. תעשה AB עם פלוס קלורי נמוך כדי לקבל כמה שפחות שומן עם השריר שתצבור. הרבה יגידו לך SS אבל זה נובע מחוסר אובייקטיביות כי זה תוכנית שהם מעדיפים בגלל שיש להם צרכים שונים משלך. מוכן לספוג את המוניטין השלילי מקהילת הליפטרים הגדולה ששולטת פה בפורום אם זה יוביל אותך לגוף שתואם את הרצונות והשאיפות שלך.

כל אחד והמטרה שלו. (ואני לא ליפטר) יש כאלה שיעדיפו יותר משקל על המוט ופחות להתעסק במספר חזרות וסטים.
אני לדוגמא משלב בין שניהם בתוכנית של FBW , תוך התמקדות בתרגילים מורכבים (3X6) והשגתי אחלה תוצאות.

כל אחד והמטרה שלו. (ואני לא ליפטר) יש כאלה שיעדיפו יותר משקל על המוט ופחות להתעסק במספר חזרות וסטים.
אני לדוגמא משלב בין שניהם בתוכנית של FBW , תוך התמקדות בתרגילים מורכבים (3X6) והשגתי אחלה תוצאות.
בקיצור אני יחסית ממש רזה ואני רוצה לגדול בגוף זה המטרה היחידה שלי

SS זו התוכנית עם התוצאות הכי טובות ומהירות.
שים לב למשהו מעניין - היא גם הכי קשה, ולכן כל מי שנגדה זה מי שלא עשה אותה, או גרוע מכך - התחיל וויתר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית