הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סוף מסה - בנץ' 120x4

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
לצערי נאלץ לסיים מסה בעקבות פציעה בגב התחתון שבגללה אני מפסיק משבוע הבא את האימונים עד להודעה חדשה (נקבעו כבר תורות לאורטופד ולפיזיוטרפיסט).
אומנם תכננתי לסיים עוד כמה שבועות עם משקלי עבודה גבוהים יותר אבל זה מה יש לצערי 😭

משקל גוף - 95
שמתי לב שאחרי שהוצאתי את המוט התחת זז ונהרס לי כל הגשר היפה שבניתי... נשפר את זה כשנחזור להתאמן. אם זה לא היה נהרס הייתי אולי סוגר גם את החזרה החמישית ואולי אפילו את השישית.

עריכה : תודה ל @godlin23 על השמירה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה הבעיה בלשים מגבת?
המגבת מפריעה לכניסה למצב בגלל התזוזה שלה על הספסל (רציתי לעשות בלי מגבת ומרוב הרייג' שכחתי מזה לפני הסט). כמו שאתה רואה כשהוצאתי את המוט התחת שלי זז בגלל תזוזת המגבת (לפחות חלקית) אז אם אתה רוצה עמידה יציבה בזמן ביצוע הסט מגבת רק תפריע לך.

מזיזים לפני הסט
מה המגבת עושה?
המגבת מפריעה לכניסה למצב בגלל התזוזה שלה על הספסל (רציתי לעשות בלי מגבת ומרוב הרייג' שכחתי מזה לפני הסט). כמו שאתה רואה כשהוצאתי את המוט התחת שלי זז בגלל תזוזת המגבת (לפחות חלקית) אז אם אתה רוצה עמידה יציבה בזמן ביצוע הסט מגבת רק תפריע לך.
אה כאילו בגלל שזה כזה מחליק ואז אתה זז?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית