הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שייק בזמן אימון

• פותח/ת השרשור aski30
  • פורסם בתאריך

aski30

מושעה
124
1
נק' מוניטין:
1
124
1
אני שומע מאנשים שעושים שייק עם מיץ תפוזים טבעי או ויטמינציק וכפית מלח למה נועד המלח?אני שמעתי שזה נועד לאימונים ארוכים אבל לא הבנתי מה המלח עושה

מחזיר מלחים.. השתמשתי בזמנו שהייתי משחק טניס במשחקים ארוכים של שלוש ארבע שעות.. לא יודע להגיד לך אם זה ממש יעזור באימונים רגילים

השאלה איך זה עוזר?
כשאין מספיק נתרן בגוף שלך אתה מת. בפועל, הרבה לפני שתמות תסבול מסימפטומים רבים מאד לא נעימים. ראיתי פעם מישהו מפרכס כתוצאה ממחסור באלקטרוליטים, וזה לא היה חזיון נעים.

כשאין מספיק נתרן בגוף שלך אתה מת. בפועל, הרבה לפני שתמות תסבול מסימפטומים רבים מאד לא נעימים. ראיתי פעם מישהו מפרכס כתוצאה ממחסור באלקטרוליטים, וזה לא היה חזיון נעים.
הסיכוי שתגיע לזה באימון משקולות של שעה, ועוד חצי שעה של אירובי, הוא לא גבוה בלשון המעטה.
אני דווקא אוהב לקחת מים עם סוכר ענבים לאימון כוח. נותן המון אנרגיה.

הסיכוי שתגיע לזה באימון משקולות של שעה, ועוד חצי שעה של אירובי, הוא לא גבוה בלשון המעטה.
נכון מאד. לא התייחסתי בכלל לשאלה מתי צריך לדאוג בקשר למאזן האלקטרוליטים, עניתי רק על השאלה כפי שנשאלה.

לא סביר, שהבחור לא ילחץ סתם...

אז בתור אחד שיוצא עם חולצה רטובה כולה, אין לי מה לדאוג ? 😃

בכל מקרה, יש לך כל כך הרבה נתרן במאכלים שאתה אוכל שאין סיכוי שאתה מאבד את כל זה באימון של שעה וחצי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית