הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני אישית מאוד נגד משפטים כקעקועים,אבל ככה חינכו אותי בבית:sweatingbullets:
אני יכול לומר לך שאני בן 17 ואני עם 2 קעקועים(אחד מהם כבר שנתיים) ואני כל יום קם ואוהב אותם יותר מלפני כן.
כן ובתכלס יותר יפה איזה תמונה של משהו שיש לו משמעות

• פותח/ת השרשור
אני עושה קעקועים של חיות והמשמעויות שלהם מאוד חשובות לי ואני חושב טוב טוב על כל קעקוע לפני שאני עושה אותו.
עשית של אוגר? 🤣

אני חשבתי לעשות משהו כזה

img

רק על הכתף-בייספ..
וגם בגלל שזה יפה רצח לדעתי וגם בגלל שינשוף יש לו ראיה חדה ז"א שאני חושב על מה שאני אעשה
וגם ינשוף הוא מיסתורי, חכם ונדיר 🤭
אבל בעיקרון כי OWL MEANS WISDOM חחח

אישית לא הייתי עושה משפט, ניראה לי שדווקא על זה אפשר להתחרט.
תעשה איזה ציור קטן אבל משהו שאתה ממש מתחבר אליו שגם אם תסתכל על זה בעוד 10 שנה נגיד זה עדיין יהיה רלוונטי (סתם דוגמה).

• פותח/ת השרשור
כואב מאוד
אזורי עצם כואבים ממש (קרסול,עמוד שדרה וכו')

תחשוב טוב לפני שאתה עושה.
בין הבייספ ליד אחורית (נו מתחת לכתף בקיצור) זה כואב?
ואתה בטוח שזה אמור להיות כזה כואב?

לא הבנתי מה זה משנה אם הוא בן 13, למה בגיל 20 לא עושים טעויות ומתחרטים? בגיל 40? 60? שום בינה ושום נעליים, בכל גיל בחיים אתה יכול לעשות קעקוע ואחר כך להתחרט עליו. לא הבנתי גם למה קעקוע צריך בדיוק משמעות עמוקה חוץ מבשביל לספר לכוסיות כשהן שואלות מה המשמעות? ברצינות זה כולה ציור, למי אכפת אם עשית את זה בעקבות אמא שלך שמתה מאיידס בהתרסקות מטוס או סתם כי זה נראה מגניב? לא הבנתי מה זה בדיוק נותן לך שעשית קעקוע עם "משמעות", אתה מסתכל עליו ונזכר בזה כמו שגיבורי על מסתכלים על המסיכה שלהם ומבינים את הייעוד שלהם? בחיי איזה מנהג אנושי מיותר ומטומטם.

אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13.

• פותח/ת השרשור
אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13. אתה בן 13.
14 עוד חודש וקצת אז זה לא כזה קריטי
וגם לא קראת את מה שכתבתי?

14 עוד חודש וקצת אז זה לא כזה קריטי
וגם לא קראת את מה שכתבתי?
אין לי מה לקרוא. אתה בן 14 עוד מעט, אל תתעסק עם קעקועים. אתה תעבור ארועים משמעותיים עד גיל 18 ותשתנה מאוד עד הגיוס. יכול להיות שהקעקוע לא יהיה רלוונטי לך לכל החיים. חכה עם זה, לאן אתה ממהר?

• פותח/ת השרשור
אין לי מה לקרוא. אתה בן 14 עוד מעט, אל תתעסק עם קעקועים. אתה תעבור ארועים משמעותיים עד גיל 18 ותשתנה מאוד עד הגיוס. יכול להיות שהקעקוע לא יהיה רלוונטי לך לכל החיים. חכה עם זה, לאן אתה ממהר?
אתה צודק
אני אשקול אתזה שוב

יש יחידים שבגיל 16 יש להם חשיבה בוגרת יותר מהגיל,הרוב המוחלט בגיל הזה לא יודע כלום על שום דבר,ועל כן יש סיכוי טוב מאוד להתחרט על הרבה מאוד בחירות בגיל הזה.
אבל לכוווולם נדמה שהם בוגרים ומיוחדים במינם והיחידים שהגיעו בגיל 16 להבנה ובגרות שלבני 30 אין.

משפט בטוח אל תעשה, בטח שלא בגיל הזה.... (גם לא ב16-17-18.)
לי נניח יש ציור קטן עם משמעות שעשיתי בגיל 17 (עכשיו אני 18.) ואני ממש אוהב אותו.
מתלהב להראות אותו לאנשים ובאמת לא היה לי רגע אחד של חרטה על הקעקוע הזה ואין לי ספק שגם לא יהיה.
אבל זה במקום לא נראה לעין בדיוק בגלל שהייתי 17.

מה שנראה לך כציור מגניב בגיל 14 יכול להיראות לך מכוער תחת בגיל 18. (ואני יודע שניראה לך שזה לא ככה, זה כע.)
אני אומר לך זה פשוט ככה, אתה כל שנה עכשיו פתאום תבין כמה היית ילד שנה שעברה ושאתה פאקינג משתנה.
קעקוע לדעתי יכול להיות אחלה גם כסתם קישוט שניראה לך יפה וגם שיש משמעות.
בגיל שלך אתה פשוט כל כך תשתנה שחבל....
משפטים בכלל לא הייתי מקעקע על עצמי.
אם יש לך משהו עם משמעות חזקה, תקעקע אותו באיזה שלא רואים אבל אתה כע יכול להראות בשלוף. (תמיד כיף להשוויץ.)
אצלי נגיד זה מתחת למותן כזה בצד איפה שהבוקסר יושב.
אבל שוב, משמעות חזקה. (מה שהבאת עם הינשוף זה משמעות דבילית. זה למצוא משמעות בכוח למשהו שניראה לך יפה.)
עם קישוטים תחכה עוד קצת בגלל שהטעם שלא עוד ישתנה הרבה.
לך תעשה קצת פירסינג בינתיים, את זה אפשר תמיד להוריד אין מה להתחרט. 😛

אם בגיל 16 תרצה לעשות אני יכול רק להמליץ לך לא לעשות במקום חשוף כמו אמות או צוואר, אתה לא יודע איפה תמצא את עצמך או לאן תכוון את עצמך בחיים וקעקועי צוואר לא תמיד הולכים טוב עם ניהול בנק או להרצות באוניברסיטה.

אותי מצחיק שאבא שלי מנסה לשכנע אותי לעשות קעקוע עד כדי כך שפעם אחת הוא הרחיק לכת ואמר לי שהוא אפילו ישלם על הקעקוע, הרג אותי.

פשוט לא מושך אותי הדברים האלה, ובדיוק כמו שנרשם כאן אני לא רוצה להגיע למצב שמתישהו בחיים שלי אני אתחרט ולא יהיה לי אח"כ איך להוריד את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית