הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
🤣 למה או-או? תתקשר לנציבות שוויון ההזדמנויות במשרד התמ"ת, ותספר שלא התקבלת לעבודה, ושנדמה לך שזה בגלל הקעקוע שלך. נראה מי לא מבין מהחיים שלו.

כל מה ש- @Yeuda 30 הבהיר זה שזה יכול לפגוע בסיכויים שלך ולכן באיזושהיא צורה לצמצם את האפשרויות שלך. אתה מוכן לקבל את זה? סבבה. לא אתה אישית, כי את שלך אמרת שלא רואים, אבל הבנת אותי.
א' כל אם מישהו לא קיבל אותך בגלל חיצוניות,הוא בחיים לא יגיד לך שזאת הסיבה,בדיוק מהסיבה שיתבעו אותו.
וכבר היו מקרים של אנשים שפיטרו אותם בגלל מילואים(חלקם גם הקליטו את השיחה וזכו בתביעה) או מראה חיצוני או מה שלא יהיה.
זה שלא ראו אותך עובר על החוק לא אומר שאתה לא עובר עליו.

עזוב למה ללכת רחוק,כתבת פעם פוסט בפייסבוק על כמה שאתה אוהב בשר\ביבי\מזרחית?במקרה זה שעושה לך את הראיון עבודה חיטט לך בפייסבוק לפני הראיון ואיזה זין,הבן אדם טבעוני\שמאלני ובגלל זה אין לך סיכוי בחברה שלהם.
לגיטימי?

עזוב למה ללכת רחוק,כתבת פעם פוסט בפייסבוק על כמה שאתה אוהב בשר\ביבי\מזרחית?במקרה זה שעושה לך את הראיון עבודה חיטט לך בפייסבוק לפני הראיון ואיזה זין,הבן אדם טבעוני\שמאלני ובגלל זה אין לך סיכוי בחברה שלהם.
לגיטימי?
לא. אבל כמו שכתבת בעצמך, לא תדע שזאת הסיבה, לכן אפשר לדבר אל הלאמפה.

לא. אבל כמו שכתבת בעצמך, לא תדע שזאת הסיבה, לכן אפשר לדבר אל הלאמפה.
זה עניין אחר,ולא על זה מדובר.
וכבר אמרתי שאם אתה בא לראיון עבודה,אל תבוא עם קעקועים,רושם ראשוני משנה הכל.
הדיון פה היה אחר,הבן אדם אמר שאם יש לך קעקועים(לא משנה אם רואים אותם או לא),מבחינתו זה איקס.

זה עניין אחר,ולא על זה מדובר.
וכבר אמרתי שאם אתה בא לראיון עבודה,אל תבוא עם קעקועים,רושם ראשוני משנה הכל.
הדיון פה היה אחר,הבן אדם אמר שאם יש לך קעקועים(לא משנה אם רואים אותם או לא),מבחינתו זה איקס.
כמו שאני הבנתי, הוא דיבר על רושם ראשוני. רושם ראשוני נוצר רק מדברים שרואים אותם.

כמו שאני הבנתי, הוא דיבר על רושם ראשוני. רושם ראשוני נוצר רק מדברים שרואים אותם.
"הרי בסופו של דבר אי אפשר להסתיר את זה וזה צריך להיות החלטה מושכלת ולא מהתלהבות שאינה ניתנת להפיכה."

אם אני צריך לבחור בין שני אנשים לקבלת עבודה,אדם עם קעקוע פחות מושך אותי.

אז כמו שאמרו לפני - אתה לא מקצועי.
דבר שני, בגלל שאני יודעת שקיימים אנשים שיגיבו כמוך, אני מסתירה את זה.
קל מאוד להבין מי אני ואת מוסר העבודה הגבוה שלי, כך כשהם רואים את זה הם מתפעלים, מתעניינים ו ממשיכים בעניינים הלאה וזה לא מפריע.

בתור אחד שעשה שני קעקועים (בתקופה הרעה שלי 😁) וחזר "בתשובה" אחרי,אני לא מצטער שעשיתי.
מה גם שאני עדיין מחשיב את זה כאומנות (בשונה מפירסינג,מחילה ממי שיש לו)

הבעיה היא אם את רואה את המשפט הזה רלוונטי גם כאמא\סבתא לעתיד?

Don't help them to bury the light, Don't give in without a fight
המשפט הזה כל חיי יהיה רלוונטי לא משנה מה אעבור.
וכל האתרים שמעלים תמונות של זקנים מקועקעים בשביל 'להזהיר איך זה ייראה', אני רק מתלהבת מהתמונות ומבינה איזה סבתא מגניבה אהיה 😛

🤣 למה או-או? תתקשר לנציבות שוויון ההזדמנויות במשרד התמ"ת, ותספר שלא התקבלת לעבודה, ושנדמה לך שזה בגלל הקעקוע שלך. נראה מי לא מבין מהחיים שלו.

כל מה ש- @Yeuda 30 הבהיר זה שזה יכול לפגוע בסיכויים שלך ולכן באיזושהיא צורה לצמצם את האפשרויות שלך. אתה מוכן לקבל את זה? סבבה. לא אתה אישית, כי את שלך אמרת שלא רואים, אבל הבנת אותי.

כמובן שהבנתי אותך,אני מודע לכך שיש אנשים בורים ומיושנים בדעותיהם כיום ואני מקבל את זה שיש סיכוי שאני אעבור אפליה בגלל זה,אני טוען שאתה לא מפסיד הרבה אם אתה לא תעבוד עם אנשים כאלו.

Don't help them to bury the light, Don't give in without a fight
המשפט הזה כל חיי יהיה רלוונטי לא משנה מה אעבור.
וכל האתרים שמעלים תמונות של זקנים מקועקעים בשביל 'להזהיר איך זה ייראה', אני רק מתלהבת מהתמונות ומבינה איזה סבתא מגניבה אהיה 😛

אני לא מתכנן להיות רופס ונוזלי כסבא,אני לא אתן לקעקוע שלי להיהרס ככה:rolleyes-71:

אישית לא הייתי עושה משפט, ניראה לי שדווקא על זה אפשר להתחרט.
תעשה איזה ציור קטן אבל משהו שאתה ממש מתחבר אליו שגם אם תסתכל על זה בעוד 10 שנה נגיד זה עדיין יהיה רלוונטי (סתם דוגמה).
לפי דעתי ההפך הוא הנכון (אם למשפט יש משמעות וזה לא משפט של "אין על משפחה " או משהו בסגנון)
אני עשיתי משפט בעל 3 שורות עם משמעות -משהו שכל החיים היה אצלי אז ככה שאין סיכוי שאני אתחרט עליו והוא גם ממוקם מדהים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית