הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Frank Foerstemann רוכב אופני מסלול מקצועי מגרמניה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,424
מנהל
נק' מוניטין:
58,701
103,264
12,424
נראה שלא פספס יום רגליים

Eigylyt.png

סרטון מלפני שנה 10x210 kg

מכונה משומנת היטב

אחלה רגליים
אבל חוסר פרופורציות ברור בין פלג גוף עליון לתחתון
אצל חותר קיאק מקצועי תמצא לרוב חוסר פרופורציה ברור לטובת פלג גוף עליון. הם לא מתעסקים בפרופורציות, הם מתעסקים בלהיות הכי טובים במה שהם עושים, ולא, זה לא כולל עמידה עם חוטיני על במה ועשיית פוזות.

כדי להיות חזק באמת צריך גם פלג גוף עליון/טורסו חזק
אין קשר למתחרה על במה לא
אי אפשר רגליים 100% וגב 50%
כמו שאי אפשר ההפך

אין קשר למתחרה על במה לא
כמו שאי אפשר ההפך
תזכיר לי כמה אתה משתמש בביספס / חזה / כתפיים ברכיבת אופניים ?

אין קשר למתחרה על במה לא
כמו שאי אפשר ההפך
בטח שאתה יודע יותר טוב ממנו מה הוא צריך כדי להיות רוכב האופניים הטוב ביותר. בוא נשלח אותך לאמן אותו.

זה קצת כמו leg drive בספרינטים זה יותר משמעותי

אבל כדי להגיע לתוצאות הטובות ביותר ברכיבת אופניים צריך מסת גוף כמה שיותר נמוכה, אז אתה עושה את הבחירה בין מסת שריר בפלג גוף עליון לבין משקל גוף נמוך יותר. לפי מה שאתה רואה כל רוכבי האופניים בוחרים את האופציה השניה. אני בטוח שאם תיקח את אלופי העולם ברכיבת אופניים ותשלח אותם לעשות מתח רובם לא יעברו את ה10.

הכוונה לתנועה של האופניים עם הידיים ?
כן
אבל כדי להגיע לתוצאות הטובות ביותר ברכיבת אופניים צריך מסת גוף כמה שיותר נמוכה, אז אתה עושה את הבחירה בין מסת שריר בפלג גוף עליון לבין משקל גוף נמוך יותר. לפי מה שאתה רואה כל רוכבי האופניים בוחרים את האופציה השניה. אני בטוח שאם תיקח את אלופי העולם ברכיבת אופניים ותשלח אותם לעשות מתח רובם לא יעברו את ה10.
זה לא מדויק, יש אסכולות שונות ברכיבה על אופניים, יש את רוכבי הוולדרום כמו זה בתמונה עם מסת שריר גבוהה, יש מטפסים גובה 1.85 על 55 קילו, רוכבי סבולת שמתמחים בספרינט סיום שהם מאוד מסיביים וכד'

כן

זה לא מדויק, יש אסכולות שונות ברכיבה על אופניים, יש את רוכבי הוולדרום כמו זה בתמונה עם מסת שריר גבוהה, יש מטפסים גובה 1.85 על 55 קילו, רוכבי סבולת שמתמחים בספרינט סיום שהם מאוד מסיביים וכד'
אני לא בטוח ב100% אבל רוב רוכבי האופניים הם רוכבי סיבולת כמו אלה שמשתתפים בTour De France נכון? אם כן, אז אני בטוח שאלה שמתמחים בנסיעות סיבולת ולא נסיעות שכרוכות ב"כוח מתפרץ" יעדיפו כמו שאני אמרתי מסת גוף נמוכה יותר.
אולי אתה צודק ואלה שמתמחים בספרינטים יעדיפו דווקא את המסת שריר לכוח המתפרץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית