סרטון Frank Foerstemann רוכב אופני מסלול מקצועי מגרמניה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
נראה שלא פספס יום רגליים

Eigylyt.png

סרטון מלפני שנה 10x210 kg

מכונה משומנת היטב

אני לא בטוח ב100% אבל רוב רוכבי האופניים הם רוכבי סיבולת כמו אלה שמשתתפים בTour De France נכון? אם כן, אז אני בטוח שאלה שמתמחים בנסיעות סיבולת ולא נסיעות שכרוכות ב"כוח מתפרץ" יעדיפו כמו שאני אמרתי מסת גוף נמוכה יותר.
אולי אתה צודק ואלה שמתמחים בספרינטים יעדיפו דווקא את המסת שריר לכוח המתפרץ.
בתחום רכיבת הכביש (שונה לגמרי מהרוכב המדובר), יש בגדול 3 סוגי רוכבים.
מטפסים - מאוד רזים
ספרינטרים - מספיק סבולת כדי להגיע לקו הסיום עם אויר ואז לתת את ה'נאמבר', לרוב מסיביים למדי 85-90 קילו
אולראונדרים - סטייל ארמסטרונג, מספיק קלים בשביל לטפס טוב ומספיק חזקים בשביל לייצר הספק במישור

כדי להיות חזק באמת צריך גם פלג גוף עליון/טורסו חזק
אין קשר למתחרה על במה לא
אי אפשר רגליים 100% וגב 50%
כמו שאי אפשר ההפך

ומה בדיוק גורם לך לחשוב שהוא חלש? שאין לו פרופורציות של בילדר?

בטח שאתה יודע יותר טוב ממנו מה הוא צריך כדי להיות רוכב האופניים הטוב ביותר. בוא נשלח אותך לאמן אותו.
אני בטוח שאתה מבין גדול בתחום
להזכירך שמסת שריר גדולה זה חיסרון אצל ספורטאים מהסוג הזה (ריצה, רכיבה וכו)
בלי לבדוק אני אומר לך שלאלוף עולם בתחום רכיבת האופניים יש רגליים קטנות בהרבה יותר ממה שיש לרוכב שפורסם כאן
אבל בכל מקרה אני בדעה שמי שרוצה סקוואט חזק ולהתחזק באופן כללי צריך פלג גוף עליון חזק לא פחות מתחתון (בדגש על גב עליון/תחתון חזק)
ומה בדיוק גורם לך לחשוב שהוא חלש? שאין לו פרופורציות של בילדר?
הנה כולם מתחילים לקפוץ כאילו אני בילדר שקפץ להטריל
אני ממש לא בילדר
תנסה להבין למה התכוונתי

בלי לבדוק אני אומר לך שלאלוף עולם בתחום רכיבת האופניים יש רגליים קטנות בהרבה יותר ממה שיש לרוכב שפורסם כאן
אבל בכל מקרה אני בדעה שמי שרוצה סקוואט חזק ולהתחזק באופן כללי צריך פלג גוף עליון חזק לא פחות מתחתון (בדגש על גב עליון/תחתון חזק)

אני ממש לא בילדר
תנסה להבין למה התכוונתי
תקרא מה שרשם אדון חנן
בתחום רכיבת הכביש (שונה לגמרי מהרוכב המדובר), יש בגדול 3 סוגי רוכבים.
מטפסים - מאוד רזים
ספרינטרים - מספיק סבולת כדי להגיע לקו הסיום עם אויר ואז לתת את ה'נאמבר', לרוב מסיביים למדי 85-90 קילו
אולראונדרים - סטייל ארמסטרונג, מספיק קלים בשביל לטפס טוב ומספיק חזקים בשביל לייצר הספק במישור
אין דבר כזה "אלוף עולם ברכיבת אופניים" יש כמה תחומים שבכל אחד מהם צריך משהו ספציפי כאשר בחלקם יש צורך בחוסר פרופורציה בין שרירי הרגליים לפלג גוף עליון ובחלקם לא.

איך בדיוק אתה מזכיר לי שמסת שריר גדולה היא חיסרון אצל ספורטאים מהסוג הזה כשאני זה שהזכיר לך את זה בהודעה שציטטת כשאתה אמרת שהוא צריך להיות יותר פרופורציונלי בפלג גוף תחתון 🤦‍♂️

אני ממש לא בילדר
תנסה להבין למה התכוונתי
קצת גוגל לא יזיק לך...

ראשית, הוא מתחום מתחום הספרינטים של האופניים, לא מירוצי שדה (כמו לאנס ארמסטגונג והטור דה פראנס).

שנית, הוא מדליסט אולימפי
מדליסט באליפויות עולם
אלוף אירופה 4 פעמים ברציפות

איזו מאסת שריר מהווה בעיה עבורו?!?!?!

כשמישהו עוסק בספורט מקצועי, הדבר האחרון שאפכת לו הוא איך הוא נראה.
תאמין שאם המאסה המכובדת הזו הייתה מפריעה לו בהישגים, הוא לא היה נראה ככה מבחירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית