הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט מקצועי

• פותח/ת השרשור
הסקוואט שלך לא טוב מהיסוד. אם אתה באזור המרכז ותוכל להגיע לפ"ת אני מוכן לעזור לך.
זה מובן מאליו שראיתי סרטונים של מארק ואלן טרל ,תן לי דגשים בידיוק מה לא טוב רשימת קניות ואני אנסה לתקן

אמנם אני לא ממש פעיל בפורום, אך אני מעיין מדי פעם ורואה שבמשך תקופה ארוכה אתה פשוט לא מבצע את זה נכון, למרות שמתקנים אותך ונותנים לך דגשים והכוונה.
אם אתה מעוניין, באמת, ההצעה שלי פתוחה ובחינם (חוץ מעלות כניסה חד פעמית למכון).

העלת לא מעט סרטונים ואני מאמין שקיבלת עצות טובות. אבל הטכניקה שלך לא טובה. אם באמת מעניין אותך להתקדם בסקוואט תשקיע בכמה אימוני טכניקה. אין מה לעשות זה לא תמיד עובד דרך הרשת..

הטכניקה על הפנים מההתחלה עד הסוף, לתת לך דגשים יהיה פשוט להסביר לך מההתחלה עד הסוף מה זה סקוואט, מה הסוגים שלו, וכל שלבי התנועה
מציע לך לקחת מאמן שיודע איך לעשות את התרגיל, או באמת לקחת את ההצעה פה ש-TvrSp12 הציע שהוא ילמד אותך

• פותח/ת השרשור
העלת לא מעט סרטונים ואני מאמין שקיבלת עצות טובות. אבל הטכניקה שלך לא טובה. אם באמת מעניין אותך להתקדם בסקוואט תשקיע בכמה אימוני טכניקה. אין מה לעשות זה לא תמיד עובד דרך הרשת..
איך כולכם הגעתם לזה שעלתי הרבה סרטונים כולה ניסיון שני שלי וזה חייב לעבוד זה לא אמור להיות עד כדי כך מורכב אני פשוט צריך רשימת סופר של דגשים

איך כולכם הגעתם לזה שעלתי הרבה סרטונים כולה ניסיון שני שלי וזה חייב לעבוד זה לא אמור להיות עד כדי כך מורכב אני פשוט צריך רשימת סופר של דגשים

ייעוץ - טכניקה סקוואט + בנט רו
ייעוץ - סקוואט
ייעוץ - 4 תרגילי בסיס צריך ביקורת.
ייעוץ - טכניקה סקוואט
ייעוץ - סקוואט 30 קילו טכניקה

יש פה כל כך הרבה לתקן...

תתחיל מהעומק: לפני אימון סקוואט הבא תעמוד מול עמוד של הכלוב, תחזיק אותו ביד אחת ותעשה סקוואט באותה עמידה, תחזיק כמה שניות בתחתית כדי למתוח מה שצריך להימתח. אתה תראה שאתה יכול לרדת עד מצב שהתחת שלך כמעט ברצפה.

מה שאני עשיתי שרציתי לעזור לאנשים לדעת מה העומק המתאים זה שמתי כמה ארגזים מתחת לתחת שלהם וברגע שהם נגעו הם עלו, אין צורך לשבת על הארגז, נגיעה וזהו. תכווץ את הבטן והתחת לפני כל חזרה גם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית