הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה POWERCLEAN

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך
שמע, אומנם לא מושלם אבל אם הגעת לביצוע כזה בלימוד עצמי? כבוד ומוניטין! לא רע בכלל...

נסה להעביר משקל לעקבים בפיצוץ, מעבר לזה - אני מחכה לראות טכניקה במשקלים כבדים יותר בהמשך.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
שמע, אומנם לא מושלם אבל אם הגעת לביצוע כזה בלימוד עצמי? כבוד ומוניטין! לא רע בכלל...

נסה להעביר משקל לעקבים בפיצוץ, מעבר לזה - אני מחכה לראות טכניקה במשקלים כבדים יותר בהמשך.

בהצלחה!
יאי 🤣🤣🤣🤣 תודה רבה

החזרה השניה הכי טובה.

תנסה פחות לזרוק תחת למעלה ולעשות דדליפט+כניסה. תעבור על הסרטונים של פנדלי ביוטיוב
חזה בחוץ כל הזמן

• פותח/ת השרשור
החזרה השניה הכי טובה.

תנסה פחות לזרוק תחת למעלה ולעשות דדליפט+כניסה. תעבור על הסרטונים של פנדלי ביוטיוב
חזה בחוץ כל הזמן

בהצלחה!
אשמח אם תוכלו להסתכל שוב על הטכניקה של היום,מאמין שבחרתי את הסט הכי טוב שהיה לי...

יש שיפור?

עדיין אתה עושה יחסית בסדר אבל יש את אותן טעויות.

אני לא חסיד של ללמוד לבד תנועות כאלו מעטים אלו שמסוגלים.

לגביי הסרט
את נותן מכה קדימה, לא מתפוצץ מספיק לא מושך מספיק אחרי הברך ואתה נכנס לפני הזמן ואתה מקבל את המוט לא נכון.

אשמח אם תוכלו להסתכל שוב על הטכניקה של היום,מאמין שבחרתי את הסט הכי טוב שהיה לי...

יש שיפור?

אני עם ידידינו, הטעויות הן אותן טעויות.
זה לא רע אבל ספק אם ישתפר מהערות אינטרנטיות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית