עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שעה של אימון אירובי יכול להגיע ל 600-700 קל' בעצימות גבוהה, אז אם תוסיף את הקל' שנשרפות לאחר אימון תגיע לכ-50% ואף יותר מה BMR.לא ידוע לי על השפעות כאלה. למה נראה לך?
שאתה לא מצליח להתאושש במילא ומביא עדיפות לאימונים האירובים ובשל כך מחוייב לרדת בעצימות באימונים האנאירובים ולכן הם מטרה משניתכן. איך זה קשור?
כדי לשמר את מסת השריר בתהליך ובכך לרדת ב% שומן באופן אופטימלי יותר. אם תאבד מסת שריר בתהליך, אתה לא תרד באחוז שומן באופן אופטימלי (בהינתן סך המשקל הכללי של הגוף) ולכן לטווח הארוך זה לא יעיל. בנוסף, לאנשים עם עודף משקל רב, ביצוע אימוני משקולות יכולים למזער עור עודף/סימני מתיחה ואותם האנשים גם יכולים להעלות במסת השריר בגרעון קלורי למשך זמן רב יותר. שמירה על מסת השריר יכולה להתקיים גם מביצוע של 2 אימוני משקולות בשבוע עם משקלים של חזרה אחת לפני כשל (וגם אם מגיעים מדי פעם לכשל זה בסדר). כמובן שהגברת העומס עם הזמן מבחינת עצימות האימון היא פלוס, אבל ממש לא העיקר.שוב, אז למה שתכניס אימוני משקולות לתוכנית מלכתחילה?
שעה של אימון אירובי יכול להגיע ל 600-700 קל' בעצימות גבוהה, אז אם תוסיף את הקל' שנשרפות לאחר אימון תגיע לכ-50% ואף יותר מה BMR.
600-700 >> 100
התאוששות מאירובי עצים >> אנאירובי
שאתה לא מצליח להתאושש במילא ומביא עדיפות לאימונים האירובים ובשל כך מחוייב לרדת בעצימות באימונים האנאירובים ולכן הם מטרה משנית
כדי לשמר את מסת השריר בתהליך ובכך לרדת ב% שומן באופן אופטימלי יותר. אם תאבד מסת שריר בתהליך, אתה לא תרד באחוז שומן באופן אופטימלי (בהינתן סך המשקל הכללי של הגוף) ולכן לטווח הארוך זה לא יעיל. בנוסף, לאנשים עם עודף משקל רב, ביצוע אימוני משקולות יכולים למזער עור עודף/סימני מתיחה ואותם האנשים גם יכולים להעלות במסת השריר בגרעון קלורי למשך זמן רב יותר. שמירה על מסת השריר יכולה להתקיים גם מביצוע של 2 אימוני משקולות בשבוע עם משקלים של חזרה אחת לפני כשל (וגם אם מגיעים מדי פעם לכשל זה בסדר). כמובן שהגברת העומס עם הזמן מבחינת עצימות האימון היא פלוס, אבל ממש לא העיקר.
מקור למה?מקור?
איבדת יותר שומן בטווח זמן נתון כי שרפת יותר קלוריות.נהדר, אז אתה תפסיק את ההתקדמות משמעותית יותר מהר. מה הרווחת?
כמו מה?שלא קשורים לקלוריות אז אתה יודע שלאימוני משקולות יש הרבה יותר
מעניין איך אותם אנשים כותבים בפורום או חס ושלום קמים מהמיטה.לשמר מסת שריר לא קיימת זה נחמד
כי 1-3 ק"ג שריר לא יעזור לך בחיים?אבל למה לשמר אם אפשר להוסיף?
יש, זה נקרא תהליך של העלאה במסת השריר עם מאזן קלורי חיוביאין הרבה הזדמנויות כאלה.
מקור למה?
כמו מה?
כי 1-3 ק"ג שריר לא יעזור לך בחיים?
אני לא טענתי שהם מעלים את ה BMR ב 50%, המשכתי עם החשיבה המקולקלת שלך.לכך שאימוני אירובי מעלים את ה BMR ב-50%. ואני לא ממש קונה את זה שאנשים שורפים 700 קלוריות באימון אירובי סטנדרטי.
חוץ מצפיפות עצם אתה תגיע לכל הדברים הללו באופן שווה, אם לא יעיל יותר, עם אימוני אירובי בלבד.באמת צריך לדבר על זה? רגישות לאינסולין, צפיפות עצם, קורלציה שלילית עם סכרת ובאופן כללי סיכוי נמוך יותר למות מסיבה כלשהי.
עוזר למה?כל קילו עוזר.
שעה ריצה במהירות 8 קמ"ש לאדם ששוקל 80 ק"ג תשרוף יותר מ 600 קלוריות (משהו שכמעט כל מתאמן יכול להגיע אליו עם קצת מאמץ)לכך שאימוני אירובי מעלים את ה BMR ב-50%. ואני לא ממש קונה את זה שאנשים שורפים 700 קלוריות באימון אירובי סטנדרטי.
כל קילו עוזר.
אחלה, יגיע אליך מתאמן עם 40 ק"ג משקל עודף, תתן לו לאכול 500 מעל BMR הוא יעלה עוד 10 ק"ג כדי לצבור עוד 5 ק"ג שרירהנה התשובות:
קילו שריר שורף ביממה בערך 10 קלוריות יותר מקילו שומן.
1-3 קילו.
אימוני כוח מעלים את ה BMR ב 5-10%.
אימון כוח ישרוף משהו כמו 100 קלוריות.
אימון אירובי של שעה ישרוף כ-400.
לפני שאתה עושה חשבון ומתעלם משאר היתרונות שלא קשורים לשריפת קלוריות, תתחשב בבקשה בעובדה שאי אפשר להנות משני העולמות. היא לא תעשה 3 אימוני כוח רציניים ו-3 אימוני אירובי בשבוע.
שעה של ריצה למתאמנת מתחילה שהיא overweighted תשלח אותה לבית חולים.שעה ריצה במהירות 8 קמ"ש לאדם ששוקל 80 ק"ג תשרוף יותר מ 600 קלוריות (משהו שכמעט כל מתאמן יכול להגיע אליו עם קצת מאמץ)
נראה שאני צדיק גדול ומלאכתי נעשית ע"י אחרים. יתר על כן, אותם אחרים ("אחר", אם לדייק) מצליח לסחוט מאשקרה טיפה יותר מאשר הערות סרקסטיות בנות שורה אחת, וקצת יותר הגינות רטורית מסגנון המלחמה באנשי קש שהוא נוהג להפגין. מסיבה זאת אני לא אצטרף לדיון, למרות שכמו שאתם יכולים לנחש יש לי דבר או שניים להגיד.יצליחו להבין לבד
לא התכוונתי אליה וחוץ מזה היא בעודף משקל לא חס וחלילה obese כמו שאני הייתי, אם אימון זהיר אפשר לרוץ שעה אחרי תקופת אימונים מתאימה.שעה של ריצה למתאמנת מתחילה שהיא overweighted תשלח אותה לבית חולים.
נראה שאני צדיק גדול ומלאכתי נעשית ע"י אחרים. יתר על כן, אותם אחרים ("אחר", אם לדייק) מצליח לסחוט מאשקרה טיפה יותר מאשר הערות סרקסטיות בנות שורה אחת, וקצת יותר הגינות רטורית מסגנון המלחמה באנשי קש שהוא נוהג להפגין. מסיבה זאת אני לא אצטרף לדיון, למרות שכמו שאתם יכולים לנחש יש לי דבר או שניים להגיד.
את דעתי שלי על אימונים אירוביים ואנאירוביים, היתרונות היחסיים שלהם ועד כמה חשוב שציבורים רחבים יותר יעסקו גם באימונים אנאירוביים תקראו, אולי, באחד המאמרים שיפורסמו בקרוב. לטובת ההיסטוריון העתידי אני רוצה להבהיר שהמאמר המדובר נכתב, נערך ועבר הגהה לפני הפולמוס הזה.
אני לא טענתי שהם מעלים את ה BMR ב 50%, המשכתי עם החשיבה המקולקלת שלך.
חוץ מצפיפות עצם אתה תגיע לכל הדברים הללו באופן שווה, אם לא יעיל יותר, עם אימוני אירובי בלבד.
אני אקרא אחרי שאתה תקרא את מה שאתה מפרסם חוץ מכותרת המאמר. אין שום איזכור לפרמטרים שציינת בכלל והקישור הראשון מלא בבעיות מתדולוגיות שאם תקרא את החלק של ה methods למטה אתה תבין לבד למה. הקישור השני לא השווה שום קבוצה שביצעה אימונים אירובים ככה שאתה סתם טרול שאוהב לפרסם קישורים למחקרים לא רלוונטים לדיוןטעות. תקרא את הלינק קודם.
אני אקרא אחרי שאתה תקרא את מה שאתה מפרסם חוץ מכותרת המאמר. אין שום איזכור לפרמטרים שציינת בכלל והקישור הראשון מלא בבעיות מתדולוגיות שאם תקרא את החלק של ה methods למטה אתה תבין לבד למה. הקישור השני לא השווה שום קבוצה שביצעה אימונים אירובים ככה שאתה סתם טרול שאוהב לפרסם קישורים למחקרים לא רלוונטים לדיון
גם כאלה שעמוק מדי בקטע של לרדת במשקלשעה של ריצה למתאמנת מתחילה שהיא overweighted תשלח אותה לבית חולים.
יש לך בעיה במסך? יצא לך מייקל ג'קסון שחור בטעות!
מסת שריר וכוח זה אחד (או שניים) הפרמטרים היותר חשובים ככל שאתה מזדקן, וזה משפיע ישירות על איכות החיים שלך והסיכוי שלך למות מסיבה כלשהי. כושר אירובי לא משיג אף אחד מהדברים הנ"ל.