הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תגובה בזויה

• פותח/ת השרשור Moshem
  • פורסם בתאריך

Moshem

משתמש מתחיל
150
36
נק' מוניטין:
245
150
36
מטרו ג'ים גבעתיים
כשמשעמם לי בעבודה וזה בערך תמיד אני עובר על דברים שלא הכרתי בפורום.
יצא לי להתקל באשכול הזה וספציפית בתגובה הזאת:
https://www.lbs.co.il/threads/4387/#post-48707

ופשוט לא יכלתי להתעלם. תגובה מגעילה, דיבור נגוע, שחצנות קיצונית
שמח מאוד שאותו משתמש כבר לא גולש בפורום,
ובאמת צריך לרענן את מה שקורה שם קצת.

אגב עוד משהו, 50% מהתשובות באשכול "שאלות מטומטמות" הם תשובות מטומטמות יותר מהשאלות. אנשים שואלים כדי לקבל תשובה ועונים להם שסקוואט עובד על יד קדמית?
לפי דעתי הפורום "מתחילים" מוריד מהרמה הכללית של הפורום.

כשמשעמם לי בעבודה וזה בערך תמיד אני עובר על דברים שלא הכרתי בפורום.
יצא לי להתקל באשכול הזה וספציפית בתגובה הזאת:
https://www.lbs.co.il/threads/4387/#post-48707

ופשוט לא יכלתי להתעלם. תגובה מגעילה, דיבור נגוע, שחצנות קיצונית
שמח מאוד שאותו משתמש כבר לא גולש בפורום,
ובאמת צריך לרענן את מה שקורה שם קצת.

אגב עוד משהו, 50% מהתשובות באשכול "שאלות מטומטמות" הם תשובות מטומטמות יותר מהשאלות. אנשים שואלים כדי לקבל תשובה ועונים להם שסקוואט עובד על יד קדמית?
לפי דעתי הפורום "מתחילים" מוריד מהרמה הכללית של הפורום.
שמת לב אבל שאותה תגובה ובכלל אותו נעוץ נכתב לפני 6 שנים..?

באמת לעבור איתך מה שגוי בה? טיפה תחשוב
כן, המחשבה שלי כנראה לא עובדת היום. בוא תעזור לי.
נכון או לא, משתמשים חדשים לא יבינו את ההקצנה הזאת.
המשתמשים החדשים, כולל אותי כשקראתי כאן לראשונה, צריכים את ההקצנה הזאת כמו אוויר לנשימה. זבנג זה הדבר שכל מתאמן שאני מכיר צריך לקבל, כדי להבין שכל מה שהוא יודע זה שטויות.

המשתמשים החדשים, כולל אותי כשקראתי כאן לראשונה, צריכים את ההקצנה הזאת כמו אוויר לנשימה. זבנג זה הדבר שכל מתאמן שאני מכיר צריך לקבל, כדי להבין שכל מה שהוא יודע זה שטויות.
"אני לא יורד במשקל!"
"תאכל פחות"
זה ניראה לך עוזר?

• פותח/ת השרשור

יאללה:
5. ש:המאמן האישי שלי נתן לי תוכנית אימונים לעשות, האם היא טובה?
ת: התוכנית שלך גרועה ואתה יודע את זה, תתחיל לקרוא.

6.ש: בניתי תוכנית חדשה, מה דעתכם?
ת: התוכנית שלך גרועה.
ואם את התוכנית בנה *הכנס שם של מפתח גוף* שהתאים אותה ספציפית לאותו בחור? מאיפה השחצנות הזאת?

9. ש: האם אני באימון יתר?
ת: לא.
לא הבנתי מה הכוונה בדיוק אבל אנשים כן יכולים להגיע למצב שהם התאמנו יותר מידי. מתכון לפציעות

13. ש: אני 1.83 ושוקל 70 קילו, לעלות במשקל או לחטב?
ת: לך לבית חולים לפני שתמות מתת-תזונה, ואז תעלה 50 קילו.
לא תת משקל. 50 קילו זה קיצוני מידי (מניח שזאת הייתה הכוונה אבל.. ראבק...)

14 ש: אני לוחץ חזה 60 קילו בלי ציוד, אני יכול ללחוץ 230 עם חולצה אבל אני חושב שזאת רמאות.
ת: אתה גרוע, ואתה נקבה.
לא הבנתי את השאלה אבל התשובה גורמת לי חלחלה

15. ש: אני רוצה להראות טוב בעירום.
ת: תעשה ניתוח.

16. ש: אני רוצה להוריד 20 קילו בחודשיים, מה הדרך הכי טובה?
ת: תעשה ניתוח.
מאיפה לבנאדם יש את התעוזה לשלוח בנאדם אחר לעשות ניתוח רק על סמך "שאלה מטומטמת"? להקיא.

19. ש: אני לא מצליח לדרבן את עצמי. אני מעדיף לצפות בטלוויזיה או לשחק משחקים במקום להתאמן.
ת: אל תתאמן.
כן, שאלה מטומטמת, אבל תשובה מגעילה. זה מה שבנאדם שרושם משהו כזה צריך לשמוע?

זהו נראלי

"אני לא יורד במשקל!"
"תאכל פחות"
זה ניראה לך עוזר?
כן. יש לך עוד דרך לגרום למתאמן לקלוט שירידה במשקל תלויה בגירעון הקלורי ולא בכל השטויות ששומעים במכון מדי יום?
ואם את התוכנית בנה *הכנס שם של מפתח גוף* שהתאים אותה ספציפית לאותו בחור? מאיפה השחצנות הזאת?
היא עדיין גרועה.
לא הבנתי מה הכוונה בדיוק אבל אנשים כן יכולים להגיע למצב שהם התאמנו יותר מידי. מתכון לפציעות
נדיר מאד, וזאת הכוונה של הבחור. לכולם נדמה שהם באימון יתר, רק כי השרירים קצת כואבים אחרי האימון.
לא תת משקל. 50 קילו זה קיצוני מידי (מניח שזאת הייתה הכוונה אבל.. ראבק...)
כן, הבנת. הקצנה. אנשים שוקלים 20 קילו פחות מהגובה שלהם ומתפלאים שהם לא מצליחים להרים משקלים או להראות שריריים - ויש פה מספיק דוגמאות.
לא הבנתי את השאלה אבל התשובה גורמת לי חלחלה
הקצנה. דירבון. אל תתחלחל בכזאת קלות, זה לא בריא.
מאיפה לבנאדם יש את התעוזה לשלוח בנאדם אחר לעשות ניתוח רק על סמך "שאלה מטומטמת"? להקיא.
באמת צריך להסביר?? אולי ההבטחות של מרזי מורית ושומרי משקל להוריד 20 קילו בחודשיים יותר טובות מהתשובה האירונית שלו?
כן, שאלה מטומטמת, אבל תשובה מגעילה. זה מה שבנאדם שרושם משהו כזה צריך לשמוע?
כן. זה מה שהוא צריך לשמוע. תפסיק להיות תינוק, או שתתאמן ותתקדם או שלא.

ראיתי כבר מספיק אנשים ששואלים שאלות פה, גם בפרטי, שבא לך להרביץ להם. תתחילו לקרוא, תפסיקו לחשוב שאם אני אסכים עם התוכנית או התפריט הגרועים שלכם זה יהפוך אותם לנכונים. תתחילו להקשיב לאנשים שכבר עברו את התהליך הזה ויודעים קצת יותר ממכם. או שלא, בחירה שלכם.

כן. יש לך עוד דרך לגרום למתאמן לקלוט שירידה במשקל תלויה בגירעון הקלורי ולא בכל השטויות ששומעים במכון מדי יום?
להסביר לו בדיוק את מה שאמרת במקום להגיד "תאכל פחות" נשמע לי הרבה יותר תומך.

הדיבור הזה רק מוסיף לפורום, תשובות נכונות חדות ו"קרות", רק ככה אנשים באמת לומדים, בלי להתחכם יותר מדי.
יש שאלות מפגרות שבשביל שאנשים יפנימו, צריך לתת תשובה "מפגרת" ואז ככה אנשים הולכים וקוראים בעצמם.

אם אתה תשפוך כל הזמן את כל המידע לאנשים, הם לא יפנימו ובאמת ילמדו, אבל אם אתה תגרום להם להרגיש קצת אידיוטים, אז אולי הצלחת לשלוח אותם לקרוא קצת חומר בעצמם.

• פותח/ת השרשור

היא עדיין גרועה.

נדיר מאד, וזאת הכוונה של הבחור. לכולם נדמה שהם באימון יתר, רק כי השרירים קצת כואבים אחרי האימון.

כן, הבנת. הקצנה. אנשים שוקלים 20 קילו פחות מהגובה שלהם ומתפלאים שהם לא מצליחים להרים משקלים או להראות שריריים - ויש פה מספיק דוגמאות.

הקצנה. דירבון. אל תתחלחל בכזאת קלות, זה לא בריא.

באמת צריך להסביר?? אולי ההבטחות של מרזי מורית ושומרי משקל להוריד 20 קילו בחודשיים יותר טובות מהתשובה האירונית שלו?

כן. זה מה שהוא צריך לשמוע. תפסיק להיות תינוק, או שתתאמן ותתקדם או שלא.

ראיתי כבר מספיק אנשים ששואלים שאלות פה, גם בפרטי, שבא לך להרביץ להם. תתחילו לקרוא, תפסיקו לחשוב שאם אני אסכים עם התוכנית או התפריט הגרועים שלכם זה יהפוך אותם לנכונים. תתחילו להקשיב לאנשים שכבר עברו את התהליך הזה ויודעים קצת יותר ממכם. או שלא, בחירה שלכם.
מזל שהפורום לא נמדד לפי הציניות וההקצנות של קומץ מהאנשים.
כל אחד ששואל שאלה גם אם היא נשאלה 100000 פעם מגיע לו לקבל תשובה.
בקיצור - לא השתכנעתי

מזל שהפורום לא נמדד לפי הציניות וההקצנות של קומץ מהאנשים.
כל אחד ששואל שאלה גם אם היא נשאלה 100000 פעם מגיע לו לקבל תשובה.
בקיצור - לא השתכנעתי

מגיע לו ממי? זו זכותו הטבעית אחי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית