עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התשובה הנכונה לכל השאלות בFAQ היא "תעשה סקוואט שובר מקביל ולא עמוק מזה"
אלגוריתם מהסוג שאתה מציע יעלה עשרות אלפי דולרים. זה בכלל, אבל בכלל לא פשוט. ויש מאמרים דומים בסוף המאמר, מה שאפשר להכניס זה באר בצד ימין של מאמרים מומלצים. עובד על זה (כמו על עוד 500 דברים נוספים שלא יוצאים לפועל אף פעם, אבל בסדר...)אם אני לא טועה יש לך המון אנשים שפשוט מחפשים מקומות לפרסם, ולכן הם נכנסים ויוצאים
ניסיתה אולי לתת למשתמש, במיוחד חדש או סתם מישהו לא מזוהה נגיד שכאשר הוא נכנס לעמוד אז לתת לו בצורה כלשהיא המלצה לאחת הכתבות ? או אולי נגיד לאשכול דומה מומלץ ? הרי כבר יש לך מימוש של מציאת אשכולות דומים, אתה יכול נגיד לתת לכל אשכול ניקוד ע"פ כמה תגובות היו האם הוא נסגר ע"י מנהל או שפותח האשכול סימן שקיבל תשובה, ונגיד כמות תגובות ממשתמי כבוד/מנהלים. וככה נגיד אולי תוכל להקפיץ בצד המלצה לקורא מאמר או אשכול רלוונטי שלפי נוחסא הוא בעל הניקוד הגובהה ומתאים לאשכול הנוחכי (לכתבות כמובן לא צריך ניקוד).
חשוב שזה יהיה סוג של המלצה לא כ"POP UP WINDOW" אלה משהו אחר בתוך החלון, דיי בטוח שאם תרצה אתה תדע איך לעשות את זה יותר טוב ממני.
אישית הגעתי לפורם דרך המאמר "המדריך להעלת מסת שריר"
זאת הכתבה שבגללה החלטתי לקרוא עוד כתבות בפורטל, ואז גם נכנסתי לפורם והתחלתי לקרוא.
מה שקורה בייעוץ אישי,נשאר בייעוץ אישי..@nlr666
בנאדם לא יכול שלא לתהות - מה טיב הייעוץ האישי שאתה מקבל, אם אתה לא מפסיק לייעץ לנו להתמסטל יחדיו? אולי הגיע הזמן שתקבל קצת ייעוץ ממחלק סמים במקום ממשה:sarcastic:
אני לא הכי בקיע בבניית אתרים, אבל לכל אשכול יש לך ID, מה שאני מניח שיש לך גם METADATA שלו, כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לשמור בנתונים האלו את הדברים הבאים, מספר הודעות, מספר הודעות של מנהלים, לדוגמא האם המשתמש בחר תשובה נבחרת שזה TRUE/FALSEאלגוריתם מהסוג שאתה מציע יעלה עשרות אלפי דולרים. זה בכלל, אבל בכלל לא פשוט. ויש מאמרים דומים בסוף המאמר, מה שאפשר להכניס זה באר בצד ימין של מאמרים מומלצים. עובד על זה (כמו על עוד 500 דברים נוספים שלא יוצאים לפועל אף פעם, אבל בסדר...)
נכון אבל אלו שקוראים ממש שמחים על החומר שמועבר שם אז בבקשה תמשיכו בעשיית הקודש הזו ותפיצו עוד מאמרים כי פשוט קשה להפסיק לקרוא!רוב האנשים לא קוראים ואני יכול להוכיח את זה מפרינט סקרין פשוט מהסטטיסטקות של קילוגרם. ה bounce rate (כמה אנשים נכנסים רק לדף אחד באתר ויוצאים ממנו ללא מעבר לדף אחר) בפורטל הוא 70% ולא משנה מה עשיתי לא הצלחתי להוריד את זה. גם הזמן שהם שהו באותו הדף הוא נמוך משמעותית מהזמן שלוקח לקרוא מאמר ממוצע בפורטל.