הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תגובה בזויה

• פותח/ת השרשור Moshem
  • פורסם בתאריך
נדמה לי שלשבור מיתוסים מפגרים בצורה נורמלית לא תמיד עובד עבור כולם,
אז סרקזם עם עובדות מהשטח עושות את העבודה.

חוץ מזה,
בזכות תגובות כאלה הצלחנו ונצליח לשמור על הרמה של הפורום, בדיוק להיפך מהטענה.

• פותח/ת השרשור
ואם הוא אישית שואל 100000 פעם את אותה שאלה?
אתה מדבר על מקרה ספציפי.
כשאני רק התחלתי להתאמן קיבלתי עזרה ומידע בצורה טובה ועליי זה עבד. גרם לי לקרוא המון וללמוד לבד
וזה נכון לגבי הרבה אנשים

וזה נכון לגבי הרבה אנשים
רוב האנשים לא קוראים ואני יכול להוכיח את זה מפרינט סקרין פשוט מהסטטיסטקות של קילוגרם. ה bounce rate (כמה אנשים נכנסים רק לדף אחד באתר ויוצאים ממנו ללא מעבר לדף אחר) בפורטל הוא 70% ולא משנה מה עשיתי לא הצלחתי להוריד את זה. גם הזמן שהם שהו באותו הדף הוא נמוך משמעותית מהזמן שלוקח לקרוא מאמר ממוצע בפורטל.

• פותח/ת השרשור
יאללה איזה ילדים.. תנו לי מוניטין שלילי כי אני מביע את דעתי.

שמע, אנשים שמחפשים לריב גם אם אתה בא לדבר בצורה מכבדת הכרתי ב FXP, לא פה.
אתה מבין שנעוצים מהסוג שקטלת היוו כאן אבני יסוד בבניית הפורום ובשמירה על קהילה של משתמשים איכותיים ביחס לכל הדברים האחרים שקיימים שם בחוץ, נכון?
אז מן הסתם שאם אתה מחליט לקטול דברים כאלה, תיהיה מוכן לקבל ביקורת כנגד.

כמו אנשים שהחליטו שחוב לראק זה דבר מפגר, ושצריך להפסיק עם זה.
גם כאן, צריך ללמוד שלכל דעה ואמירה יש השפעה ותיהיה תגובה מילולית או מעשית.

אין לך מה להיפגע.

• פותח/ת השרשור
אתה מבין שנעוצים מהסוג שקטלת היוו כאן אבני יסוד בבניית הפורום ובשמירה על קהילה של משתמשים איכותיים ביחס לכל הדברים האחרים שקיימים שם בחוץ, נכון?
אז מן הסתם שאם אתה מחליט לקטול דברים כאלה, תיהיה מוכן לקבל ביקורת כנגד.

כמו אנשים שהחליטו שחוב לראק זה דבר מפגר, ושצריך להפסיק עם זה.
גם כאן, צריך ללמוד שלכל דעה ואמירה יש השפעה ותיהיה תגובה מילולית או מעשית.

אין לך מה להיפגע.
אל תדאג אני לא נפגע ממישהו באינטרנט שטוען שאני צריך לפנות ללבנת פורן.
אני גם לא אשאל אף אחת מהשאלות שנשאלו באשכול הזה.
רציתי להבין מה ההיגיון מאחורי זה שקוטלים צעירים חסרי הבנה שבאים לפורום לשאול שאלות. את התשובה קיבלתי, אם זה מה שאתם מאמינים בו, בכיף אני לא אהיה זה שירצה לשנות את זה.

אני חושב שהגיע הזמן להוריד את הפוסט ש"משקולות לא עוצרות את הגדילה" ,יותר מדי ילדים נכנסים לכאן לאחרונה.

יאללה:

ואם את התוכנית בנה *הכנס שם של מפתח גוף* שהתאים אותה ספציפית לאותו בחור? מאיפה השחצנות הזאת?

לא הבנתי מה הכוונה בדיוק אבל אנשים כן יכולים להגיע למצב שהם התאמנו יותר מידי. מתכון לפציעות

לא תת משקל. 50 קילו זה קיצוני מידי (מניח שזאת הייתה הכוונה אבל.. ראבק...)

לא הבנתי את השאלה אבל התשובה גורמת לי חלחלה

מאיפה לבנאדם יש את התעוזה לשלוח בנאדם אחר לעשות ניתוח רק על סמך "שאלה מטומטמת"? להקיא.

כן, שאלה מטומטמת, אבל תשובה מגעילה. זה מה שבנאדם שרושם משהו כזה צריך לשמוע?

זהו נראלי
וואו, שתוק

triggered.jpg

אני מיצתער אבל זה כול מה שרגישות היתר שעלתה פה גרמה לי לחשוב.....

רוב האנשים לא קוראים ואני יכול להוכיח את זה מפרינט סקרין פשוט מהסטטיסטקות של קילוגרם. ה bounce rate (כמה אנשים נכנסים רק לדף אחד באתר ויוצאים ממנו ללא מעבר לדף אחר) בפורטל הוא 70% ולא משנה מה עשיתי לא הצלחתי להוריד את זה. גם הזמן שהם שהו באותו הדף הוא נמוך משמעותית מהזמן שלוקח לקרוא מאמר ממוצע בפורטל.

אם אני לא טועה יש לך המון אנשים שפשוט מחפשים מקומות לפרסם, ולכן הם נכנסים ויוצאים
ניסיתה אולי לתת למשתמש, במיוחד חדש או סתם מישהו לא מזוהה נגיד שכאשר הוא נכנס לעמוד אז לתת לו בצורה כלשהיא המלצה לאחת הכתבות ? או אולי נגיד לאשכול דומה מומלץ ? הרי כבר יש לך מימוש של מציאת אשכולות דומים, אתה יכול נגיד לתת לכל אשכול ניקוד ע"פ כמה תגובות היו האם הוא נסגר ע"י מנהל או שפותח האשכול סימן שקיבל תשובה, ונגיד כמות תגובות ממשתמי כבוד/מנהלים. וככה נגיד אולי תוכל להקפיץ בצד המלצה לקורא מאמר או אשכול רלוונטי שלפי נוחסא הוא בעל הניקוד הגובהה ומתאים לאשכול הנוחכי (לכתבות כמובן לא צריך ניקוד).
חשוב שזה יהיה סוג של המלצה לא כ"POP UP WINDOW" אלה משהו אחר בתוך החלון, דיי בטוח שאם תרצה אתה תדע איך לעשות את זה יותר טוב ממני.
אישית הגעתי לפורם דרך המאמר "המדריך להעלת מסת שריר"
זאת הכתבה שבגללה החלטתי לקרוא עוד כתבות בפורטל, ואז גם נכנסתי לפורם והתחלתי לקרוא.

אני לא מסכים שהתגובה שרשם החתול מארץ הפלאות היא נוראית כל-כך... אבל כן... יש פה אנשים שמשום מה אוהבים לקטול ולהקטין אנשים אחרים (בעיקר חדשים) בשביל אין לי מושג מה... האם לדבר ישירות ולא בקוצ'י מוצ'י זה עוזר למשתמש חדש שאין לו מושג לתפוס את עצמו בידיים? תלוי בבנאדם אני מניח.... אני אישית לא הייתי אוהב את זה... וזה למה לא ביקשתי פה עצמות אימונים

@nlr666
בנאדם לא יכול שלא לתהות - מה טיב הייעוץ האישי שאתה מקבל, אם אתה לא מפסיק לייעץ לנו להתמסטל יחדיו? אולי הגיע הזמן שתקבל קצת ייעוץ ממחלק סמים במקום ממשה:sarcastic:

התשובה הנכונה לכל השאלות בFAQ היא "תעשה סקוואט עמוק"

אל תדאג אני לא נפגע ממישהו באינטרנט שטוען שאני צריך לפנות ללבנת פורן.
אני גם לא אשאל אף אחת מהשאלות שנשאלו באשכול הזה.
רציתי להבין מה ההיגיון מאחורי זה שקוטלים צעירים חסרי הבנה שבאים לפורום לשאול שאלות. את התשובה קיבלתי, אם זה מה שאתם מאמינים בו, בכיף אני לא אהיה זה שירצה לשנות את זה.

משה פתר את זה יפה, הוא פתח פורום למתחילים ככה שאם משתמש מתחיל שלא יודע כלום שואל שאלות של מתחילים לא במקום שלא יתפלא שקוטלים אותו.

לפורום יש אג'נדה, הוא לא מתאים לכל אחד וטוב שכך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית