הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מה דעתכם על התוכנית?

Serious-G

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
67
28
0
A:
בנץ' פרס 4X8
בנץ' פרס שיפוע חיובי 3X10
פרפר 3X8
קרוס אובר 3X10
מקבילים צר 3X10
משיכת פולי עליון 3x12
לחיצה צרפתית 2X10
B:
מתח רחב 4X8
פולי עליון בסופינציה 3X12
חתירה בישיבה בכבל 3X10
בנט אובר 3x10
כפיפת מרפקים מוט 4X10 W
כפיפת מרפקים כסא כומר 3X8
C:
סקוואט 4X8
דדליפט 3X6
לג פרס/לאנגס 3X10
כפיפת ברכיים(להאמסטרינג) 3X10
הרמת עקבים 2X20-25
מיליטרי פרס 4X8
הרחקה לצדדים 3X10
חתירה אנכית 2X10
שראגס 2X12

• פותח/ת השרשור
תעשה AB או FBW. אין טעם לעשות ABC והיו פה הרבה מאוד שרשורים על זה.
ממליץ לקחת את אחת מהתוכניות שבפורטאל
https://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
למה אין טעם אני 7-8 חודשים במכון
עשיתי אותה שלוש חודשים בערך ועליתי בסקוואט ב25 קילו(סקוואט 105).
שאלה אחרת:
איזה תוכנית לעשות אחרי שאני ימצא את הABC ?

למה אין טעם אני 7-8 חודשים במכון
עשיתי אותה שלוש חודשים בערך ועליתי בסקוואט ב25 קילו(סקוואט 105).
שאלה אחרת:
איזה תוכנית לעשות אחרי שאני ימצא את הABC ?
אני ארשום לך בקיצור למה לא עושים ABC וזה לא קשור לכמה חודשים אתה מתאמן במכון.
יש 2 אופציות לבצע ABC
1) 3 פעמים בשבוע
2) 5-6 פעמים בשבוע

לפי האופציה הראשונה השריר לא מקבל מספיק גירוי ולכן לא יגדל מספיק לאומת תוכניות אחרות
לפי האופציה השניה לגוף לא תהיה מספיק מנוחה למען היפרטרופיה כי יהיה לשריר רוב הזמן פחות מ24 שעות התאוששות ובגלל ששריר גדל במנוחה זה לרוב יפגע בגדילה של השריר, כמו שאומרים, סיבי שריר מתפרקים באימון ונבנים במנוחה אז אם לא תהיה מנוחה מתי הם ייבנו?
כמובן שאתה תתקדם גם עם ABC ב5-6 אבל לכלל האוכלוסיה התוצאות יהיו יותר איטיות למעט אוכלוסיית העילויים הגנטיים והמוזרקים.

אם העלית 25 קילו בסקוואט ב-3 חודשים זה יפה. אני העליתי 45 קילו לסקוואט ולא במשקלים מגוחכים כל כך ב-3 חודשים בתוכנית הלינארית של ביל סטאר. אולי יכולת להוסיף יותר משקל לסקוואט אם היית עושה תוכנית אחרת שהיא לא ABC. במיוחד שמתאמן ברמה שלך צריך לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע.

בקיצור, לך על AB/FBW מהפורטאל. AB עדיפה ל4 פעמים בשבוע וFBW ל-3. תבחר בהתאם לנוחות שלך ולמה שאתה מעדיף. אל תשאל מה לעשות אחרי שתמצא תוכנית אלה תחזור אלינו כשתרגיש ככה ואנחנו נעזור לך בהתאם למצב שלך באותו הזמן מבחינת הנתונים שלך.

• פותח/ת השרשור
אני ארשום לך בקיצור למה לא עושים ABC וזה לא קשור לכמה חודשים אתה מתאמן במכון.
יש 2 אופציות לבצע ABC
1) 3 פעמים בשבוע
2) 5-6 פעמים בשבוע

לפי האופציה הראשונה השריר לא מקבל מספיק גירוי ולכן לא יגדל מספיק לאומת תוכניות אחרות
לפי האופציה השניה לגוף לא תהיה מספיק מנוחה למען היפרטרופיה כי יהיה לשריר רוב הזמן פחות מ24 שעות התאוששות ובגלל ששריר גדל במנוחה זה לרוב יפגע בגדילה של השריר, כמו שאומרים, סיבי שריר מתפרקים באימון ונבנים במנוחה אז אם לא תהיה מנוחה מתי הם ייבנו?
כמובן שאתה תתקדם גם עם ABC ב5-6 אבל לכלל האוכלוסיה התוצאות יהיו יותר איטיות למעט אוכלוסיית העילויים הגנטיים והמוזרקים.

אם העלית 25 קילו בסקוואט ב-3 חודשים זה יפה. אני העליתי 45 קילו לסקוואט ולא במשקלים מגוחכים כל כך ב-3 חודשים בתוכנית הלינארית של ביל סטאר. אולי יכולת להוסיף יותר משקל לסקוואט אם היית עושה תוכנית אחרת שהיא לא ABC. במיוחד שמתאמן ברמה שלך צריך לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע.

בקיצור, לך על AB/FBW מהפורטאל. AB עדיפה ל4 פעמים בשבוע וFBW ל-3. תבחר בהתאם לנוחות שלך ולמה שאתה מעדיף. אל תשאל מה לעשות אחרי שתמצא תוכנית אלה תחזור אלינו כשתרגיש ככה ואנחנו נעזור לך בהתאם למצב שלך באותו הזמן מבחינת הנתונים שלך.
טוב תודה
ואם אני עושה את התוכנית 3 ימי עבודה ואז יומיים מנוחה זה בסדר?

טוב תודה
ואם אני עושה את התוכנית 3 ימי עבודה ואז יומיים מנוחה זה בסדר?
לא. 3 ימי עבודה רצוף לא עושים והסברתי למעלה למה. אני ממליץ לכולם לנוח לפחות 30-36 שעות בין אימון לאימון ולהתאמן 3 ימים רצוף יכול לדפוק את ההתקדמות שלך מאוד במיוחד כשתגיע למשקלי עבודה גבוהים ויהיה לך קשה מאוד להתאושש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית