עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין דבר כזה חברה מומלצת.זה אפשרות טובה,אבל התכוונתי על איזה חברה מומלצת טובה כדאי?
@hanan
יש חברה טובה שהמליץ לי חבר hoka,מכיר?אין דבר כזה חברה מומלצת.
ל hoka יש קונספט שונה, הנעליים נראות מאוד מגושמות. לצרכים סטנדרטיים הייתי בוחר נעל שנראית רגילה.יש חברה טובה שהמליץ לי חבר hoka,מכיר?
ת'אמת לפני כשנה שקניתי,פשוט מדדתי ואהבתי את הנעל,ולא כתוצאה מקריסה.יש לך קריסה/פלטפוס שאתה עם קאיינו?
מן הסתם עדיף לשאול בפורומים של רצים, למשל זה: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=6 (אבל כדאי שתבצע חיפוש לפני שאתה שואל, זאת שאלה שהם בטח מקבלים פעמיים בשבוע).מחפש נעל טובה לריצה
אני עובד במגה ספורט אז בכל מה שקשור לנעליים אני מבין פרפקטת'אמת לפני כשנה שקניתי,פשוט מדדתי ואהבתי את הנעל,ולא כתוצאה מקריסה.
באיזה רשתות אתה רוכש את האדידס?
תודה על המידע,יש דגמים לאדידס אולטרה בוסט או שזה סטנדרטי?אני עובד במגה ספורט אז בכל מה שקשור לנעליים אני מבין פרפקט
יש לך גם בחנויות של אדידס אבל הם לא מתגמשים אפילו בשקל במחיר
לך למגה ספורט, תהיה נחמד קצת למוכר ותגיד לו שכבד עליך המחיר ויתנו לך הנחה של 10% שזה לא מעט
יש לך עוד אופציה וזה לעשות את הכרטיס אשראי שלהם (לאומי קארד אינג'וי) ולקבל במקום הנחה של 50 שקל ועוד 10% שזה סופר משמעותי
בורקס מעולות אבל אני מבין בהם קצת פחות כי אין לרשת אותםתו
תודה על המידע,יש דגמים לאדידס אולטרה בוסט או שזה סטנדרטי?
ואיך הברוקס לריצה?
אתה זוכר איזה דגמים התאימו לך?ברוקס מומלצות הבעיה איתן שצריך לקחת משכנתא בשביל לקנות אותן.
הלכתי לחנות המפעל בחולון בשביל להתאים נעליים ו-2 הדגמים היחידים שלהם שהתאימו לי עלו 750 ו-900 שקל. אמרתי תודה אבל לא תודה.
ולא היו דגמים של גלצרין מדגמים ישנים יותר בזול?רק את גליצרין אני זוכר....
הכף רגל שלי היא נייטרלית
ולא היו דגמים של גלצרין מדגמים ישנים יותר בזול?
כידוע אסור לדבר על הפתרון, או אולי מותר לדבר עליו בהקשר של נעלי ריצה? אפשר לחפש, ולמצוא, דילים טובים לדגמים מהשנה שעברה או מלפני שנתיים.אמרתי תודה אבל לא תודה