סרטון דדליפט של חבר לביקורת

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
נראה לי שהכתפיים צריכות להיות קצת יותר קדימה, אבל אני לא ממש יודע איך לעשות את זה, כי אם הוא ירים ישבן אז הוא יהיה גבוה מדי אני חושב. ואם יש עוד דברים, אשמח לחוות דעת של יותר מבינים ממני

דדליפט מצוין לדעתי. אני חושב שמלבד הורדה איטית מדי אין מה לשפר, אבל גם כדאי לראות סרטון במשקל כבד יותר כי לא נראה שהנ"ל אתגר אותו מספיק כדי לעוות את הטכניקה.

הערות:
1. דבר ראשון להחליף את הhex plates אם יש פלטות אחרות, אתה רק נוגע בפלטה כזו ויורד 20 ק"ג בטוטאל.
2. השכמות לא מעל המוט אלא מאחוריו והוא לא מוציא את ה-slack מהמוט לפני המשיכה - יכול להיות שזה יהיה יותר טוב ברגע שהוא יחליף את הפלטות.
3. לזרוק את הכפפות.
4. נראה כאילו המוט לא מוצמד לגוף לכל אורך התנועה - צריך להשתמש באופן מודע בלטיסימוס.
5. הוא צריך להוריד את המוט כמו דדליפט רומני ולכופף את הברכיים רק כשהמוט בסביבות הברכיים - כרגע הוא סתם מוריד את המוט והוא נתקע בברכיים בירידה.
6. המשקל קל מדי בשבילו.
7. אמרתי כבר להחליף פלטות? זה הדבר הכי חשוב.

• פותח/ת השרשור
1. דבר ראשון להחליף את הhex plates אם יש פלטות אחרות, אתה רק נוגע בפלטה כזו ויורד 20 ק"ג בטוטאל.
זה הדבר הראשון שאמרתי לו עוד בסרטון הקודם (זה השני אחרי שיפור), והוא גם מרגיש את העניין הזה אבל זה הפלטות היחידות אצלו במכון
2. השכמות לא מעל המוט אלא מאחוריו והוא לא מוציא את ה-slack מהמוט לפני המשיכה - יכול להיות שזה יהיה יותר טוב ברגע שהוא יחליף את הפלטות.
יש לו שיפור בזה מהסרטון הקודם שראיתי, השכמות היו עוד אחורה. אבל בשביל לשפר את זה צריך להרים תחת עוד למעלה נכון? אבל אז התחת יהיה גבוה מדי לא? ומה זה אומר להוציא את ה SLACK?
3. לזרוק את הכפפות.
בונא איך לא שמתי לב לזה 😲
4. נראה כאילו המוט לא מוצמד לגוף לכל אורך התנועה - צריך להשתמש באופן מודע בלטיסימוס.
נכון, אגיד לו
5. הוא צריך להוריד את המוט כמו דדליפט רומני ולכופף את הברכיים רק כשהמוט בסביבות הברכיים - כרגע הוא סתם מוריד את המוט והוא נתקע בברכיים בירידה.
נראה לי אמרתי את זה בפעם הקודמת, אגיד לו שוב לשים לב לזה.
6. המשקל קל מדי בשבילו.
נכון, הוא רוצה להתאפס על הטכניקה קודם, למרות שכידוע במשקל מאתגר עלולות לצוץ בעיות שאין במשקל קל
תאמין לי, לא מבין למה מייצרים פלטות כאלה. כמו שאמרת על הכלוב אצלנו "זה מיוצר על ידי אנשים שלא מתאמנים לאנשים שלא מתאמנים"

הערות:
תוכל להסביר את עניין הפלטות? למה הן גרועות?

• פותח/ת השרשור
תוכל להסביר את עניין הפלטות? למה הן גרועות?
תראה כשהוא מוריד אותן הן זזות ואי אפשר לגלגל אותן טיפה למיקום טוב, הוא צריך להזיז את הרגליים כל חזרה

שיעשה מה שאני עושה, שם שני מזרנים כאלה דקים מתחת, ככה זה יותר מתגלגל, וכשיש 2-3 פלטות בכל צד אז אני מסדר את זה שהן לא יהיו מתואמות.

מדובר במרווח הקטן שקיים בין המוט לבין הפלטות. הכוונה של incin היא להתחיל את המשיכה (חלק מאוד מאוד קצר שלה) לאט יותר, עד שהחלק העליון של המוט נוגע בכל הפלטות. כשמתחילים למשוך מהר מאוד, סוג של "עקירה" של המוט מהרצפה, המוט נע מהר מאוד במרווח הקטן הזה שקיים שם כי משקל הפלטות בעצם לא נשען עליו, ואז כשהמרווח הזה נעלם, אתה מקבל "בבום" את משקל הפלטות וזה יכול לשבש קצת את המשיכה.

יאפ, בדיוק מה שדניאל אמר - יש לזה גם את ה-added benefit שהידיים יהיו ישרות, השכמות יהיו ממוקמות מעל המוט והאגן לא יעלה בניוטרל - תחשוב שאם היו על המוט 60 ק"ג הוא היה מתחיל להתרומם אבל בגלל שיש עליו 300 (מקווה באחת התחרויות הבאות שלך) זה מכניס אותך לסטאפ הנכון 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית