ייעוץ התלבטות בין חטיפי חלבון

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
מצד אחד יש את QUESTBAR שהם מומלצים והבנתי שטעימים
553784d5a70e4.jpg

מצד שני יש את Pure Protien שראיתי בסופר פארם ואז בדקתי במקום אחר את המחיר, וזה יוצא אותו מחיר כמו הQUESTBAR שלמעלה, האם הם עדיפים? הרבה יותר גרם חלבון לחטיף.
553784d5ae852.jpg

נערך לאחרונה:
אני יכול להעיד שאלה בסופר פארם טעימים מאוד. אבל ממש.
מצד שני תקרא מה כל החטיפים האלה זה כמו לאכול פסק זמן עם סקופ חלבון. אז מה עשינו בזה אנחנו לא רוצים את הפסק זמן....
אבל זה טעים. החטיפים הכי טעימים שיש אלו שבסופרפארם (הגדולים).
לסיכום: יקר ומשמין. כל החטיפים האלה יקרים ומשמינים.

עדיף שתשתה סקופ של חלבון קזאין בין הארוחות. אם רוצה ממש לא להרגיש את הרעב- תוסיף למנת קזאין קפית של חמאת בוטנים 100%.
אחרי חטיף חלבון אני רעב כבר בעוד רבע שעה...
חושב שזה סתם ביזבוז כסף.

• פותח/ת השרשור
עדיף שתשתה סקופ של חלבון קזאין בין הארוחות. אם רוצה ממש לא להרגיש את הרעב- תוסיף למנת קזאין קפית של חמאת בוטנים 100%.
אחרי חטיף חלבון אני רעב כבר בעוד רבע שעה...
חושב שזה סתם ביזבוז כסף.
האמת היא שלא קניתי מעולם חטיפי חלבון, אבל פעם ב.. בא להתפנק וזה קצת יותר נוח מלשתות סקופ.
מצידי לקנות אבקת חלבון בלי טעם בכלל, עד עכשיו קניתי בכל מיני טעמים וכולן היו מגעילות [אפילו מחברות מוכרות].
ד"א מה ההבדל בין WHEY לקזאין? זמן ספיגת החלבון לא?
אני יכול להעיד שאלה בסופר פארם טעימים מאוד. אבל ממש.
מצד שני תקרא מה כל החטיפים האלה זה כמו לאכול פסק זמן עם סקופ חלבון. אז מה עשינו בזה אנחנו לא רוצים את הפסק זמן....
אבל זה טעים. החטיפים הכי טעימים שיש אלו שבסופרפארם (הגדולים).
לסיכום: יקר ומשמין. כל החטיפים האלה יקרים ומשמינים.
אתה מדבר על אלו נכון?

לא מכיר את אלה של הסופר פראם אבל הQUESTBAR טעימים רצח וזה שבטעם תות אני חושב או משהו כזה זה זה החטיפים הכי טעים שאכלתי הוא יותר טעים משוקולד רגיל

הערכים של קווסט הרבה יותר טובים ואפילו לא עונים להגדרה של צ'יט. אם לא המחיר הייתי משלב אחד כל יום גם בחיטוב.
יש בהם כולה 4 גרם פחמימה לעומת 20 בחטיף השני. מה השאלה בכלל?

האמת היא שלא קניתי מעולם חטיפי חלבון, אבל פעם ב.. בא להתפנק וזה קצת יותר נוח מלשתות סקופ.
מצידי לקנות אבקת חלבון בלי טעם בכלל, עד עכשיו קניתי בכל מיני טעמים וכולן היו מגעילות [אפילו מחברות מוכרות].
ד"א מה ההבדל בין WHEY לקזאין? זמן ספיגת החלבון לא?

אתה מדבר על אלו נכון?
לא. אני לא מתכוון לאלו. יש שם חטיפים גדולים משהו עם מספר 100. לא זוכר את השם. 19 שקל לחטיף.(הכי זול באינטרנא 17 שקל אז מחיר לא נורא).

אני רואה שם 21 (הסיבים נספרים בנפרד, אם לא טעיתי בחשבון הזריז שעשיתי).
יש כאן משהו בעייתי בספירת הקלוריות, אבל הם טוענים שבחטיף יש רק 4 גרם פחמימות 'זמינות'.
190 קלוריות בחטיף שלם. 70 קלוריות משומן, 84 קלוריות מחלבון (21 גרם חלבון).
36 = 154 - 190.
36 קלוריות נשארו לנו לפחמימות. ואם הסיבים נספרים בנפרד (על אף שהסיבים נכתבים בטבלת הערכים מתחת לכמות סך הפחמימות כתת-סעיף), אמורות להיות לנו עוד 48 קלוריות מהפחמימות.
לדעתי, הם סופרים את הסיבים כחלק מהפחמימות, ולכן יש כ-3 (לא 4 כמו שטענתי קודם, לא שמתי לב שיש גרם אריתריטול בפחמימות) גרם פחמימה בחטיף (מה גם שהם טוענים כל הזמן שיש רק 2-4 גרם פחמימות פעילות או זמינות בחטיף, לדוגמה).
איך זה מתאפשר לנו מבחינה חישובית? 4 גרם פחמימה = 12 קלוריות. משמע נשארו לנו רק עוד 36 קלוריות להשלים.
הם כנראה מחשבים את הסיבים התזונתיים כ-2 קלוריות לגרם. 17 ג' סיבים כפול 2.11 = כ-36 קלוריות.
זו הנחה שלי, אבל היא נראית לי הכי הגיונית בהתבסס על הצהרות היצרן.

זו הנחה שלי
המממ.
החשבון הזריז שעשיתי קודם אכן היה מוטעה, אבל עדיין יש כאן משהו לא ברור
לפני חשבון הקלוריות תסתכל על המשקל הכולל (60 גרם):
חלבון: 21 גרם
שומן: 8 גרם
יחד: 29 גרם.
אם הסיבים הם באמת חלק מהפחמימות, חסרים 10 גרם להשלים ל-60 (29 +21 =50). אם לא, יש עודף של 7 גרם (29+21+17=67).

עריכה: בינתיים הסתכלתי בפרסום שלהם והם באמת מדברים על 4 גרם פחמימות "פעילות" (active carbs) כך שאתה צודק.

המממ.
החשבון הזריז שעשיתי קודם אכן היה מוטעה, אבל עדיין יש כאן משהו לא ברור
לפני חשבון הקלוריות תסתכל על המשקל הכולל (60 גרם):
חלבון: 21 גרם
שומן: 8 גרם
יחד: 29 גרם.
אם הסיבים הם באמת חלק מהפחמימות, חסרים 10 גרם להשלים ל-60 (29 +21 =50). אם לא, יש עודף של 7 גרם (29+21+17=67).

עריכה: בינתיים הסתכלתי בפרסום שלהם והם באמת מדברים על 4 גרם פחמימות "פעילות" (active carbs) כך שאתה צודק.
אם מתחשבים בעובדה שמים הם אחד מהרכיבים במוצר:
quest.jpg

ועוד יש לך מים בחלק מהרכיבים האחרים (שקדים, למשל, אולי גם בתערובת הסיבים שלהם), ייתכן שהמשקל הנותר הוא נוזלים.

לפי דעתי אתם מתעסקים בדברים זניחים. החטיף הזה הוא בסהכ ממתק עם סקופ חלבון. ותו לא.
תוריד ממנו את החלבון וכל שנותר הוא ממתק משמין. לא סתאם קוראים לזה חטיף.

לא יודע מה עדיף, אני רק יכול להגיד שאם אתה הולך על קווסט, קח את האוריאו, ומה שבטוח- בשום פנים ואופן אל תיקח banana muffin.

אני ממליץ על quest.
אם ברמה הכלכלית אתה עומד בזה רק קווסט.
הדולר עלה משמעותית אם פעם היה עולה 8.5 עכשיו זה כבר יקר יותר.

לדעתי בזבוז כסף סתם משמין ולא מועיל
מלבד החטיפים של יוניברסל הם הכי יעילים ובעלי הערכים הטובים ביותר

לא. אני לא מתכוון לאלו. יש שם חטיפים גדולים משהו עם מספר 100. לא זוכר את השם. 19 שקל לחטיף.(הכי זול באינטרנא 17 שקל אז מחיר לא נורא).
אתה מדבר ככל הנראה על ה MET-Rx Big 100 Colossal. שהם החטיפים הכי טעימים שנתקלתי בהם אבל הערכים בהתאם. ואם להיות יותר ספציפי בטח טעמת את זה

image_26916_original_X_450_white.jpg

שלא מצאתי אפילו חטיף אחד (גם מקטגוריית החלבונים וגם לא מהקטגוריה) שמצליח לאתגר אותו ולו במעט.

דרך אגב אמרת 17 לאחד הכי זול ולכן 19 לא נורא. אני קונה אותם ב10 לאחד.

רוב החטיפים הם ג׳אנק, מכילים המון שומן או סוכר.
קוואסט אופציה לא רעה בסהכ. יש עוד חטיף של חברת נוגו סמארט קארב 20 גרם חלבון ודל פחמימה ללא תוספת סוכר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית