הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון לא מצליח להתקדם בבנצ'

Nadav Mary

משתמש פעיל
504
468
נק' מוניטין:
1,647
504
468
אהלן,
אני מתאמן כבר כמה חודשים, מבצע תוכנית SS, אני תקוע כבר תקופה דיי ארוכה בבנצ', אני לא מצליח לעבור את ה-55 קילו, הטוב ביותר יצא 3 סטים הראשון 5 חזרות השני והשלישי 4 חזרות שהחזרות האחרונות עלו ממש קשה..
למטה מצורף סרטון עם 45 קילו לבדיקת טכניקה..
משקל גוף 75~

אשמח לשמוע הערות ודגשים לגבי הטכניקה
תודה מראש 😃

תנסה להגדיל יותר את הקשת ולקרב יותר את הרגליים לגוף, תשתמש ביותר לג דרייב ותכווץ את השכמות יותר.
חוץ מזה לא יודע, אולי המתכונת של SS לא מתאימה לך. (ללחיצות)

אהלן,
אני מתאמן כבר כמה חודשים, מבצע תוכנית SS, אני תקוע כבר תקופה דיי ארוכה בבנצ', אני לא מצליח לעבור את ה-55 קילו, הטוב ביותר יצא 3 סטים הראשון 5 חזרות השני והשלישי 4 חזרות שהחזרות האחרונות עלו ממש קשה..
משקל גוף 75~

תודה מראש 😃

תקח את המרפקים שלך לאחור. ככל שאת לוקח מרפק קדימה אתה מפעיל יד אחורית יותר. מוריד בסדר, אבל תעלה יותר מהר.
אם הבנצ תקוע- זה אומר שיש בעיה באיזהשו שריר אחר בגוף שאינו מספיק חזק. דבר ראשון זה יד אחורית, כתפיים. צריך לחזק את השרירים החלשים ביותר קודם כל.

הספסל גבוה מדי בשבילך ואתה לא מצליח בגלל זה לנצל כמו שצריך את הLEG DRIVE ולא עומד מספיק יציב. שים פלטות של 20 קילו מתחת לרגליים ותנסה להכנס לגשר טוב יותר ולדעתי הלחיצה שלך תתקדם

תקח את המרפקים שלך לאחור. ככל שאת לוקח מרפק קדימה אתה מפעיל יד אחורית יותר. מוריד בסדר, אבל תעלה יותר מהר.
לצערי אני נאלץ לא להסכים איתך פה.
לחיצה עם מרפקים ששואפים להקביל אחד לשני או מה ששאר אנשי העולם קוראים לו "לחיצת ליפטרים" היא לחיצה בריאה יותר לכתפיים שלך וממש טובה למניעת פציעות כתף עתידיות שעלולות לקרוא במצב שאתה מתאר שבו אתה לוקח את המרפקים לאחור. הזזת מרפקים לאחור לא מוסיפה לעבודה של היד האחורית אלה משנה את הזווית הכללית של התנועה בלחיצה. לחיצת החזה בכל מקרה מתחלקת לשני חלקים. החלק מנגיעה בחזה עד ל3/4 תנועה שבו החזה מופעל לרוב ושלב הנעילה שבו יש עבודה גדולה יותר של היד האחורית.

או ששפשר לשים מתחת לרגליים מדרגה של ארובי.
לצערי אני נאלץ לא להסכים איתך פה.
לחיצה עם מרפקים ששואפים להקביל אחד לשני או מה ששאר אנשי העולם קוראים לו "לחיצת ליפטרים" היא לחיצה בריאה יותר לכתפיים שלך וממש טובה למניעת פציעות כתף עתידיות שעלולות לקרוא במצב שאתה מתאר שבו אתה לוקח את המרפקים לאחור. הזזת מרפקים לאחור לא מוסיפה לעבודה של היד האחורית אלה משנה את הזווית הכללית של התנועה בלחיצה. לחיצת החזה בכל מקרה מתחלקת לשני חלקים. החלק מנגיעה בחזה עד ל3/4 תנועה שבו החזה מופעל לרוב ושלב הנעילה שבו יש עבודה גדולה יותר של היד האחורית.
אז כנראה שאני טעיתי. מחר אהיה במכון אני אבדוק איך אני באמת עושה את הטכניקה.

הספסל גבוה מדי בשבילך ואתה לא מצליח בגלל זה לנצל כמו שצריך את הLEG DRIVE ולא עומד מספיק יציב. שים פלטות של 20 קילו מתחת לרגליים ותנסה להכנס לגשר טוב יותר ולדעתי הלחיצה שלך תתקדם
גבוה מידי? זו ספה תחרותית אם כבר מיקום רגליים לא נכון

אהלן,
משקל גוף 75~

תודה מראש 😃

נסה להגיע למצב בו אתה מרגיש ממש כאילו אתה לוחץ את השכמות לספסל ולא את המוט כלפי מעלה. אתה ממקם עצמך די טוב על הספסל, מעט יותר קשת ושכמות לוחצות ותוכל להכניס את הלג-דרייב לפעולה, מה שפשוט לא קורה.
ראה שהאחיזה רחבה מדי ולכן המרפקים ממש בחוץ, אתה כמעט ולא מנצל את הטרייספס. כך המוט ירד גם מעט יותר קדימה ויאפשר לך לנצל את ההקשתה.
מבחינת משקלים, כל מה שרשמתי לא מאוד רלוונטי. ניתן להגיע ללחיצה חזקה בהרבה על משקל הגוף שלך גם ללא הקשתה, לג-דרייב ואחיזה מתאימה. כאן תצטרך בעיקר להעלות את מסת השריר בפלג הגוף העליון.

• פותח/ת השרשור
נסה להגיע למצב בו אתה מרגיש ממש כאילו אתה לוחץ את השכמות לספסל ולא את המוט כלפי מעלה. אתה ממקם עצמך די טוב על הספסל, מעט יותר קשת ושכמות לוחצות ותוכל להכניס את הלג-דרייב לפעולה, מה שפשוט לא קורה.
ראה שהאחיזה רחבה מדי ולכן המרפקים ממש בחוץ, אתה כמעט ולא מנצל את הטרייספס. כך המוט ירד גם מעט יותר קדימה ויאפשר לך לנצל את ההקשתה.
מבחינת משקלים, כל מה שרשמתי לא מאוד רלוונטי. ניתן להגיע ללחיצה חזקה בהרבה על משקל הגוף שלך גם ללא הקשתה, לג-דרייב ואחיזה מתאימה. כאן תצטרך בעיקר להעלות את מסת השריר בפלג הגוף העליון.
תודה רבה.. אנסה ליישם את כל מה שכתבת..
לגבי האחיזה - בכמה להצר אותה בערך ?

אין יותר מידי פרטים עלייך אחי...
אחיזה רחבה
אל תעשה בנצ בלי שמירה ממישהו שבאמת שומר כמו שצריך
תן יותר פרטים, ועדיפות לסט שכבד לך ולא שקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית