הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לעלות במשקל.

DanielNoni

משתמש מתחיל
48
11
נק' מוניטין:
14
48
11
אני נורא רזה, 1.62 שוקלת 40..
אני רוצה מאוד לעלות במסת שריר, בצורה נכונה ובלי שומן מיותר.
אני כרגע מתאמנת בתוכנית ABC 3-5 פעמים בשבוע ואוכלת 1700 קלוריות, (בערך 180 פחמימה, 45 שומן, 140 חלבון) ברור לי שזה לא מספיק קלוריות בשביל עלייה משמעותית אבל כל שבוע אני מעלה עוד קצת את הקלוריות בהדרגה. במקביל אני כן עולה במשקלי עבודה אבל לא במשקל. מה אתם מייעצים לי לעשות?

תבדקי כמה קלוריות ביום את צריכה לצרוך, לפי זה תקחי איזה 300 קלוריות יותר.. הדרך הכי פשוטה שיש 😃

אם יש תכנית שתוכל לעזור לך לעלות במשקל(חוץ מזה שמן הסתם את צריכה לאכול בהתאם...) זה SS

@ספיר יכולה להגיד לך מניסיון כמה התכנית עזרה לה.

אני נורא רזה, 1.62 שוקלת 40..
אני רוצה מאוד לעלות במסת שריר, בצורה נכונה ובלי שומן מיותר.
אני כרגע מתאמנת בתוכנית ABC 3-5 פעמים בשבוע ואוכלת 1700 קלוריות, (בערך 180 פחמימה, 45 שומן, 140 חלבון) ברור לי שזה לא מספיק קלוריות בשביל עלייה משמעותית אבל כל שבוע אני מעלה עוד קצת את הקלוריות בהדרגה. במקביל אני כן עולה במשקלי עבודה אבל לא במשקל. מה אתם מייעצים לי לעשות?
על פניו את עובדת נכון. אני ממליץ לרשום את כמויות האוכל לאנשים רזים יש נטייה להעריך בעודף את כמות הקלוריות שהם אוכלים

• פותח/ת השרשור
על פניו את עובדת נכון. אני ממליץ לרשום את כמויות האוכל לאנשים רזים יש נטייה להעריך בעודף את כמות הקלוריות שהם אוכלים
אני אוכלת 1700-1650, אני יודעת לחשב את הקלוריות שלי ואני גם נעזרת במשקל גרמים. אני לא עולה ואפילו יורדת..

אני אוכלת 1700-1650, אני יודעת לחשב את הקלוריות שלי ואני גם נעזרת במשקל גרמים. אני לא עולה ואפילו יורדת..
אם ככה התשובה מאוד פשוטה, לאכול יותר.
אפשר להוסיף קלוריות בקלות יחסית בעזרת גבינה צהובה, שקדים/אגוזים, חלב ואפילו קצת ממתקים

בדיוק מה שהוא אמר, לאכול יותר..שומן הכי קל להוסיף לתפריט, אז פשוט תוסיפי..
ובאמת הייתי ממליצה לך לעבור לתוכנית שמתאימה למסה כמו ss..את יכולה לקרוא באתר את המאמר עליה.
מה שחשוב זה שבאמת תאכלי יותר.

נוסחאות חישוב צריכה קלורית הם רק הערכה.
את עושה בדיוק מה שצריך. תמשיכי להוסיף קלוריות בצורה הדרגתית עד שתגיעי לעלייה מתונה.
בדרך תגלי גם בדיוק מהו הנייטרלי שלך כך שיהיה לך קל יותר לתכנן בחיטוב.

אל תוותרי 😃 עליה במשקל ובמסה זה קשה. גם בעלייה לפעמים נתקעים במשקל.
אני כבר כמה חודשים בעליה..התחלתי 45-46 קילו ועכשיו אני תקועה על 54...פשוט לאכול 😃

Back
למעלה תחתית