הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קיץ מגיע, מישהו מגלח בבית שחי?

אני מקצץ על 1, שלא יהיה זיפים כי זה מגרד, קצת יותר ארוך מזיפים.

מה שלא מובן לי זה איך אתה עדיין מזיע משם למרות האנדריהול פורטה? בטח אתה מורח אותו עם השערות.
תגלח , חכה כמה ימים שיגדל קצת ואז תמרח

שמעו שאתם פשוט ילדים קטנים..
טיפוח אישי זה לא עניין רק של נשים
אם אני לא טועה נשים נוהגות לגלח את הבית שחי לעתים יותר תכופות מגברים.
מכאן המסקנה שלאשה ממוצעת יש יותר נסיון והבנה באיך להסיר שם את השיער.

דוארדורנט בשם Certain Dri, שם פעמיים בשבוע והבית שחי יבש כל הקיץ...

אישית מוריד עם מכונת תספורת שלא יהיה ג'ונגל

מגלח מדי פעם, בשוטף מקצץ עם מכונה.
בהחלט עוזר לענייני הזעה וריח, ולדעתי גם נראה יותר טוב

מוכרים אותו בארץ? (איפה?)
אם השתמשת גם באנהידרול, איך זה בהשוואה אליו?

יש בארץ? ראיתי רק מחול ועולה 100+ שח.

לנושא, אני מקצץ עם מכונה, הכי נוח [חשבתי שזה ישנה את כמות הזיעה שיוצאת לי אבל זה לא 🤬 ]

מוכרים אותו בארץ? (איפה?)
אם השתמשת גם באנהידרול, איך זה בהשוואה אליו?

יש בארץ? ראיתי רק מחול ועולה 100+ שח.

לנושא, אני מקצץ עם מכונה, הכי נוח [חשבתי שזה ישנה את כמות הזיעה שיוצאת לי אבל זה לא 🤬 ]

לא קניתי בארץ.
לא ניסיתי מוצר נוסף כי לא היה צורך(ואני סובל מהזעת יתר, כך שהמוצר עובד ועובד טוב)

אני מגלח כבר עשור. אני אפילו לא מסוגל יותר מבלי לגלח יותר כי אני ישר מתחיל להזיע בבית שחי. הבעיה עם יותר מידי שערות בבית שחי זה כשאתה שם ספיד סטיק או כל דבר אחר שדומה לכך, אתה בעצם מורח 90% ממנו על השיערות ולא על בית שחי עצמו/נקבוביות הזיעה. אנשים חושבים ששיערות בבית שחי זה "גברי", מצטער לאכזב אתכם זה בבוני לכל דבר - אח שלי ד"א הוא אחד הבבונים שמסרב לגלח, אבל כשהוא נהפך להיות שמן יותר ויותר עם השנים הוא מבין שהוא יצטרך 🤡

אני מגלח כבר עשור. אני אפילו לא מסוגל יותר מבלי לגלח יותר כי אני ישר מתחיל להזיע בבית שחי. הבעיה עם יותר מידי שערות בבית שחי זה כשאתה שם ספיד סטיק או כל דבר אחר שדומה לכך, אתה בעצם מורח 90% ממנו על השיערות ולא על בית שחי עצמו/נקבוביות הזיעה. אנשים חושבים ששיערות בבית שחי זה "גברי", מצטער לאכזב אתכם זה בבוני לכל דבר - אח שלי ד"א הוא אחד הבבונים שמסרב לגלח, אבל כשהוא נהפך להיות שמן יותר ויותר עם השנים הוא מבין שהוא יצטרך 🤡

זה לא בבוני, פשוט גברים נהיים יותר מטרוסקסואלים בשנים האחרונות.
מגלחים כל מקום בגוף ומגדלים זקן דע"ש/הרצל כי הם צריכים שמשהו כבר יזכיר להם שהם "גברים".

מגלחים כל מקום בגוף ומגדלים זקן דע"ש/הרצל כי הם צריכים שמשהו כבר יזכיר להם שהם "גברים".
זקן זה משהו אחר, זה יותר עניין ויזואלי חיצוני כי הפרצוף שלך נראה 24/7 בציבור. בית השחי לא, לכן לא מבין מה הבעיה לגלח כדי להזיע פחות ובאופן כללי זה הרבה יותר נוח וגם לא מלכלך את החולצות כשאתה מורח ספיד סטיק

זקן זה משהו אחר, זה יותר עניין ויזואלי חיצוני כי הפרצוף שלך נראה 24/7 בציבור. בית השחי לא, לכן לא מבין מה הבעיה לגלח כדי להזיע פחות ובאופן כללי זה הרבה יותר נוח וגם לא מלכלך את החולצות כשאתה מורח ספיד סטיק

ברור שאם זה מפריע מטעמי נוחות אז אין בעיה, פשוט מי שזה לא מפריע לו לא נראה לי שזה בבוני מצדו לא לגלח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית