הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה של דדליפט וסקוואט

• פותח/ת השרשור TEOM
  • פורסם בתאריך

TEOM

משתמש מתחיל
67
10
נק' מוניטין:
38
67
10
יש כמה דברים שכבר שמתי לב אליהם, אבל אני רוצה לראות מה אתם תגידו בלי שאני אכוון למקום מסוים.
סקוואט אני עושה HB, אבל על הדרך צילמתי גם LB, לראות מה שלום הטכניקה גם שם.

בדדליפט זה נראה שאתה מכופף ידיים בסוף התנועה, אם כן- תמנע מזה.
בסקוואט HB תיישר את מפרקי כף היד, חוץ מזה הוא נראה לי בסדר. נחכה לאנשים שמבינים יותר

האגן שלך בדדליפט נמוך מדי, אתה לא עושה סקוואט. שם לב איך הגוף מתקן את עצמו בהרמה. פשוט תשאיר את האגן למעלה ותשמור על גב זקוף (תרים את החזה ושמור עליו למעלה).

בסקוואט HB זה נראה טוב מבחינת הרגליים, אך תשם לב לשמור על מנח הגב כמו שצריך. אתה מוריד את הראש ומאבד מזקיפות הגב. גם הגב התחתון מתעגל לך, תנסה לשמור עליו.

לגבי LB - אתה עושה לחיצות רגליים. תוציא את האגן אחורה ותשתמש בהיפ-דרייב, זה גם ייתן לך לשמור על מנח הגב.

• פותח/ת השרשור
בדדליפט זה נראה שאתה מכופף ידיים בסוף התנועה, אם כן- תמנע מזה.
בסקוואט HB תיישר את מפרקי כף היד, חוץ מזה הוא נראה לי בסדר. נחכה לאנשים שמבינים יותר
לא שמתי לב באמת לעניין של המכופף ידיים... נראה לי שזה נראה ככה רק בסרטון, אבל אני אבדוק את זה.
תודה.

האגן שלך בדדליפט נמוך מדי, אתה לא עושה סקוואט. שם לב איך הגוף מתקן את עצמו בהרמה. פשוט תשאיר את האגן למעלה ותשמור על גב זקוף (תרים את החזה ושמור עליו למעלה).

בסקוואט HB זה נראה טוב מבחינת הרגליים, אך תשם לב לשמור על מנח הגב כמו שצריך. אתה מוריד את הראש ומאבד מזקיפות הגב. גם הגב התחתון מתעגל לך, תנסה לשמור עליו.

לגבי LB - אתה עושה לחיצות רגליים. תוציא את האגן אחורה ותשתמש בהיפ-דרייב, זה גם ייתן לך לשמור על מנח הגב.
עכשיו באמת שמתי לב למה שאמרת לגבי הדדליפט. אני מאמין שייקח לי טיפה זמן להתרגל לזה מחדש, אבל אני אנסה לשפר את זה, ואולי יעלה שוב אם יש צורך.
כן, שמתי לב לזה שהגב מתעגל, אני אנסה לשים לי בראש את ההערות ככה שאני אזכור פעם הבאה.
לגבי ה-LB, מה שהתכוונת זה שהתחת לא מספיק אחורה ובגלל זה בעצם מה שיוצא זה לחיצת רגליים במקום סקוואט? בכ"מ בהתחלה עשיתי LB, ובינתיים כבר לא, אז זה לא קריטי לי לעכשיו.
תודה.

אגב, בדיוק מחקתי את הסרטונים מהיוטיוב.... איך אני עורך פה את ההודעה? לא מצאתי משום מה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית