הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שייק עם יותר מסקופ 1 אחרי אימון אפשרי?

• פותח/ת השרשור Zyzz
  • פורסם בתאריך

Zyzz

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
9
41
0
האם שאני מכין לי שייק אני צריך להישתמש רק בסקופ אחד?
כי שמעתי משהו על זה שיותר ממנה אחת החלבון לא ייספג בשריר וכל מיני כאלה..
השאלה שלי אם אחרי אימון אני יכול להכין לי שייק של 2 סקופים לדוגמא (48 חלבון) ולישתות אותו אחרי האימון..
או שעדיף לחלק את השייק לסקופ 1 בכל שייק ולא לשתות את שתיהם אחד אחרי השני?

• פותח/ת השרשור
אז אין שום בעיה לישתות שייק עם 2 סקופים ישר אחרי האימון?

ובדרך כלל אני לוקח עוד אחד לפני שאני הולך לישון שיספג בזמן השינה...

אז אין שום בעיה לישתות שייק עם 2 סקופים ישר אחרי האימון?

ובדרך כלל אני לוקח עוד אחד לפני שאני הולך לישון שיספג בזמן השינה...
אין בעייה ע שתיקח אפילו שלושה אחריי או לפניי

כי שמעתי משהו על זה שיותר ממנה אחת החלבון לא ייספג בשריר וכל מיני כאלה..
ייספג.
לא מעט פעמים יוצא לי להכין ממרח שוקולד דל פחמימה עם 2 סקופים.
ומה לגביי סטייק 200-300 גרם? החלבון לא נספג?
שטויות.

ייספג.
לא מעט פעמים יוצא לי להכין ממרח שוקולד דל פחמימה עם 2 סקופים.
ומה לגביי סטייק 200-300 גרם? החלבון לא נספג?
שטויות.
אופן העיכול של אוכל מוצק ושל אבקה שונה. ראיתי פעם ראיון עם מישהו מבין מהתחום שאמר שבגלל הסיבה הזאת בעייתי לצרוך אבקות חלבון בכמויות גדולות. ממש ניסתי למצוא את זה עכשיו אבל לא הצלחתי... מקווה שאצליח בהמשך.

בכל מקרה אני אישית חושב שאין בעיה עם 2 סקופים אבל היה יכול להיות נחמד להעלות את מה שהוא אומר לדיון פה.

נערך לאחרונה:
אופן העיכול של אוכל מוצק ושל אבקה שונה. ראיתי פעם ראיון עם מישהו מבין מהתחום שאמר שבגלל הסיבה הזאת בעייתי לצרוך אבקות חלבון בכמויות גדולות. ממש ניסתי למצוא את זה עכשיו אבל לא הצלחתי... מקווה שאצליח בהמשך.

בכל מקרה אני אישית חושב שאין בעיה עם 2 סקופים אבל היה נחמד להעלות את מה שהוא אומר לדיון פה.
אני גם ראיתי משהו בסגנון.. הכל תלוי במינונים לדעתי.. אחרי אימון אני שותה שתי סקופים קבוע..
אבל אני מאמין שאם בן אדם היה שותה 10 זה היה כבר בעייתי חוץ מהעובדה שהיה בעודף חלבון רציני בתפריט :S

אני גם ראיתי משהו בסגנון.. הכל תלוי במינונים לדעתי.. אחרי אימון אני שותה שתי סקופים קבוע..
אבל אני מאמין שאם בן אדם היה שותה 10 זה היה כבר בעייתי חוץ מהעובדה שהיה בעודף חלבון רציני בתפריט :S
למה לשתות 10 סקופים חלבון? זה פשוט כל כך לא טעים, מיותר, יקר, מבוזבז, התבססות על חלבון מאבקה פשוט עומדת לגרום למחסור של כל כך הרבה נוטריאנטים, כי כמובן זה עומד להגיע במקום בשר/מוצרי חלב/ביצים/ואטאבר.

למה לשתות 10 סקופים חלבון? זה פשוט כל כך לא טעים, מיותר, יקר, מבוזבז, התבססות על חלבון מאבקה פשוט עומדת לגרום למחסור של כל כך הרבה נוטריאנטים, כי כמובן זה עומד להגיע במקום בשר/מוצרי חלב/ביצים/ואטאבר.
רק מניח את זה פה https://recordsetter.com/world-record/eat-900-grams-protein-powder/12488

בשביל מה יש מולטי ויטמין עחי.. סתם צוחק אל תיקח קשה.
לא באמת התכוונתי לזה הייתי ציני.. ותתפלא שיש בודיבילדרים שאוכלים בסביבות הכמות הזאת.
האידיוט הזה ימות בעוד עשר שנים לדעתי .. כבר היה לו גילוי סרטני או משהו כזה ואני לא מתפלא..
הכמות כולסטרול שומן רווי/טראנס וסוכר שיש לו בגוף זה לא נורמאלי.. אבל מה אנשים לא עושים בשביל כסף 😩

בשביל מה יש מולטי ויטמין עחי.. סתם צוחק אל תיקח קשה.
לא באמת התכוונתי לזה הייתי ציני.. ותתפלא שיש בודיבילדרים שאוכלים בסביבות הכמות הזאת.

האידיוט הזה ימות בעוד עשר שנים לדעתי .. כבר היה לו גילוי סרטני או משהו כזה ואני לא מתפלא..
הכמות כולסטרול שומן רווי/טראנס וסוכר שיש לו בגוף זה לא נורמאלי.. אבל מה אנשים לא עושים בשביל כסף 😩
שמע, בודי בילדרים רציניים מכניסים כמות אוכל כל כך מטורפת שהם מחפים על זה.

זה כנראה לא בגלל מחסור בנוטריאנטים אבל..
בעיקר בגלל המזרקים אבל מאמין שגם בגלל התזונה המוגזמת.
מת על פיוריוס פיט אני לא חושב שפעם אחת של דבר כזה יגרום למשהו
תהיה בטוח שזאת לא פעם ראשונה שהוא אוכל בצורה כזאת .. אוהב לראות את הסרטונים שלו גם החיטוב שלו די מדהים עכשיו..
אבל הכמויות של זבל שהוא אוכל זה לא נורמאלי

תהיה בטוח שזאת לא פעם ראשונה שהוא אוכל בצורה כזאת .. אוהב לראות את הסרטונים שלו גם החיטוב שלו די מדהים עכשיו..
תכלס הסכמנו אחד עם השני מההתחלה אבל הייתי חייב לצאת צודק 🤣

באמת שהחיטוב הפעם יצא לו מדהים
ללא ספק הוא יודע לחיות

Back
למעלה תחתית