אהלן חברים התחלתי להתאמן רציני בחדר כושר לפני חודש בידיוק[עד אז הייתי עושה בערך פעם-פעמיים בשבוע וגם היו שבועות שלא הייתי עושה בכלל,זה לא תלוי בי אני משחק כדורגל מקצועי ולפעמים היו לנו אימונים בחדר כושר של כל הקבוצה]החלתי עם תוכנית FBW והמשקלים שלי הם:
בנץ 40 קילו*8 [4 סטים]
דד ליפט 60 קילו*6[2 סטים]
מעכשיו הכל 3 סטים:
סקוואט 50 קילו*8
מתח צר 8
כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט 20 קילו*10
מילטרי פרס בעמידה עם מוט 20 קילו*8
וכפיפות בטן 30
גובה 185 על 67 קילו עכשיו רציתי לדעת עם יחסית לזמן שאני מתאמן המשקלים בסדר? כל כמה זמן להעלות משקלים?עם למישהו יש חוות דעתאז בכיף
ולפני שאנשים מתחילים לכתוב שחיף או כאלה אני לא שחיף לדעתי אני על אחוזי שומן נורא נמוכים ועושה אירובי הרבה פעמים בשבוע,בחודש הזה אני אוכל כמו מטורף כדי להעלות משקל גם בין היתר 3000 קלוריות ביום חלבון בערך 100-120 גרם ודרך אגב מתי לעבור לתכנית AB?
בנץ 40 קילו*8 [4 סטים]
דד ליפט 60 קילו*6[2 סטים]
מעכשיו הכל 3 סטים:
סקוואט 50 קילו*8
מתח צר 8
כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט 20 קילו*10
מילטרי פרס בעמידה עם מוט 20 קילו*8
וכפיפות בטן 30
גובה 185 על 67 קילו עכשיו רציתי לדעת עם יחסית לזמן שאני מתאמן המשקלים בסדר? כל כמה זמן להעלות משקלים?עם למישהו יש חוות דעתאז בכיף
ולפני שאנשים מתחילים לכתוב שחיף או כאלה אני לא שחיף לדעתי אני על אחוזי שומן נורא נמוכים ועושה אירובי הרבה פעמים בשבוע,בחודש הזה אני אוכל כמו מטורף כדי להעלות משקל גם בין היתר 3000 קלוריות ביום חלבון בערך 100-120 גרם ודרך אגב מתי לעבור לתכנית AB?