100 גרם שמן על הבוקר🤣🤣🤣
אני הוזה, התכוונתי לרשום בסוף החופש.
@Tank עשיתי מה שינויים וכרגע עומד על כ 160-170 גרם חלבון ו 45 גרם פחמימה.
חלבון אין לי למה להוסיף, אבל יש לך רעיונות לשומן שאני יכול להוסיף בסך של כ300 קלוריות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
100 גרם שמן על הבוקר🤣🤣🤣
אני הוזה, התכוונתי לרשום בסוף החופש.
@Tank עשיתי מה שינויים וכרגע עומד על כ 160-170 גרם חלבון ו 45 גרם פחמימה.
חלבון אין לי למה להוסיף, אבל יש לך רעיונות לשומן שאני יכול להוסיף בסך של כ300 קלוריות?
☝️100 גרם שמן על הבוקר
בחיטוב אל תחשוב על זה. גם פי 2.5 ממשקל הגוף זה בסדר.יש כבר 3 ביצים, טחינה שמתי ואוסיף עוד, גם זיתים אוסיף, גבינה צהובה כנ״ל.
אבל מה מבחינת החלבון? אני מגיע כבר לכמויות גדולות ממה שאני אמור, אמורה להיות בעיה כלשהי?
העמסה, אכלתי יותר מדי כרגיל ובאלי למות כרגיל.
כאבי בטן ומספר קלוריות גדול מדי.
הגעתי למסקנה ששוקולד לא עושה לי טוב בהעמסות, ולא רק שוקולד, כל מה שקשור למתוק.
המוזר הוא שאם אני אוכל כל מה שקשור למלוח אני יכול להעמיס כמויות ועדיין להרגיש די טוב, בעוד שמכוס (חד״פ) של גלידה אני רוצה להקיא וחייב לשטוף את הגרון עם מים.
בכל מקרה, הפעם החלטתי סופית, ואני לא סתם אומר, אני הולך להפסיק עם העמסות השטותיות האלה, סתם כאב בטן ורצון להקיא שלא נותן לי כלום + עודף קלוריות שלא מאפשר לי לנוח ולישון.
מחר...
יש לי הוכחה!תפסיק באמת עם כל העמסות
אתה כל הזמן שולח לי גלריות העמסה לווצאפ
6 ג'חנונים ביום זה הספתח..😲יש לי הוכחה!
ספר להם על שגעונות האוכל שלי
מה 😳6 ג'חנונים ביום זה הספתח..😲
אני לא מתכוון להתחיל לחשב העמסות, עדיין לאכול מה שבא לי (ההעמסות שלי, כמו צ׳יט, שחרור לנפש ושפיות) אבל מתכוון לאכול פחות, ובכמויות נורמליות.אולי יום אחד תחליט להקשיב לי ולעשות העמסות כמו שצריך ואולי אז התוצאות שלך ישתפרו 😃
כנראה אבל שתחליט להקשיב לי רק שיתחילו להופיע לי קוביות אז נדבר ב3018
מלאווח עם ביצה ורסק עגבניות 🤤6 ג'חנונים ביום זה הספתח..😲
אל תשכח 2 ביצים!!6 ג'חנונים ביום זה הספתח..😲
גם אני חשבתי, אבל זה לעמוד 8+ שעות אסור להישען/לשבת, עירנות שיא, לשים לב לכל דבר קטן, לחייך כמו מניאק לכל הקופצים, ובעיקר, להיתפס כמו חרא בכל הגוף, אחרי משמרת אני לא מסוגל לרדת לסקוואט (אני מדבר על ATG, אבל אצלי יש באט ווינק בכל מקרה אז לא משנה, פשוט לרדת עמוק) בלי ליפול.תכלס לא נשמעת עבודה קשה.. מה אתה בכלל צריך לעשות?
אתה מצליח לרדת במשקל בכלל?אני לא מתכוון להתחיל לחשב העמסות, עדיין לאכול מה שבא לי (ההעמסות שלי, כמו צ׳יט, שחרור לנפש ושפיות) אבל מתכוון לאכול פחות, ובכמויות נורמליות.
מוזר שכשהייתי בדל״פ בהעמסות הייתי משתגע ומרגיש מצויין, ומאז הפליאו בהעמסות נהיה לי קשה.
השמן הזה כל היום מעמיס ואני מקבל תיעודיםמה 😳
נכון
האמת? שכחתי להישקל כל השבוע, ולפני ההעמסה.אתה מצליח לרדת במשקל בכלל?
חכה, לא צילמתי הכל..השמן הזה כל היום מעמיס ואני מקבל תיעודים
חלק מהתיעודים זה 6 ג'חנונים בארוחה 🤦♂️