הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

תירוצים ושטויות אחרות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך
יש לך בכלל חיי חברה?
בחופש טחנתי שעות בשביל כסף לרישיון אז לא היה לי חיים בשיט, כרגע? יוצא כשיוצא, לא משהו מיוחד, פעם ב.
פרט חשוב, זה משהו שיקח ממך זמן.
ואני לא מכיר אותך אבל אני מניח שבנוסף ללימודים, עבודה, אימונים ונהיגה אתה תרצה לפעמים גם לצאת עם חברים/לזיין/לראות איזה סרט, קיצר לנוח, ופנאי זה גם משהו שלא צריך לזלזל בו לדעתי.

אולי הייתי צריך קודם לשאול ולא להניח 😃
מבחינת הנהיגה, ברגע שאני מתחיל אני מתקתק את זה כמה שיותר מהר, אני לא מתכוון להתעכב עם זה, אני מסיים מהר, ניגש לטסט ובעז״ה מסיים עם זה.
ראבק, בנובמבר כבר יש לי אוטו..

מבחינת הנהיגה, ברגע שאני מתחיל אני מתקתק את זה כמה שיותר מהר, אני לא מתכוון להתעכב עם זה, אני מסיים מהר, ניגש לטסט ובעז״ה מסיים עם זה.
ראבק, בנובמבר כבר יש לי אוטו..
אז אם אתה רוצה לתקתק את זה כמה שיותר מהר אז בכלל ייקח לך מלא זמן פנוי (בתקופה שאתה מתקתק את זה). איך אתה רוצה גם לעשות כל מה שאמרת וגם לתקתק מהר את הנהיגה אני לא מבין.

אתה בי"ב.. לא מבין לאן אתה רץ..
יש לך את כל החיים לסבול למה עכשיו בתיכון?
לאן אני רץ? אתה מודע לזה שעוד קצת פחות משנתיים אני מתגייס נכון?
אז אם אתה רוצה לתקתק את זה כמה שיותר מהר אז בכלל ייקח לך מלא זמן פנוי (בתקופה שאתה מתקתק את זה). איך אתה רוצה גם לעשות כל מה שאמרת וגם לתקתק מהר את הנהיגה אני לא מבין.
זה לא, אני אשן קצת פחות ואשתמש בשיעורי נהיגה בין לבין, במקום לנסוע עם אופניים אני אעשה שיעור נהיגה וכו׳.
ונכון שזה יהיה עמוס, אבל זה עדיף מעכשיו שאמא שלי רוצה לבטל את המנוי ואני אוכל את הלב שהשמנתי ושאני לא מסוגל לעשות צ׳ינאפ מחורבן.

לאן אני רץ? אתה מודע לזה שעוד קצת פחות משנתיים אני מתגייס נכון?
תגיד יש לך בעיה של תפיסת זמן? שנתיים זה המון זמן.
אני אוכל את הלב שהשמנתי ושאני לא מסוגל לעשות צ׳ינאפ מחורבן.
להתאמן זה לא הכל בחיים. אתה יכול לשמור על תפריט ניטרלי וכלום לא יקרה.

זה לא, אני אשן קצת פחות ואשתמש בשיעורי נהיגה בין לבין, במקום לנסוע עם אופניים אני אעשה שיעור נהיגה וכו׳.
ונכון שזה יהיה עמוס, אבל זה עדיף מעכשיו שאמא שלי רוצה לבטל את המנוי ואני אוכל את הלב שהשמנתי ושאני לא מסוגל לעשות צ׳ינאפ מחורבן.
תראה, אמרתי לך איפה אני חושב שאפשר להכניס אימונים, רביעי, שבת ואולי שני...

ועוד דבר. עד כמה שהכל טוב ויפה שאנשים מתאמנים לפני גיל 18. אבל בזמן צבא הכל ילך לפח.

ועוד דבר. עד כמה שהכל טוב ויפה שאנשים מתאמנים לפני גיל 18. אבל בזמן צבא הכל ילך לפח.
אני לא לגמרי מסכים. אם אחרי הצבא הוא יחזור להתאמן הוא יתחזר יותר מהר (זיכרון שריר וחרא כזה). וגם לך תדע איפה הוא יהיה בצבא, אולי יהיה אפשרות גם שם להתאמן.

תגיד יש לך בעיה של תפיסת זמן? שנתיים זה המון זמן.

להתאמן זה לא הכל בחיים. אתה יכול לשמור על תפריט ניטרלי וכלום לא יקרה.
שנתיים זה לא המון זמן, אתה לא מבין באיזה מהירות זה טס.
ואני רוצה גם להתכונן טוב לצבא, יש ציפיות ממני (במיוחד אחרי שאח שלי לא יכול להתגייס לקרבי כנראה, אבל זה לא לכאן).
תראה, אמרתי לך איפה אני חושב שאפשר להכניס אימונים, רביעי, שבת ואולי שני...
רביעי ושבת בטוח, ההתלבטות כרגע היא אם שני ולהתסדר איכשהו או להוריד יום עבודה אחד (כשאני זוכר שאני צריך את הכסף).

אני לא לגמרי מסכים. אם אחרי הצבא הוא יחזור להתאמן הוא יתחזר יותר מהר (זיכרון שריר וחרא כזה). וגם לך תדע איפה הוא יהיה בצבא, אולי יהיה אפשרות גם שם להתאמן.
אני דיברתי על בזמן צבא ברור שהזכרון שריר יביא אותו לעניינים יותר בקלות אבל עדיין.
אולי יהיה אפשרות גם שם להתאמן
אני נשבע שאני מוכן לוותר על תפקיד טוב ולקבל מכון טוב.
ני רוצה גם להתכונן טוב לצבא
בשביל זה לא צריך חדר כושר.
100 בנץ' לא יעזור לך בקרבי.

לא ילך לפח, אל תדאג.
זיכרון שריר של מה? זה לא שאני מרק אולימפיה הרי, לא שרירי ולא בטיח, מסתובב תמיד עם כרסונית מעצבנת.
אני דיברתי על בזמן צבא ברור שהזכרון שריר יביא אותו לעניינים יותר בקלות אבל עדיין.

אני נשבע שאני מוכן לוותר על תפקיד טוב ולקבל מכון טוב.
אז ככה חינכו אותך, אותי חינכו אחרת.

רביעי ושבת בטוח, ההתלבטות כרגע היא אם שני ולהתסדר איכשהו או להוריד יום עבודה אחד (כשאני זוכר שאני צריך את הכסף).
זה כבר תחליט עד כמה אתה צריך את הכסף, כי עם כמות המשמרות שאמרת לדעתי מספיק יומיים בשבוע להתאמן.
זיכרון שריר של מה? זה לא שאני מרק אולימפיה הרי, לא שרירי ולא בטיח, מסתובב תמיד עם כרסונית מעצבנת.
הכוח שאתה צובר יחזור לך יותר במהירות מאשר להתחיל מאפס
מרק אולימפיה
איך מכינים מרק כזה?😉

בשביל זה לא צריך חדר כושר.
100 בנץ' לא יעזור לך בקרבי.
100 בנץ׳ לא מעניין אותי כמו ששיפור עצמי מעניין אותי.
וכן אני יודע שזה נשמע כמו קלישאה.
זה כבר תחליט עד כמה אתה צריך את הכסף, כי עם כמות המשמרות שאמרת לדעתי מספיק יומיים בשבוע להתאמן.
השאלה אם לדעתך יומיים (שהם עוד מוגבלים בזמן) יספיקו.
ובתכלס אין לי בעיה להוריד משמרת אחת כי עוד 16 שעות בשבוע זה לא מה שיעשה אותי עשיר, אבל זה כן בעייתי עם ההנהלה כי הם רוצים שאנחנו נישאר כמה שיותר קבועים.

הכוח שאתה צובר יחזור לך יותר במהירות מאשר להתחיל מאפס
אבל גם עכשיו אני לא בדיוק אלחזרוב.

איך מכינים מרק כזה?😉
אתה צריך עין של ערפד (ריץ פיאנה), זיעה של לוחם (פיל היט), טבק של ערבי (ביג רמי), חלבון של דאגה (חלבון קאטלר נוטרישן/bpi) ומיץ של אשכולית מוטרדת (קאי גרין).

השאלה אם לדעתך יומיים (שהם עוד מוגבלים בזמן) יספיקו.
ובתכלס אין לי בעיה להוריד משמרת אחת כי עוד 16 שעות בשבוע זה לא מה שיעשה אותי עשיר, אבל זה כן בעייתי עם ההנהלה כי הם רוצים שאנחנו נישאר כמה שיותר קבועים.
.
למה מוגבלים בזמן? ברביעי אין לך כלום אחרי בי"ס נכון? בשבת יש לך משמרת ואז אתה פנוי (או משמרת ערב ואז יש לך את כל לפני הצהריים).
לגבי יספיקו, תלוי למה, אתה לא תשתפר הרבה במכון בכל מקרה עם כל מה שאתה עושה חוץ מזה.

.
למה מוגבלים בזמן? ברביעי אין לך כלום אחרי בי"ס נכון? בשבת יש לך משמרת ואז אתה פנוי (או משמרת ערב ואז יש לך את כל לפני הצהריים).
לגבי יספיקו, תלוי למה, אתה לא תשתפר הרבה במכון בכל מקרה עם כל מה שאתה עושה חוץ מזה.
אוי נו, פאדיחה שלי.
יש לי אימונים בראשון, שלישי ורביעי.
אז כנראה שני, חמישי ושבת.

אוי נו, פאדיחה שלי.
יש לי אימונים בראשון, שלישי ורביעי.
אז כנראה שני, חמישי ושבת.
אז שני חמישי ושבת. אתה יכול תכלס לנסות ככה, אם תראה שעמוס מדי ואתה לא מתאושש אז אפשר להוריד אימון אחד.
אגב האימוני לחימה מה זה? MMA?

אז שני חמישי ושבת. אתה יכול תכלס לנסות ככה, אם תראה שעמוס מדי ואתה לא מתאושש אז אפשר להוריד אימון אחד.
טוב אז אני מאורגן, עכשיו מתחיל החלק הקשה של ארגון תוכנית ולמידת כל התרגילים הדרושים פיקס.

אגב האימוני לחימה מה זה? MMA?
לא בדיוק, אבל אפשר לקרוא לזה MMA.
לחימה משולבת אם אתה מכיר.
אנחנו מתמקדים בעיקר בקראטה מגע מלא (והקבוצה השנייה בג'וג'יטסו ברזילאי) ואגרוף תאילנדי, אבל לא שוללים גם ג'ודו, האבקות, הגנה עצמית ועוד.

קראתי את מה שרשמת, ומה שניסו לעזור לך.
לדעתי אתה רושם לעצמך מתכון לכישלון בכל המסגרות.
הציונים יסבלו, האימונים, הלחימה, הנהיגה. הכל.
תוותר.

קראתי את מה שרשמת, ומה שניסו לעזור לך.
לדעתי אתה רושם לעצמך מתכון לכישלון בכל המסגרות.
הציונים יסבלו, האימונים, הלחימה, הנהיגה. הכל.
תוותר.
אתה עוד לא מכיר אותי כנראה.
אם שרדתי את י״א עם 7 אימונים בשבוע (כשכל אימון זה שעתיים-שלוש כולל נסיעות, הגעה לפני ואחרי מהבית ואל הבית ועוד משתנים כלשהם (פקקים, עצלנות, עייפות וכו׳), ועוד הספקתי ללמוד פה ושם למבחנים, אני אשרוד גם את זה.
וגם אם לא, לפחות אדע שניסיתי 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית