הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

תירוצים ושטויות אחרות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך
אתה עוד לא מכיר אותי כנראה.
אם שרדתי את י״א עם 7 אימונים בשבוע (כשכל אימון זה שעתיים-שלוש כולל נסיעות, הגעה לפני ואחרי מהבית ואל הבית ועוד משתנים כלשהם (פקקים, עצלנות, עייפות וכו׳), ועוד הספקתי ללמוד פה ושם למבחנים, אני אשרוד גם את זה.
וגם אם לא, לפחות אדע שניסיתי 😃
גישה מפגרת.

אם שרדתי את י״א עם 7 אימונים בשבוע (כשכל אימון זה שעתיים-שלוש כולל נסיעות, הגעה לפני ואחרי מהבית ואל הבית ועוד משתנים כלשהם (פקקים, עצלנות, עייפות וכו׳), ועוד הספקתי ללמוד פה ושם למבחנים, אני אשרוד גם את זה.
אני נשבע לך שכל פעם מחדש אני לא מבין את זה, וכל פעם מחדש אני בועט בעצמי.
אתם רוצים רק את העצה שאתם כבר מאמינים בה והשלמתם איתה, ובכל זאת שואלים ובכל זאת אנשים נופלים בפח ומייעצים.

אז בוא נתחיל מחדש:
לך על זה! זה רעיון מצוין.
3 אימוני כוח בשבוע זה מעט מדי, אני מרכיב לך ABCDE, ואחרי כל אימון לחימה תוסיף 5 ק"מ ריצה.
את הלימודים למבחנים אתה יכול לעשות בהפסקות שבין הסטים של הסקוואט.
את לימודי התיאוריה - על האופניים בשיעורי ספינינג.
ואת הנהיגה - תדאג שהמורה יאסוף אותך מהמכון, ואת השיעור תעשה עד הבית.
חוץ מזה, לדעתי כדאי לקחת כמה קורסים באוניברסיטה הפתוחה, להתנדב למד"א ולגדל 10 כלבים עזובים בחדר שלך.
בהצלחה!

לפני הצבא האימונים היחידים שעשיתי היו ריצות עם משקלים עליי ותרגילים משקל גוף בגן ליד הבית

לא מבין לאן אתם רצים.. במילא עוד מעט תהיה לכם הפסקה של 3 שנים

Fatty עדכן/ה את הלוג ״תירוצים ושטויות אחרות״:

עדכון לוג: 22/09/15

צום מועיל לכולם וגמר חתימה טובה.

קבעתי לי מטרה לכיפור הזה, אני מסיים את הצום וחוזר במיידי לפליאו, משאיר את כל הלחמים עוגות עוגיות שוקולדים בנים וגרים מאחור וחוזר לפליאו, והפעם אני לא מוותר אחרי חצי דקה כי בא לי עוגיה או חתיכת עוגה, הפעם אני חוזר כמו שצריך.

די נמאס, שמנתי מספיק, אולי עד הנסיעה לפולין ארד קילו או שניים ואראה קצת יותר טוב.
דרך אגב, אם יש לכם המלצות בנוגע לאוכל שאני יכול להביא איתי מהארץ למסע לפולין זה יעזור לי מאוד כיוון שאני בחרתי באוכל כשר וכיוון שאנחנו מועדים לקבל אוכל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

מ.ג. אחרי צום- 83.9
השמנתי רבות, רבות מאוד, ובגלל הדיכאון של המשקל גם חטאתי ואכלתי קמחים של קמח.

נו טוב נתחיל מחר.

ואיך הלך לך בבגרויות? לומר שהספקת ללמוד פה ושם למבחנים לא אומר שהצלחת.
תוותר על לפחות דבר אחד,אתה לוקח על עצמך המון דברים

מה יא חתיכת שמן מתי הספקת לעלות
אכלתי חרא בכמויות ענק במשך חודשיים וחצי בערך.
ואיך הלך לך בבגרויות? לומר שהספקת ללמוד פה ושם למבחנים לא אומר שהצלחת.
תוותר על לפחות דבר אחד,אתה לוקח על עצמך המון דברים
הלך יפה מאוד, אבל תודה על הדאגה. ☝️

לכל הפקפקנים.
@Matty
image.jpg

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית