הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

תירוצים ושטויות אחרות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך
תשמע אני לארג בלייקים ולא רק בגלל שאני מזרחי
תאמת אין לי מושג איך הגעתי לזה אבל קראתי כול כך הרבה תירוצים וסיבות ללמה אתה לא מעדכן\מתאמן הייתי חייב להרגיע ולנחם במינימום לייק אחינו
😘

אני כבר מתאמן 😃
upload_2015-8-29_22-33-33.png

Fatty עדכן/ה את הלוג ״תירוצים ושטויות אחרות״:

עדכון לוג: 07/09/15

טוב, כולכם יודעים שהרבה זמן כבר לא התאמנתי, לא משהו חדש.
החלטתי לתכנן את השבוע שלי (כולל עבודה וכולל לימודים ואימונים) כדי שאוכל להספיק מכל העולמות, גם בית ספר, גם הלחימה, גם מכון וגם עבודה.
ואם זה לא מספיק אז צריך גם קצת חיים/זמן ללמוד למבחנים.
אני ארשום בקצרה את כל השעות והסדר יום של הכל ואז אחשוב (בעזרתכם כמובן) איך לתכנן הכל.
בית ספר-
ראשון: 8:30-16:10
שני: 9:15-14:40
שלישי: 8:30-13:40
רביעי: 8:30-13:40
חמישי: 11:05-14:40
שישי: 9:15-11:50

עבודה-
ראשון-חמישי 18:00-23:00
שישי 14:00-20:00...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לפי דעתי זה too much. אתה לא יכול לקבל הכל מהכל. לדעתי זה או מכון או לחימה. ובמה אתה עובד?

אני נוטה להסכים^
בית ספר כל יום פלוס עבודה של לא מעט שעות פלוס לחימה 3 פעמים בשבוע, לא נראה לי שישאירו לך זמן גם להתאמן במכון וגם להתאושש כמו שצריך.

לפי דעתי זה too much. אתה לא יכול לקבל הכל מהכל. לדעתי זה או מכון או לחימה. ובמה אתה עובד?
אין כזה דבר בשבילי לוותר על האומנויות לחימה, זו לא אופציה, אלה החיים שלי, אני חי ונושם את זה כל יום.
בנוגע ללא מסתדר, שנה שעברה זה התסדר מצויין גם עם המבחנים (רק ללא עבודה).
אפשרי גם לעשות שני אימונים ביום אם זה נראה לך מתחבר.

עובד ב iJump, פארק טרמפולינות הראשון בארץ, כרגע עובר למטבח.

אני נוטה להסכים^
אני מופתע שאנשים מסכימים איתי לאחרונה. יש לי משהו על הפנים? 😲
אין כזה דבר בשבילי לוותר על האומנויות לחימה, זו לא אופציה, אלה החיים שלי, אני חי ונושם את זה כל יום.
בנוגע ללא מסתדר, שנה שעברה זה התסדר מצויין גם עם המבחנים (רק ללא עבודה).
אפשרי גם לעשות שני אימונים ביום אם זה נראה לך מתחבר.

סבבה אם זה החיים שלך אז כנראה שהמכון לא.

אני נוטה להסכים^
בית ספר כל יום פלוס עבודה של לא מעט שעות פלוס לחימה 3 פעמים בשבוע, לא נראה לי שישאירו לך זמן גם להתאמן במכון וגם להתאושש כמו שצריך.
התאוששות זה לא אישיו, בגלל זה אני אבנה תוכנית אימונים שתאפשר לי להתקדם אבל עדיין לא לעבוד עם נפח גבוה מדי או אימונים עצימים מדי.

אם ככה אז באמת עדיף לוותר על המכון (אם בכלל לוותר על משהו)
המשמרות שכתבת, אתה עובד בכולן? כלומר 7 ימים בשבוע?
יש לי משהו על הפנים?
הייתי עונה אבל זה פשוט מדי, ילדותי מדי, ונוגד את אופי הפורום

סבבה אם זה החיים שלך אז כנראה שהמכון לא.
למה לא? בי״א הסתדרתי מצויין, למה שלא אסתדר גם בי״ב (רוצה להזכיר שגם אפשר להוריד משמרת אחת בשבוע+עוד חצי שנה אני בקושי אלמד וכל סדר היום שלי ישתנה לחלוטין ויאפשר לי הרבה יותר, זה רק בעיה זמנית+צריך מתישהו להתחיל להתכונן לצבא, בחודשיים האחרונים אני סתם לא עושה כלום, רק לחימה ועבודה ומשמין כמו טיפש בחזרה).
אם ככה אז באמת עדיף לוותר על המכון (אם בכלל לוותר על משהו)

המשמרות שכתבת, אתה עובד בכולן? כלומר 7 ימים בשבוע?
לא מוכן לוותר.
לא עובד בכולן, רק בשני, חמישי, שישי ושבת כרגע, פתוח לשינויים.

נוגד את אופי הפורום
עצם הקיום שלי נוגד את אופי הפורום.
למה לא? בי״א הסתדרתי מצויין, למה שלא אסתדר גם בי״ב (רוצה להזכיר שגם אפשר להוריד משמרת אחת בשבוע+עוד חצי שנה אני בקושי אלמד וכל סדר היום שלי ישתנה לחלוטין ויאפשר לי הרבה יותר, זה רק בעיה זמנית+צריך מתישהו להתחיל להתכונן לצבא, בחודשיים האחרונים אני סתם לא עושה כלום, רק לחימה ועבודה ומשמין כמו טיפש בחזרה).

לא מוכן לוותר.
איפה אתה עכשיו לעומת עוד חצי שנה?

איפה אתה עכשיו לעומת עוד חצי שנה?
כרגע אני נער שבוז שרוצה להספיק 1001 דברים ויש לו בממוצע 5 דקות להספיק את הכל כי הוא שכח לספר לכם שהוא גם רוצה להתחיל ללמוד נהיגה.

כרגע אני נער שבוז שרוצה להספיק 1001 דברים ויש לו בממוצע 5 דקות להספיק את הכל כי הוא שכח לספר לכם שהוא גם רוצה להתחיל ללמוד נהיגה.
עוד אחד.... אנשים לא מבינים שהם לא יכולים להיות סופרמן ולעשות הכל. כל דבר בזמנו.

לא מוכן לוותר.
אז אתה יכול להכניס אימון ברביעי ואימון בשבת. אולי אפשר בשני אבל נראה לי עמוס מדי, להגיע מלימודים, להתאמן וללכת לעבוד עד 23:00, אבל אפשרי אם אתה מתעקש

גם רוצה להתחיל ללמוד נהיגה.
פרט חשוב, זה משהו שיקח ממך זמן.
ואני לא מכיר אותך אבל אני מניח שבנוסף ללימודים, עבודה, אימונים ונהיגה אתה תרצה לפעמים גם לצאת עם חברים/לזיין/לראות איזה סרט, קיצר לנוח, ופנאי זה גם משהו שלא צריך לזלזל בו לדעתי.
יש לך בכלל חיי חברה?
אולי הייתי צריך קודם לשאול ולא להניח 😃
אני מניח שבנוסף ללימודים, עבודה, אימונים ונהיגה אתה תרצה לפעמים גם לצאת עם חברים/לזיין/לראות איזה סרט, קיצר לנוח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית