- פותח/ת השרשור
😘תשמע אני לארג בלייקים ולא רק בגלל שאני מזרחי
תאמת אין לי מושג איך הגעתי לזה אבל קראתי כול כך הרבה תירוצים וסיבות ללמה אתה לא מעדכן\מתאמן הייתי חייב להרגיע ולנחם במינימום לייק אחינו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😘תשמע אני לארג בלייקים ולא רק בגלל שאני מזרחי
תאמת אין לי מושג איך הגעתי לזה אבל קראתי כול כך הרבה תירוצים וסיבות ללמה אתה לא מעדכן\מתאמן הייתי חייב להרגיע ולנחם במינימום לייק אחינו
אני כבר מתאמן 😃מתי תחוזר להתאמן
זה לא שהפסקתי להתאמן לחלוטין, עדיין יש את הלחימה.מתי תחוזר להתאמן
אתה עומו זה לא נחשבאני כבר מתאמן 😃
👉👌אתה עומו זה לא נחשב
אני כבר מתאמן 😃
טוב, כולכם יודעים שהרבה זמן כבר לא התאמנתי, לא משהו חדש.
החלטתי לתכנן את השבוע שלי (כולל עבודה וכולל לימודים ואימונים) כדי שאוכל להספיק מכל העולמות, גם בית ספר, גם הלחימה, גם מכון וגם עבודה.
ואם זה לא מספיק אז צריך גם קצת חיים/זמן ללמוד למבחנים.
אני ארשום בקצרה את כל השעות והסדר יום של הכל ואז אחשוב (בעזרתכם כמובן) איך לתכנן הכל.
בית ספר-
ראשון: 8:30-16:10
שני: 9:15-14:40
שלישי: 8:30-13:40
רביעי: 8:30-13:40
חמישי: 11:05-14:40
שישי: 9:15-11:50
עבודה-
ראשון-חמישי 18:00-23:00
שישי 14:00-20:00...
אין כזה דבר בשבילי לוותר על האומנויות לחימה, זו לא אופציה, אלה החיים שלי, אני חי ונושם את זה כל יום.לפי דעתי זה too much. אתה לא יכול לקבל הכל מהכל. לדעתי זה או מכון או לחימה. ובמה אתה עובד?
אני מופתע שאנשים מסכימים איתי לאחרונה. יש לי משהו על הפנים? 😲אני נוטה להסכים^
סבבה אם זה החיים שלך אז כנראה שהמכון לא.אין כזה דבר בשבילי לוותר על האומנויות לחימה, זו לא אופציה, אלה החיים שלי, אני חי ונושם את זה כל יום.
בנוגע ללא מסתדר, שנה שעברה זה התסדר מצויין גם עם המבחנים (רק ללא עבודה).
אפשרי גם לעשות שני אימונים ביום אם זה נראה לך מתחבר.
עובד ב iJump, פארק טרמפולינות הראשון בארץ, כרגע עובר למטבח.
התאוששות זה לא אישיו, בגלל זה אני אבנה תוכנית אימונים שתאפשר לי להתקדם אבל עדיין לא לעבוד עם נפח גבוה מדי או אימונים עצימים מדי.אני נוטה להסכים^
בית ספר כל יום פלוס עבודה של לא מעט שעות פלוס לחימה 3 פעמים בשבוע, לא נראה לי שישאירו לך זמן גם להתאמן במכון וגם להתאושש כמו שצריך.
אם ככה אז באמת עדיף לוותר על המכון (אם בכלל לוותר על משהו)אין כזה דבר בשבילי לוותר על האומנויות לחימה, זו לא אופציה, אלה החיים שלי, אני חי ונושם את זה כל יום.
המשמרות שכתבת, אתה עובד בכולן? כלומר 7 ימים בשבוע?עובד ב iJump, פארק טרמפולינות הראשון בארץ, כרגע עובר למטבח.
הייתי עונה אבל זה פשוט מדי, ילדותי מדי, ונוגד את אופי הפורוםיש לי משהו על הפנים?
למה לא? בי״א הסתדרתי מצויין, למה שלא אסתדר גם בי״ב (רוצה להזכיר שגם אפשר להוריד משמרת אחת בשבוע+עוד חצי שנה אני בקושי אלמד וכל סדר היום שלי ישתנה לחלוטין ויאפשר לי הרבה יותר, זה רק בעיה זמנית+צריך מתישהו להתחיל להתכונן לצבא, בחודשיים האחרונים אני סתם לא עושה כלום, רק לחימה ועבודה ומשמין כמו טיפש בחזרה).סבבה אם זה החיים שלך אז כנראה שהמכון לא.
לא מוכן לוותר.אם ככה אז באמת עדיף לוותר על המכון (אם בכלל לוותר על משהו)
המשמרות שכתבת, אתה עובד בכולן? כלומר 7 ימים בשבוע?
עצם הקיום שלי נוגד את אופי הפורום.נוגד את אופי הפורום
איפה אתה עכשיו לעומת עוד חצי שנה?למה לא? בי״א הסתדרתי מצויין, למה שלא אסתדר גם בי״ב (רוצה להזכיר שגם אפשר להוריד משמרת אחת בשבוע+עוד חצי שנה אני בקושי אלמד וכל סדר היום שלי ישתנה לחלוטין ויאפשר לי הרבה יותר, זה רק בעיה זמנית+צריך מתישהו להתחיל להתכונן לצבא, בחודשיים האחרונים אני סתם לא עושה כלום, רק לחימה ועבודה ומשמין כמו טיפש בחזרה).
לא מוכן לוותר.
לא עובד בכולן, רק בשני, חמישי, שישי ושבת כרגע, פתוח לשינויים.
כרגע אני נער שבוז שרוצה להספיק 1001 דברים ויש לו בממוצע 5 דקות להספיק את הכל כי הוא שכח לספר לכם שהוא גם רוצה להתחיל ללמוד נהיגה.איפה אתה עכשיו לעומת עוד חצי שנה?
עוד אחד.... אנשים לא מבינים שהם לא יכולים להיות סופרמן ולעשות הכל. כל דבר בזמנו.כרגע אני נער שבוז שרוצה להספיק 1001 דברים ויש לו בממוצע 5 דקות להספיק את הכל כי הוא שכח לספר לכם שהוא גם רוצה להתחיל ללמוד נהיגה.
אז אתה יכול להכניס אימון ברביעי ואימון בשבת. אולי אפשר בשני אבל נראה לי עמוס מדי, להגיע מלימודים, להתאמן וללכת לעבוד עד 23:00, אבל אפשרי אם אתה מתעקשלא מוכן לוותר.
לא עובד בכולן, רק בשני, חמישי, שישי ושבת כרגע, פתוח לשינויים.
פרט חשוב, זה משהו שיקח ממך זמן.גם רוצה להתחיל ללמוד נהיגה.
אולי הייתי צריך קודם לשאול ולא להניח 😃יש לך בכלל חיי חברה?
אני מניח שבנוסף ללימודים, עבודה, אימונים ונהיגה אתה תרצה לפעמים גם לצאת עם חברים/לזיין/לראות איזה סרט, קיצר לנוח