68 אני מבקשאבל אתה שוקל 20 קילו ואני שוקל 76.2 נוזלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
68 אני מבקשאבל אתה שוקל 20 קילו ואני שוקל 76.2 נוזלי.
אתה יכול לבקש עד מחר אבל בפועל אתה 48.68 אני מבקש
תוכיח.אתה יכול לבקש עד מחר אבל בפועל אתה 48.
אתה מתעופף ברוחתוכיח.
יש לך תיעוד?אתה מתעופף ברוח
אפילו כרס אין לי.יש לך לתל״ה?
חצוף.אני יודע שזה לא בסדר מצידי שאני לא יודע את זה, אבל משהו מוכן להסביר לי מה זה לתל"ה? 🤦♂️
טוב אז בגלל ששיעמם לי החלטתי לנסות לחזור על התרגול פאוורקלין בבית.
לקחתי מקל של מטאטא, שמתי 5 קילו מכל צד (יש לי משום מה דאמבלים מתברגים ו8 פלטות של 1.25 ק״ג).
בכל מקרה, תרגלתי ותרגלתי, ולקראת הסוף כשהפאוורקלין התחיל להרגיש נורמלי וטוב, פתאום בראק פוזישן (למי שלא מבין, כשאתה תופס את המוט בחלק העליון, בדומה לפרונט סקוואט) המוט נשבר.
למזלי לא נפגעתי יותר מדי ואין דם, ולמזלי גם הרצפה לא נשברה, אבל עם המקל הזה אני תמיד הייתי מותח את הכתפיים ככה שעכשיו אני צריך להסתדר איכשהו.
מסקנה: לא להיות טיפש.
טוב אמנם רשמתי חלש, אבל זה כי אני חלק ועם משקלי ילדה, לא בגלל שהאימון היה חלש.
בכל מקרה,
סקוואט-
1X5X40
1X5X50
1X5X65
1X5X77.5
1X3X90 די קל, דומס מעצבן ברגליים.
בנץ׳-
1x5X30
1X5X40
1X5X47.5 יחסית לא כל כך קשה, אבל זה כי אני חלש כמו ילדה ג׳ינג׳ית.
הסתכלתי קצת על סרטונים של ריפטו לפני האימון והשתמשתי בשיטה של אלאן (עם הגשר והרגליים אחורה וכו׳), והלך די טוב, חלש כי אני חלש.
כשתהיה תקיעה בבנץ׳ אני אתחיל לשנות כמה דברים ולשלב התקדמות במקבילים לאט לאט.
פולי עליון-
3X5X57.5 בסט האחרון בחזרות...
אני אמרתי לו שלא יפרד מ @DarkMatter אבל הוא נשאר בשלויהב עצבני מהלוג החדש שלו.
הוא עדיין היה מתעצבן בטח. (הוא בטח עצבני מהאימון היה לו אימון עצוב)אני אמרתי לו שלא יפרד מ @DarkMatter אבל הוא נשאר בשלו
אוי ואבוי, גם לי יש ימים חרא, זה עדיין לא סיבה להתנגד לספאם, לפחות בלוג.הוא עדיין היה מתעצבן בטח. (הוא בטח עצבני מהאימון היה לו יום עצוב)
אני ספרתי סיפורי חיים אני הייתי מקבל את זה בלוג העתידי שלי.אוי ואבוי, גם לי יש ימים חרא, זה עדיין לא סיבה להתנגד לספאם, לפחות בלוג.
ואגב, רשמתי כולה הודעה אחת אחרי שאתם הספמתם והוא התעצבן עליי. קקות.
הייחיים
אנחנו עדיין על הרכבת ללוג שלו.חשבתי שהולכים להטריל את טנק
היי
אם לא הבנת עדיין, אני מפ״ת, ויקח זמן עד שהרכבת הקלה תהיה מוכנה.אנחנו עדיין על הרכבת ללוג שלו.
הרכבת יצאה מהלוג של אליק. (או של יהב לא זוכר)אם לא הבנת עדיין, אני מפ״ת, ויקח זמן עד שהרכבת הקלה תהיה מוכנה.